תודה על התגובות

shirmmm1

New member
תודה על התגובות

אם השתנתי אחרי הלידה, אולי זה רק לטובה! וזה גרם קרה לפני מסתבר. בתור אחת שטחנה את כל ספרי הפסיכולוגיה ועצותיהם...תמיד דאגתי לרגשות בעלי. ניסינו טיפול זוגי זה לא עובד. השאלה שלי זה "למה עשית לי את זה?" התשובה תמיד מגיעה ללא יודע, כולם עושים את זה, זה היה סקרנות, עשיתי טעות בואי נמשיך הלאה... בקיצור, מבחינתי זה נתקע ! אין עומק אין מעבר, רק גועל ועוד גועל. היום אני כבר לא מצליחה להנות מסקס.אני נלחמת בדיכאון בשביל הבן שלי. משתדלת להראות לו רק שמחה ואהבה, אבל זה קשה. כנראה שאין תשובה לאיך לשרוד את זה...כי גם אני אם הייתי רואה את המקרה מהצד הייתי אומרת מה פתאום להשאר זה יגמור אותך מבפנים ובסוף הבן שלך יפסיד או שתאשימי אותו, זאת התשובה האינסטינקיבית. אבל היום אני פשוט לא מסוגלת להפוך לו את כל העולם...בזה אני לא יעמוד, לא בשנים הקרובות

chenby

New member
ציינת יופי את הבעיה

טחנת ספרי פסיכולוגיה בשביל לדאוג לרגשות של בעלך? אני לא מסוגלת להפוך לו את כל העולם.. לעצמך את דואגת? לרגשות שלך? להפוך לעצמך את העולם? לזה את דואגת? אני למדתי שכשאנחנו מתעסקים בחיים של אחרים, תישאל השאלה - מי מתעסק בחיים שלנו. וכשכל הזמן דאגת לו, לא רק שאף אחד לא דאג לרגשות שלך, עוד בחורות דאגו לו - עכשיו אני חלילה לא מאשימה ממש לא, יש לו אחריות מלאה אין ספק. אבל גם לך יש אחריות - באחריות אני לא מתכוונת לאשמה חלילה- אחריות מטבעה אין בה אשמה. את שואלת אותו למה עשית לי את זה..הוא לא עשה את זה לך - הוא עשה את זה לעצמו. זה קרה לך- על זה שזה קרה בחיים שלך יש לך אחריות לבדוק. במקום לתכנן איך את תמשיכי להיות בדיכאון, ולא להראות את הפנים האמיתיות, ובסוף תאשימי אותו, תתאמצי יותר ותחפשי את הדרך או את החיזיון (כי ממילא את רק מדמיינת מה יהיה ולא תדעי באמת.. כי אין מחר.. יש רק היום) לאיך אפשר לשפר ולעלות מדרגה. אני שוב אומרת לך, לדעתי בטיפול זוגי זה יכול לקרות. אתם שניכם צריכים תקשורת אמיתית ולא מסכות. לא ללכת על ביצים, ללמוד לגדול מזה. אפילו שזה נראה כרגע בלתי אפשרי. תחפשי טיפול זוגי, ותלכי, ואו שהוא יצטרף או שלא, אבל זה בשביל כי את דואגת לעצמך ולבריאות הנפשית שלך.

chenby

New member
ודבר נוסף

את לא צריכה לפתוח שרשור חדש כל פעם, אלא להמשיך להגיב מהשרשור שכבר פתחת...

shirmmm1

New member
תודה, התשובה נכנסה לליבי

את צודקת זה באמת המסר לדאוג לעצמי ניסיתי עד עכשיו לצמוח מזה בזוגיות וכן להקשיב לצרכיי אבל להקשיב לצרכי עם תינוק זה מאוד קשה בלי קשר, ובזוגיות כמה שאנסה להפנים תובנות ולצמוח מזה, תחושת העלבון והכאב צורבים בכל פעם בפנים לגבי השקרים והמעשים חוזרים מחדש שוב ושוב הייתי בייעוץ לעצמי.. וזה עזר , ואחרי תקופה חזר בכל מקרה זה עוזר לשפוך פה בפורום, כי אני כולי מוצפת מפנים אז תודה ופתיחת השרשור קרתה בטעות

למעלה