תודה על המילים

• פותח הנושא mymay
  • פורסם בתאריך

mymay

New member
תודה על המילים

תודה על המילים שאתן כותבות לי כאן. זה מחמם את ליבי. ברור לי שגם אתקשר. כל הזמן אני מרגישה שבשביל להתקשר ממש, אני צריכה להיות בשלב יותר מתקדם בתהליך, הרי אין לי פונדקאית- אז למה להטריד? וברור לי שזו הבעיה שלי- לדעת לקבל, להבין שעליי להקל על עצמי.. אני מודה על פתיחות הלב שלכן. גם אני מחולקת לשניים- המקום הנפשי, הפגוע, הכואב והמתאבל והעייף והמקום הרציונלי, הזחלתני שאומר- יש פתרון. יש פתרון!!! ולרוב אני מכילה את שני החלקים האלה- האיזון עזר לי להתמודד עד עכשיו, בשנתיים הסיוטיים האלה. רק שנפתח ואקום, שאין יותר מאבק. לפחות לא על הגוף שלי. אני צריכה להרפות ולקבל את הדין. אני צריכה פונדקאית! איך אני מוצאת???????????????????????????????????????

תנסי

1. פרסום בפורומים פה ובנענע ובכלל 2. בעיתונים מקומיים, בצפון אני יודעת שתעני. כשיתחילו לפנות אליך תנסי לחשוב איך תראייני אותן וכו', בכל זאת מציעה לך לגרד עוד קצת ולעבוד מול איזשהוא מרכז. מציאת פונדקאית אינה לדעתי עיקר העיקרים, אתם תמצאו זה רק ענין של זמן, התהליך של הטיפולים וההריון הוא הענין האמיתי וזה לא קל במיוחד לעבור ללא ליווי. בהצלחה שוב! יהיה בסדר תאמיני.

מזדהה עם כל מילה שרשמת../images/Emo24.gif

פונדקאית אפשר בשתי צורות למצוא--->בדרך הקלה, אך היקרה יותר-->לפנות לחברת תיווך שתמצא לך, אך יחד עם זאת זה יקר יותר. דרך שנייה וקשה יותר ובעיקר צריך המון מזל זה לחפש לבד פונדקאית כמו שעשו כמה כאן והצליחו- אך החסרון כאן זה בזבוז זמן- חיפוש פונדקאית לבד ולימוד של כל החומר לבד.<לי כנראה זה לא מתאים>. בהצלחה

../images/Emo50.gif במציאת פונדקאית

אני מחזקת את ידייך לגשת לתהליך, אני מזדהה מאד עם הקושי שלך שלא את תוכלי לשאת את ההריון, אם כי אצלי זה שונה מאד כי אני יודעת את זה על עצמי כבר מהיותי נערה צעירה כך שההלם הגדול היה כבר מזמן ואני הגעתי לפונדקאות אחרי שנים רבות של חלום וציפייה. אבל עדיין זה אף פעם לא קל. ועדיין אני לעולם ועד אקנא בכל מי שסביבי (אחיות, גיסות, חברות, קולגות בעבודה) שנכנסות להריון רק מהריח, ויולדות בקלות בלתי נסבלת
לגבי הנושא של מציאת הפונדקאית, אנחנו פנינו דרך מירב, כך שאין לי טיפים לתת לך, רק להחזיק לך אצבעות ולאחל המון הצלחה ותהליך קצר וקל ככל האפשר!

אני מצאתי את

ההורים המיועדים דרך העיתון הם פירסמו מודעה בעיתון ואני פניתי אליהם הלוואי ותצליחי למצוא אני כאן בשביל לעזור.

בזמנו דיברתי עם אביבה מתאמת הוועדה

והיא נתנה לי המון מידע וטיפים מה לחפש בפונדקאית. היא אפילו הנחתה אותי לאיזה ניואנסים לשים לב בשיחת הטלפון הראשונה ובפגישה עם כל אחת, כיצד לנפות אותן ולמה להתיחס (לבוש, איחורים וכו'..). בקיצור, מה שאני ממליצה זה להתקשר אליה (היא מקסימה) ולהתייעץ איתה. הטלפונים שלה מופיעים באתר של משרד הבריאות. אנחנו כאמור ניגשנו דרך מרכז, דווקא אין לנו בכלל כסף, אבל הגענו למסקנה שאם אנחנו רוצים להיות הורים שפויים למורן ולילד שיבוא אחריו כדאי שנתמקד בהורות ולא בחיפוש הפונדקאית. אני חייבת לציין, שגם כשיש מרכז הדאגות לא קטנות והתסכולים רבים... החרדות לא עוזבות אותנו לרגע, כי בסופו של דבר ההחלטה היא שלנו גם לאחר שהמרכז עושה את המיון הראשוני.. שיהיה בהצלחה !

למעלה