תודה עוזי

תודה עוזי

תודה עוזי שהשבת לשאלתי בנוגע לantivir עליו המלצת. כתבת כי לא הורדתי את הגירסה הנכונה. אם כן, מה הורדתי? האם עליי להסיר את הקובץ שהורדתי על מנת להתקין את האנטיויר? כיצד עושים זאת? (כיצד מוחקים את הנוכחי ומורידים את הנכון?)(הקובץ שהורדתי ושנפתח ע"י יישום של אקספלורר הוא מסוג VDF עם 1.43 MB). תודה, נויה:)

uzi2

Active member
כנראה שהוא כרגע יושב במקום הלא נכון

אבל אין שום בעיה. את יכולה להסיר אותו. בכל מקרה, התקנת האנטיוירוס תתקין קובץ זה מחדש בתיקייה הנכונה. הקובץ שהורדת סביר להניח שהוא בתיקיה הלא נכונה וסתם תופס מקום. מכיוון שאמרת לחלונות לפתוח את הקובץ עם IE אז הסיומת הזאת שוייכה ל- IE. אין עם זה בעיה כי ממילא את לא אמורה לעשות doubleclick על הקובץ אף פעם. אתמול גם אני התקנתי את האנטיוירוס: 1) יש בו משהו מאוד חביב שלא קשור לאיכות שלו. הוא פשוט משדר חביבות. 2) הוא פחות טוב בזיהוי וירוסים מהיקרים יותר, אבל באמת עושה רושם שהוא קל יחסית על המחשב, ובמקרה שלך זה נראה לי שיקול חשוב. 3) בדקתי את גירסת ה on-access שלו (נקרא AVGuard) עם EICAR ואז הסתבר שיש שם באג, שבכל פעם שהרכיב שרץ ברקע מגלה וירוס, הוא פותח מסך DOS על כל המסך (real mode DOS) עם תפריט בגרמנית (שפת האם של מפתחי התוכנה). עד שהם יחליפו את זה בתפריט שבאנגלית, אני יכול לתת לך תרגום של התפריט. 4) עדכונים מתבצעים מתוך התוכנה, אבל אם הוא לא מוצא עדכון הוא פותח חלון שבו הוא אומר שכל הרכיבים במחשב שלך מעודכנים והאם בכל זאת נרצה להקין מחדש את התוכנה, ואז YES ו- NO וצריך לשים לב שלא בטעות להקיש על YES (זה מאוד קל בהיסך הדעת לעשות את זה וסתם להוריד מחדש את התוכנה מבלי שיהיה צורך בכך.

../images/Emo140.gifשוב, תודה עוזי../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

המון תודה עוזי. תמיד אתה יודע כיצד לעזור לי. לפני ההתקנה: רציתי לשאול כמה דברים, על מנת לא לעשות עוד טעויות: 1)האם עליי להסיר את האנטיוירוס שהתקנתי כבר? 2) אם כן, איך אדע היכן הוא יושב? (מצאתי קובץ אחד בתיקייה מסויימת, מסוג VDF 1.43MB ) (ב"הוספה/הסרה של תוכניות" אין קובץ עם שם כזה). 3) הייתכן שקיימים קבצים נוספים הקשורים לקובץ הלא נכון שהתקנתי?, אם כן, האם עליי להסירם? איך אמצא אותם? 4)לגבי ההורדה של הקובץ הנכון: אם המחשב ישאלני באיזו תיקייה עליי לשבץ את הקובץ ובאיזה יישום לפותחו, מה עליי לבקש? זהו. שוב, המון המון המון תודה, עוזי נויה.

uzi2

Active member
תשובות

1) לא התקנת שם אנטיוירוס, אלא אם את מדבר עדיין על NAV 2) הקובץ הנ"ל שמצאת יש למחוק לפני התקנת האנטיוירוס 3) לא נראה לי. מה שכן יש שיוך של הסיומת ל- IE וזה שיוך שגוי אבל לא מהווה בעיה. 4) הקובץ שהפניתי אותך אליו הוא קובץ הרצה ולכן הוא יפעל וישאל אותך שאלות ויתן לך המלצות לתיקיית התקנה. פעלי לפי ההנחיות.

למעלה