תודה נגהנס.

• פותח הנושא ilev
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ilev

New member
תודה נגהנס.

תודה נגהנס.
לא ברור לי על איזה רופא דיברת מתי שהיזכרת ראשון מדיקל סנטר. ד"ר בר -חובה או ד"ר בר שמנהל אותו סנטר .אצלי מדובר על ניסין אחד נוסף של טיפל אצל ד"ר בר- חובה או פרופ .שןלמן ואם לא הצליך משה נישאר זה רק תרומת ביצית. בנוסף לפונדקאות שאני זקוקה זה ים של כסף .וגם מחשבה על תרומה ביצית נקלתה אצלי סופיתבראש רק בימים אחרונים והיה לי אפילו קושי מסוים ופחד להיכנס לפורום זה במשך כמה חודשים . בתודה מראש .ובהצלכה לכולנו .

נגהנס

New member
אני מבינה כל מה שעובר עלייך.

תודה נגהנס.
לא ברור לי על איזה רופא דיברת מתי שהיזכרת ראשון מדיקל סנטר. ד"ר בר -חובה או ד"ר בר שמנהל אותו סנטר .אצלי מדובר על ניסין אחד נוסף של טיפל אצל ד"ר בר- חובה או פרופ .שןלמן ואם לא הצליך משה נישאר זה רק תרומת ביצית. בנוסף לפונדקאות שאני זקוקה זה ים של כסף .וגם מחשבה על תרומה ביצית נקלתה אצלי סופיתבראש רק בימים אחרונים והיה לי אפילו קושי מסוים ופחד להיכנס לפורום זה במשך כמה חודשים . בתודה מראש .ובהצלכה לכולנו .
אני מבינה כל מה שעובר עלייך.
קראתי רק עכשיו את תגובתך, כי לא גלשתי קודם.אפילו שאני כבר במסלול תרומה, והתנסיתי, הקושי הנפשי עצום, ויתכן וגם אאלץ ללכת על פונדקאית.על כל פנים, ניסיתי להיות עדינה, אך התכוונתי שאני לא ממליצה על ד"ר בר ועל מדיקל בראשל"צ.אני כן ממליצה על פרופ' שולמן (שמעתי גם על הצלחות של ד"ר בר-חווה, אך איני יודעת האם היה מדובר במקרים "קשים".על על פנים הוא אדם מקסים ורופא מנוסה.)

מצב
הנושא נעול.
למעלה