תודה מיוחדת ליעלי

yaely2

New member
מנהל
תודה לנעמי על הצטרפותה אלינו../images/Emo23.gif

שלום כולם
נעמי היא חברה חדשה בפורום שלנו.
מאחלת לנו שאכן נהנה מחוכמתה ושהיא תהנה מחוכמת כולנו. מקווה שנפרה ונעשיר איש את רעהו כי יש לכל אחד מאיתנו הרבה מה לתרום להצלחת הפורום. מסירה את ה
בפנייך נעמי.

שי1951

Member
צהריים טובים לכל החברים ב ../images/Emo82.gif

קיבלתי במייל
" הנאקה " בדיחה מעניינת בעוקצנותה (נא לעיין בקובץ המצורף) (לחיצה על התמונה תגדיל אותה)

yaely2

New member
מנהל
לשי, על הבדיחה והחידוד קבל מאיתנו

הרבה עידוד

אנפה2

New member
צהריים טובים, לא אשכח איך כאשר

סיפרתי את הבדיחה הזו לפני חצי שנה בערך, גינו אותי בפורום הזה ובפורום אחר, קשות, בעיקר חיים לוי ועוד עדיני נפש ואמרו שהילדים מציצים בפורום וכו', אבל כנראה התבגרתם, ומה שהיום נחמד היה אז נורא מכל. בכל מקרה אני קיבלתי היום במייל , בימים אלו נשלחות מעטפות עם דוגמיות של בשמים / קרמים למיניהם אל תפתחו את הדוגמיות בשום מקרה !!! זהו חומר רעיל ביותר ! מעטפות אלו נשלחות ע"י גורמים עויינים. נכון לכרגע המעטפות נשלחו לתל אביב. נא הפיצו הודעה זו לכל מי שאתם מכירים. אפרת שרעבי הנהלת המכס ומע"מ

אדזה

New member
לשי

צחקתי למרות שכבר ראיתי זאת כמה וכמה פעמים בכל מיני מקומות.תמשיך לשעשע אותנו,מחכים לך פה בכף.

ציפי- ../images/Emo140.gifלגבי נושא ההדרכה והנחיה

של העברת מצגות לפורום, אדרבה ואדרבה,מצידי שזה יהיה פה בפורום, כדי שכל מי שלא יודע איך עושים זאת ורוצה ללמוד, יוכל ללמוד. אלא שבינתיים אני לא רואה מישהו שהתנדב להסביר לנו. נחכה, אולי בכל זאת מישהו יעשה זאת. ותודה מראש כפי שכבר אמרתי. לילה טוב לכל חברינו באשר הם, וחלומות נעימים

תודה לרוקסן המקורית

חן חן על ברכותיך. אני לא מאלה שמתמידות לכתוב ולהתכתב אך מדי פעם אשתדל. ןבינתיים שבת שלום לכולם ושנתגבר על המזג-אויר הסוער.

למעלה