תודה מאיציק הראל

תודה מאיציק הראל

אני רוצה להודות לכם על התמיכה והפרגון. קראתי את התגובות שלכם. הערכתכם כלפי ריגשה אותי עד מאוד. התרגשתי לקרוא תגובות צופים שאמרו שהדמעות שלי נגעו להם בלב. גם אם השופטים לא הבינו את מי שאני כהלכה, הצופים בבית כן הבינו. כמאמר חז"ל דברים היוצאים מן הלב נכנסים אל הלב. ועל כך תודתי העמוקה. ואם אני מסכם את כל הדרך שעברתי עד כאן, אני חושב שלאורך כל התכנית ניסיתי להביא לתוך המנות שיצרתי את עצמי, את היצירתיות, את האמונה היהודית שבי, וכמובן את התשוקה לאוכל. היום אני יודע שזה מתכון מנצח. אבל, כמו בכל יצירה חדשה, לפעמים זה מצליח לפעמים לא. ואני מקבל את זה באהבה. החברים שנשארו בתחרות ראויים, ואני אוהב כל אחד ואחד מהם ומאחל להם בהצלחה. זו הייתה חוויה מהנה, מוטרפת ומרתקת. אתם כמובן מוזמנים לבקר בפייסבוק שלי, לשתף מתכונים, דעות וחוויות. אוהב את כולכם איציק

איציק חשבתי שתגיע בין

בין המקומות הראשונים אתה יצירתי ומזהה טעמים שולט במגוון גדול של טעמים ומתוקים לדעתי אינה זאת היתה צריכה ללכת, האורז שלה לא היה מבושל. שף שלא יודע לבשל ריזוטו????? זה לא אורז שצריך לצאת אחד אחד ריסוטו זאת תבשיל שאין מצב שאתה לא מצליח אם אתה מבין בבישול זה הכי קל בעולם לבשל ריזטו. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

minimousegi

New member
גם אני!! לדעתי לפחות בשלישיה הסוגרת...

רק מלראות את המאכלים שבישלת עבדה לי הכיבה והריר... הפרופיל של הסטטסוס שלי בפייסבוק אומר הכל...

BEAUTY האחת

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא לפורום איציק

עלה והצללח בכל מעשה ידייך . שבוע טוב

yaakii

New member
איציק נהנו לצפות בך יוצר

אני שמח שאתה לוקח את החוויה בקלילות כזאת, ושיהיה בהצלחה בהמשך!

Rhino78

New member
איציק, בשבילי אתה המאסטר שף האמיתי

אמרתי לאשתי כבר בתוכניות הראשונות שאתה תהיה המאסטר שף. יש לך חיך נדיר, אתה מבין המון באוכל (לא רק מבין איך מכינים, מבין נכון מה הולך עם מה), ויש לך המון תעוזה. לעניות דעתי, אם תפתח מסעדה היא לא תיפול ברמה (אם לא תעלה) על רבות מהמסעדות היוקרתיות ובת"א והרצליה. אני מאחל לך המון בהצלחה למרות שאני סמוך שאתה תצליח גם בלי האיחולים - אתה הכוכב האמיתי.

מאיפה הידע באפיה ?

לבשל זה הרבה יותר פשוט ,צריך ידע בסיסי וכשרון +מזל אבל אפיה מפחידה אותי אחרת הייתי נרשם לאודישנים . כל הכבוד איציק ,מאחל לך הצלחה בהמשך .

shlomits

New member
שיהיה לך בהצלחה

לדעתי לא הגיע לך להיות מודח, אצלינו בבית הוכתרת כזוכה הודאי כבר לפני כמה תכניות...

Fairywitch

New member
איציק, אתה גאון קולינרי וריגשת../images/Emo24.gif

כולם פה הימרו עליך לגמר, המנות שהכנת שידרו אמנות ולא רק בישול טוב, הידע וההבנה שלך היו מעוררי הערצה, ונפגעתי יחד איתך כשצפיתי אתמול
ברוך הבא לפורום,
חנה.

gils33

New member
הצעה באמת מהלב

יש לך את זה לך תלמד להיות שף. היצירתיות שלך מדהימה

misdiagnosed

New member
איציק,

אני מנסה להבין ולא מצליחה. אתה עושה רושם של אדם מקסים, מוסרי. באמת אי אפשר שלא לחבב אותך. אבל.. איך שיתפת פעולה? איך בחרת לבשל דווקא כבד אווז, שנראה מפוטם? איך זה מסתדר עם הומניות? עם אמונה באלוהים כמו שכתבת בפייסבוק? אני לא מדברת על דת וכשרות. אני מניחה שאמונה באלוהים היא גם שאיפה להיות אדם טוב, להרגיש חמלה. נכון, אני מבינה שרוב העולם לא צמחוני. אבל אם כבר אוכלים חיות, לפחות לרחם. להשתדל לא להתאכזר. לצמצם את הסבל של בעל החיים. גם אני אדם מאמין. זה בטח שטות, אבל לא יכולה שלא לחשוב שאולי ההדחה היתה סוג של "עונש" קטן שבא מלמעלה? אולי ההצלחה שלנו, רווחתנו האישית לא צריכה לבוא על חשבון הסבל שלא האחר?

למעלה