תודה ל likud1, Looking4CoolName ו מרי לנ3ח

avitano

New member
תודה ל likud1, Looking4CoolName ו מרי לנ3ח

תודה לכם על תקופת אדימותכם בפורום :) נתתם דעה, החייתם את הפורום מגיע לכם הרבה כבוד על כך אך הגיעה העת להתחלף ובקרוב יגיעו הדיירים החדשים לצבע :) ומי יודע, אולי עוד נצבע אתכם מתישהו
ו..

Nחמן

New member
לא הוגן

לבקר את מנהל הפורום, מה עוד, שאין לי שום צל ספק, ששיקוליו הם הגיוניים. על כן נא לראות בדבריי נימה אישית ולא ביקורת. לגבי likud1 נוכחותו בפורום לא הייתה כל כך בולטת ועל כן לא יהיה כל כך נורא להחליף את צבעו. במובן האישי אני יודע, שמדובר באדם מקסים וכל הופעה שלו בפורום הייתה מרשימה. עם זאת מבלי להיכנס למספרים ניכר היטב, שנוכחותו הייתה מועטה. לעומתו השניים האחרים: אביאל ו-מרי לנ3ח השאירו לדעתי רושם עז בפורום. אינני יודע את הכללים, מדוע האדימות היא לפרק זמן מוגבל. האם אי אפשר לתת להם הארכה לעוד שנה למשל (התנהגות טובה...
)?...

אין נהלים בעניין הזה.

אופיר פשוט חושב שמגיע גם לאנשים אחרים להנות מהאדום.

Nחמן

New member
אתה צודק

הענווה היא מידה טובה. עם זאת לא באתי לשלול מאחרים זכות זאת. רק אני סבור, שהרושם של האדומים היוצאים היה חזק והטעם עוד יישאר לזמן רב...

avitano

New member
אין ספק בכך!

הם עשו עבודה טובה והשאירו רושם אבל שוב, צריך לתת הזדמנות גם לאחרים זה לא אומר שאביאל ומרי יפסיקו לכתוב פה כמו בעבר! חסר להם אם כן

avitano

New member
איכות לא נמדדת בכמות.

שלושתם היו טובים וזה לא המקום למדוד אותם וגם אין שום צורך. סמוך עליי שאת השיקולים שלי עשיתי, ולמי שהייתי צריך להודיע הודעתי

Nחמן

New member
מברך אותך

וגם את הזוכים החדשים. לו אני מנהל "תפוז" הייתי צובע אותך בצבע מיוחד, שכמותו היה אחד ויחיד בפורום...
אבל אפילו את זה לא נתנו לי...

אני בדרך להשתלט על הכתום של תפוזאנשיםמודיע.

אם כבר מדברים על צומי גרידא. (איפה בצי ובתי, איפה?
דרכי במעלה תפוז נגדעה טרם זמנה.)

לא חשבתי

שזה קטע של צומי גרידא, חשבתי שהאדומים הם מנהלי הפורום, רואים שאני חדש בתחום.

Nחמן

New member
צומי גרידא?

אם לא ידעת, צומי = תשומת לב (במלרע) העברית קלוקלת. האקדמיה אישרה מלה זאת כחלק מהסלנג אולם במקום, שבו יש לדבר בשפה רשמית, לא תשמע מלה זאת. חברים! לחזור לשורשים. רק לפני זמן קצר ראיתי פרסומת באחד העלונים הישנים: לא יאומן כי יסופר!... מי אמור היה לאמן את הדבר הלא יאומן? הסבר: יאומן (בכתיב מנוקד = יְאּמַּן = אל"ף בקיבוץ/קובוץ) בבניין פועל הוא סביל של יאמן בבניין פיעל. מקור השיבוש עתיק. שימו לב: טעם המן מלים ולחן: יצחק נבון (נשיא המדינה לשעבר?) גִּזְרָתֵךְ תַּבְנִית נוּגָה, רֵיחָהּ נֵרְדְּ וּבַמּוֹר סוּגָה. שִׂפְתוֹתַיִךְ אַרְגָּמָן, נִיבָן בִּינוֹת, טַעֲמָן מָן. טַעַם הָמָן, הָמָן, הָמָן – אִם יְסֻפַּר לֹא יְאֻמַּן. צוּף, תִּירוֹשׁ, חָלָב וּדְבַשׁ לֹא יַרְווּנִי, חִכִּי יִיבַשׁ! עֵת אֶשַּׁק שִׂפְתוֹתַיִךְ תַּשְׁקִינִי עֲדַיִךְ. טַעַם הָמָן... המשורר צריך היה להתאים את השיר לחרוזים. אילו היה כותב: אם ייאמן (סביל של נאמן), זדה לא היה מתחרז. אז בעיניי צומי זה משהו, שמזכיר לי את ה... צונמי...

את זה הבנתי, פשוט הייתי בהלם מההתבטאות שלו.

לא דרשתי את האדום מלכתחילה בשביל לקבל "צומי גרידא", אלא האדום ניתן לי ע"י אופיר.
במקרים של קנאה, אופ אופטימי שכמותך, נסה לא להוציא את תסכולך עליי. תודה.

חוזר בי, אם נעלבת.

אבל יש בי עדיין תהייה בנוגע לצורת הדיבור שבה התבטאת.

אחי היקר

אני אדם שמדבר פתוח ולא מתכוין לפגוע זה הסגנון. גם גם היו עושים את הניק שלי באדום הייתי מתבטא כך אתה יכול להיות רגוע.

בעיקרון אומרים

תשומי, שהת` והש` מתחברות זה יוצא צ` , יש מבין? לא התכוונתי ללכת לפי הבלשנות העברית. אלא כסלנג בלבד. תהיו קלילים חבר`ה!

Nחמן

New member
תקנו אותי, אם אני טועה

כאשר שמעתי את המלה "צומי" לראשונה לפני כשנתיים, לא הבנתי, מה משמעותה. פתחתי את המילון ולא מצאתיה. בצר לי פניתי לאקדמיה ללשון עברית וזו הסבירה לי, ששפת דיבור לחוד ושפה רשמית לחוד. אז אם מעט תשומת לב אני מבין היום, ש"צומי" התגלגלה בדבריך מ"תשומת לב", וכאשר אין הקפדה על "שווא נע" באות תי"ו, זה נשמע כמו: צומת לב ובקיצור: צומי! לא יפה לעשות ככה לעברית...
עכשיו האירו את עיניי ואימרו לי, חברים יקרים, במה טעיתי. עברית קשה שפה!...

למעלה