תודה לשושנה

תודה לשושנה

על הסדנה המיוחדת הנפלאה שהעברת בשבת! כל כך טוב היה לפגוש סוף סוף את האשה והאגדה. ותודה על היחס האישי שהענקת לי ולכל הבנות האחרות. הסטודיו היפה והנוח , שיטת העבודה יחודית ומעמיקה , היחס (שוב!) - ממש עושה חשק לעוד!

../images/Emo9.gif תודה על הדברים שכתבת -

נטשה יקרה
נהניתי מאוד לפגוש אותך וליהנות מעשייה משותפת.
ההרגשה הנפלאה הדדית - גם אני נהניתי במיוחד לעבוד עם קבוצה של בנות מוכשרות וחזקות ביותר, שהיו מוכנות ומזומנות לכל אתגר, ולעוד ועוד עשייה. כל אחת ואחת הפגינה יכולות, כשרון ורעיונות נפלאים משלה.
ברוכה תהיי על הפרגון - חיממת את ליבי, וברוכה תהיי תמיד בכל מכל מעשה ידייך. אשמח לראותך עוד ב"אוריינטל רוז", ובקרוב
שוש

Anaiis

New member
באמת שהרווחנו סדנא מצוינת

פתאום חשבתי שלא אכפת לי לחזור עליה עוד פעם, הכל מהתחלה!

../images/Emo51.gif יקירתי ../images/Emo24.gif

אבל קודם נעשה בוחן-פתע, לבדוק מה למדת בגן היום...
שוש

../images/Emo24.gif אני יודעת, יקירתי,

אך אל דאגה, אני מכינה "מלאי" נפלא של אירועים, סדנאות, שיעורים מיוחדים לקיץ
הבא עלינו לטובה (רק שלא יהיה חם מדי, אוף...)
ודאי תהיה לך הזדמנות
חג שמח
שוש

juditta

New member
מחכה בסבלנות גדולה ../images/Emo176.gif

תודה גדולה לך, אשה נפלאה, על שהערת את כל הנימים הרדומים, על שגרמת לי להניע ולנועעעעעעעעע. תודה לך על ההקשבה הגדולה שלך, מתוך ליבך
על הדיוק שלך, על הצניעות שלך- על כך שאת שמה את תלמידותייך במרכז, ואת עצמך כמובילה ומאירה
אמרתי במשוב מילים שעולים לי כדימויים ביחס לסדנא דימוי של חוזק, ורכות ונעימות וריכוז גדול הכי בולט הרצון הגדול שלך להעניק מהידע הכה ענק שלך, בנדיבות אינסופית, בחוכמת התיווך, בכך שאת יודעת לשיים (לתת שם) לתנועה ולהסבירה לפרטי פרטים. לעומק שלקחת אותי. כמה חשוב המשוב בסוף הסדנא- מה לקחתי? עם מה אני יוצאת? זה כל כך נכון לי. וגם המינון של המשתתפות- אינטימי ומעמיק. הכי תודה שחזרתי לרקוד
אחרי תקופה שאני מתבחבשת... וכבוד היה לי להיות בקבוצה כל כך רצינית, מתמסרת. אוהבת אותך ענק

ג'ודקה אשת המילה, היופי והחן ../images/Emo176.gif

שלא לדבר על ים הכשרון והחכמה הענק
ים
אוקיאנוס
על המשוב שנאמר שם, ועל זה שנכתב כאן. גם אני אהבתי מאוד את גודלה האינטימי של הקבוצה, ואת החוזק - הן ביכולות והן במבע של כל אחת.
אהובתי היפייפיית (שהייתה "נרדמת") - נשיקת הנסיך שמעוררת אותך היא הריקוד, ואני שמחה שיכולתי להיות שותפה להתעוררות
הקץ להתבחבשות
מחכה לעוד
ות משובחות שכאלה
שוש

למעלה