תודה לרוג'ר ווטרס

תודה לרוג'ר ווטרס

אתמול הייתי עם משפחתי בהופעה של רוג'ר ווטרס ( פינק פלויד). איזה גאון מוזיקלי, איזו הופעה. באחד השירים הוא אומר- ביחד אנו נעמוד(= נצליח) באם לא נהיה מאוחדים- ניפול. באנגלית זה נשמע יותר טוב... תחשבו על זה בלוד.

sragl1

New member
מה נירדם אלמוני רוגר יותר חשוב מלו

זה היה מופע חבלזזזזזז עשה את הכסף הזקן והלך ודפק אותי שעה וחצי בדרך הביתה זה היה מופע מדהים כמו הכרטיס 400 שקל

sragl1

New member
נתקעתם בפקק להופעה של רוג'ר ווטרס?

נתקעתם בפקק להופעה של רוג'ר ווטרס? לא שמעתם טוב את המופע? המפיק שוקי וייס עונה לכל התלונות ומסכם: "אני לא יכול לומר שלא היו תקלות כלל, אבל הצוות תיפקד בכל הכוח והאמן לא שכח את מילות השירים" אור ברנע לאחר ההופעה הגרנדיוזית של רוג'ר ווטרס נשמעו שלל תגובות זועמות על הסדרי החניה בנווה שלום, ההסעות למופע וכמובן הפקקים הרבים. כפי שהזהירה הפקת המופע, הרבה אנשים נקלעו לפקקים בדרך לנווה שלום ובחזרה. למערכת ynet הגיעו שלל תלונות כגון: "מהרגע שנכנסתי לאוטו במגרש החניה ועד שהגעתי לכביש - מרחק קילומטרים בודדים, חלפו חמש שעות. מה, לא ידעו שכך יהיה? לא חשבו על זה כשגבו 375 ש"ח? ווטרס עשה את שלו על הצד הטוב ביותר, אבל הישראליות הצליחה לפגום בחוויה המתוקה". דפנה טלמון, שכתבה גם היא תגובה זועמת ל-ynet, מספרת כי יחד עם קהל נוסף, היא מתכננת תביעה ייצוגית נגד הפקת המופע, ומוסיפה שכבר פנה אליה עורך דין על מנת לייצגה. "ההגעה למקום הייתה קטסטרופלית" אומרת טלמון ומוסיפה, "משטרת ישראל לא עשתה דבר על-מנת לארגן את הדרכים על ידי חסימת צירים נגדיים לפרקי זמן שישחררו בדרך למופע בחדשות של 9 הודיעו שהמופע החל, ואני בפקק / ynet מירב פרידמן היתה אופטימית, עד השעה שבע וחצי, שבה התגנבה למוחה ההכרה שכך לא תגיע. מסביבה הפכו מכוניות פרטיות לרכבי שטח ואנשים יצאו למסעות כומתה. תמר אברהם שמעה לעצות חבריה להגיע באוטובוס ומצאה את עצמה במסע שוטטות בלתי נסבל. כך מארגנים מופע ענק? לכתבה המלאה מעט את הפקקים, ולא היה שום שילוט. מי שהגיע אחרי ארבע שעות, נאלץ לעמוד מאחור, שם כבר לא ראה ובטח לא שמע דבר - מערכת ההגברה התאימה ל-20 אלף איש ולא ל-54 אלף שהגיעו. השיפוע של המתחם היה בעייתי ומי שלא מגיע לגובה של 1.97 ס"מ לפחות, וודאי לא ראה דבר, ונאלץ לעמוד על קצות האצבעות כל ההופעה. מה שלא עזר לו". היום (א'), 48 שעות אחרי המופע, המפיק שוקי וייס מסכם את ההיסטריה סביב המופע: "אני חושב שזו קצת ישראליות, כי בכל זאת אנשים חיכו ונסעו למופע הזה. יוצא לי לא מעט פעמים לנסוע מתל אביב לירושלים בימי חמישי אחר הצהריים. הכביש תמיד פקוק. הרי רוג'ר ווטרס מגיע אלינו כל כמה חודשים", הוא צוחק, "וזו הופעה שגם ישראלים נוסעים עד לונדון, פריז ואמסטרדם בשביל לראות אותה. במהלך כל השבוע אמרנו וחזרו, שהולך להיות פקוק וצפוף, וביקשנו מהקהל לצאת מוקדם. והרבה מהם אכן יצאו מוקדם - בשעה 15:00 כבר היו יותר מעשרת אלפים אנשים. על זה אני באמת רוצה להגיד תודה. "בעשרות פסטיבלים ברחבי העולם לוקח יום שלם להיכנס ולילה שלם לצאת. ובכל הנוגע לנושא הזה, הופעתי לטובה - חשבתי שהפיזור ייקח חמש שעות. אך מבחינת התנועה, בשעה 2:50 כבר אפשר היה לנוע בחופשיות רבה על הכבישים, וזה בזכות משטרת התנועה. צריך לציין שהיו יותר מ-10 אלף איש מחוץ למופע. הם לא קנו כרטיס ונהנו מחוויות המופע, הם עמדו בחניות ועל הגבעות, אבל גם הם הגיעו במכוניות, ותרמו לפקקים. אני לא יכול לומר שלא היו תקלות כלל, אבל הצוות תיפקד בכל הכוח, כך גם הסיוע הרפואי במקום, והאמן לא שכח את מילות השירים". הצלחנו לגייר את ווטרס "אנחנו שומעים ביומיים האחרונים תגובות נפלאות מצוות המופע של ווטרס וגם ממנו", מוסיף וייס, "מישראל הם נסעו להופעה ברוסיה שהייתה הרבה יותר קטנה, ווטרס מאוד אהב את הקהל ואת המקום, ואמר שזו הייתה ההופעה הכי טובה בסיבוב ההופעות שלו עד כה. בעל העניין הזה, אני חושב שהצלחנו לגייר אותו קצת, וזה מגמד את עניין הפקקים, כי כל מי שיודע פסטיבל בגודל כזה, לא שוכח את זה לעולם". נלחצת כשפארק הירקון ירד מהפרק? "בוודאי. זה היה משהו שעבדנו עליו חודשים עם תוכנית ותשתית מיוחדת לפארק. פתאום לעבור מיקום תוך שלושה חודשים זה מעבר לא פשוט בכלל".

אלמוני וסרגל

אימי היקרה,שיחד עם אבי חינכה דורות רבים בלוד, אומרת: אל תגיד שאתה אוהב אותי תראה לי שאתה אוהב אותי הדבר נכון גם לגביכם. אתם מדברים על אהבתכם ללוד אבל מה אתם עושים בכדי להראות ולהוכיח את אהבתם מלבד דיבורים? כ ל ו ם . חבל.

חבר5

New member
נאה דורש? האם נאה מקיים?

מר אסא חיים 1 נכון!! אבא יצחק ואמא רבקה חינכו דורות רבים בלוד הם עדיין גרים בה האם גם אתה? את לחמך אתה מרוויח בלוד היכן אתה חי?

חבר 5

אתה מסתתר מאחורי מסיכה. למרות זאת- אתה מוכן להיות הוגן ולספר לנו באיזו עיר אתה עובד? אתה יודע היכן מתגורר מאמן נבחרת גרמניה בכדורגל? ארה"ב. אתה יודע היכן ביתו של נגיד בנק ישראל? ארה"ב. אתה יודע הין מתגורר מאמן נבחרת רוסיה בכדורסל? ישראל. אתה יודע היכן ביתו של מאמןנבחרת יפן בכדורגל? ברזיל. אני מקווה שהנושא ברור. אגב-הוריי מתגוררים 46 שנים בדירה בגודל 50 מ"ר. הם שייכים לדור המייסדים, צנועים , עמלים , אנשי ספר. כמה כאלה אתה מכיר?

sragl1

New member
אסא הורך גרים בדירה 78 מטר מרובע

ואני מכיר המון כמו ההורים שלך אבל אתה צודק מה הקשר ביין הורך לבינך מה שכואבשאתה לא גרבלוד ואני כן ואני כן יכול לעשותלא בטוח שאתה

lia111

New member
מה כואב יותר, זה שהוא לא, או זה

שאתה כן? לחיות בלוד - זו לא אמורה להיות תכנית ענישה. יש להניח שאילו בעשור האחרון העיר לוד הייתה מנוהלת כראוי, חיים אסא ואלפי "לודאים לשעבר" אחרים, שנולדו והתחנכו בעיר הזו, מרביתם לא היו עוזבים. אני מכירה אחד שהיה מכריז בכל הזדמנות על אהבתו לעיר, איך הוא נולד בעיר הזו ואינו מתכוון לעזבה ושאר מיני הצהרות פטריותיות שאמורות לכסות על העדר כישורים והתנהלות בלתי תקינה. מי שמאמין שבכוחו לעשות, שיעשה ותבוא עליו הברכה על כך, אנחנו לא מצויים בתחרות של מי מסור יותר לעיר.

sragl1

New member
לאה לודאי נישאר לודאי ומי שעזב זה

מראה שממש לא הכפת לא מעיר מעניין אותו חינוך אחר וחיים אחרים וקשה גם להסביר את הדבר לחיות בלוד למי שלא נולד וחיי את העיר כול ימיי חייו

סרגל

גודל הדירה של הוריי לא עקרוני אבל למען הדיוק הגודל שאתה מדבר עליו הוא ברוטו , עם חדר המדרגות וכו'. הגודל נטו- הוא הגודל עליו אני דיברתי. צא ולמד לפני שאתה משפריץ מידע לא נכון. באופן כללי המסרים שלך לא ברורים ודי ילדותיים. יש מה ללמוד מליאה. אתה ואלמוני, כך אני חש, כל העת מתווכחים, ללא קשר למהות הנושא. מה זה ויכוח? 2 מילים: ןי = ניצחון ו- כוח כלומר- אתם חייבים לנצח בכוח..זה לא עובד.תהיו קצת "על - הכיפק."

שרית

ראשית- תודה. לי נראה שאת יודעת למצוא את האיזון בין ביקורת לדברי שבח, בין הרוח לחומר. איך אמר קוהלת-(רשימה חלקית) עת לטעת ועת לעקור נטוע עת לפרוץ ועת לבנות עת לחשות ועת לדבר עת לאהוב ועת לשנוא עת מלחמה ועת שלום

אתר סיוע למקבלי דוחות חנייה...כדאי

היי , יש אתר חדש שיעזור מאוד לאלה מכם שנתקלתם בכל בעיה שהיא עם דוחות חנייה (עירייה/משטרה) וכפלי קנס שנאלצתם לשלם. האתר הוא:http://www.hanaya.co.il/ עורך הדין הזה הוא גאון!! איך אף אחד לא חשב על זה קודם..... מקווה שזה יעזור לכם

למעלה