תודה לקרן

shamon51

New member
תודה לקרן ../images/Emo51.gif

אז לפני יומים הייתי במשרדה לראות חלק מהספרים בספריה. רשמים: 1) היא קיבלה אותי המאור פנים
2) היא נראית מהממת
3) היא אסרטיבית ...
וכל זה אחרי יום עבודה מפרך
קרן, תודה שמעון

kraveh

New member
וואו שמעון

תודה, אין לי ממש כלים להכיל את כל המחמאות שלך.. ואוכל קצת להחזיר לך בכך שאספר כי התרשמתי מהרצון שלך ללמוד ולהעמיק, ומכך שלקחת על עצמך לפתח תוכנה גרפולוגית, ומעושר הידע שלך בתחומים מגוונים. שיהיה לך הרבה בהצלחה!

זה נראה לי תחילתה של ידידות מופלאה

שמעון, פעם שניה השבוע שאני אומר לך שאתה 10, רק שלא תיתרגל. ואיך בדיוק אתה רוצה שקרן תעבוד היום לאחר מחמאות שכאלה ?

shamon51

New member
קרן, איך תעבירי את היום?

תעזרי לי בשם של המומחית לאננגרם ואולי טלפון? מה היא? מרצה באוניברסיטה או מה?

kraveh

New member
אניאגרם

שמה אסנת ידגר והטלפון שלה 03-6042443 בפסח מגיע לארץ מומחה אמריקאי לאניאגרם והוא עושה סדנה של יום שלם למי שכבר מכיר את הנושא. אסנת עושה לקראת הארוע הזה סדנת אניאגרם מזורזת למי שמעוניין ללמוד על הנושא בקצרה. אני ממליצה. דבר איתה, אל תשכח לומר שזו הפנייה ממני. לי יש שני כתבים דחופים לנתח היום ואני תכף מתחילה פגישת ייעוץ, לשאלתך איך אני מעבירה את היום

paprika10

New member
איך מקשרים בין אניאגרם לגרפולוגיה?

שמעתי משמעון על ספר באנגלית (שכחתי את השם), שדי קשה להשגה וגם מאוד יקר (500 ש"ח). אולי יש משהו אחר?

kraveh

New member
זה הספר היחיד כיום

בנושא, חוץ מספר ההמשך שלו למתקדמים.. אני עושה את הקישור בעצמי לאחר שחקרתי קצת והתנסתי באיבחון של הטיפוסים השונים באניאגרם, אני יכולה לעשות הקבלה גרפולוגית, אך זה עוד לא מושלם. בכל אופן הספר של אושה מולן הוא יסודי ומומלץ. יכול להיות שהוא אפילו טיפה מפורט מדי למי שרק מתעניין. יש לי כוונה בעתיד להוציא מאמר על הקבלה בין האניאגרם לגרפולוגיה בעברית כך שברגע שזה ייצא לפועל ותרצי אני אתן לך אותו..

kraveh

New member
המאמר הוא למי שמכיר כבר את האניאגרם

להבדיל ממאסלו, האניאגרם הוא מאד מאד מורכב. יש 9 טיפוסים שלכל אחד מהם יכול להיות "כנף" כלומר השפעה מטיפוס אחר, ואצל כל אחד יש תנועה בין הטיפוסים במצבי מתח או ביטחון, כך שאני ממליצה מאאאאאד ללמוד את האניאגרם, ואח"כ יהיה לי העונג להוסיף את נגיעות הגרפולוגיה שלי

paprika10

New member
אני גם מחכה לזה, וגם מצפה לזה ../images/Emo13.gif

אשמח מאוד לקבל את המאמר, תודה :)

למעלה