תודה לנגה

תודה לנגה

על הניהול ותשומת הלב עד כה. אני מקווה שתישארי עמנו ותגיחי לפרקים ככל שזמנך ירשה לך. מיכל ואנוכי נכנס לעניינים במהרה בימנו - בינתיים יצא שזהו יום (יותר נכון ערב) עמוס לשתינו ואפילו לא דיברנו על 'איך לפתוח' את הפאזה הנוכחית של ניהול בצוותא. מסתבר שפשוט קופצים פה למים, לא?

במקרה או שלא במקרה

יצא שהיו לי היום כל מיני עיסוקים סביב הריפוי בעיסוק, דוקא מזויות חדשות. אז עכשיו אני מאוד עייפה
ובעיקר רוצה לאחל לנגה הצלחה בכל דבר שהיא בוחרת לעשות עכשיו, ובהצלחה גם לנו.

../images/Emo124.gifשימו לב../images/Emo124.gif

שימו לב, הוספתי סקר חדש. מטרת הסקר הפעם, היא כדי שנתרשם יעל ואני, קצת מי אתם/ן. אז אם תיכנסו לסרגל הכלים שמעל דף הפורום, תוכלו לראות שיש אפשרות לבחור "סקר" ואז נפתח חלון שבו נשמח אם תצביעו.
הסקר בעצם בודק באיזה תחומים את/ן עובדים/ות ולצורך הענין החלוקה מאוד סכמטית. אולי בהמשך נוכל להיכנס יותר לפרטים, כרגע אנחנו פשוט מתעניינות לדעת מי נמצא פה

שריד

New member
אהה לא שמתי לב שאתן "כחולות"../images/Emo42.gif

בהצלחה לשתיכן והפורום הזה באמת ראוי לשתי מנהלות... שריד

star78

New member
לנגה, ליעל ולמיכל

לנגה, תודה ענקית על העשייה שלך בניהול הפורום, אישית למדתי ממך רבות. שיהיה לך בהצלחה
. ליעל ולמיכל, אני מניחה כי ניהול הפורום מצטרף לעבודות נוספות, ולכן אאחל לכן הצלחה בעבודה החדשה ושתוכלנה ליהנות מכל העולמות
בקשר לסקר שפירסמתן, לצערי אין אופציה לאלה מבינינו שעובדות ביותר מתחום אחד

בנוגע לסקר: מי שעובדת ביותר מתחום

אחד, אז אם אחד התחומים הוא ילדים, סמני בבקשה את התחום השני. אם שני התחומים אינם ילדים, בחרי את זה שאת עובדת בו יותר שעות, או יותר מזדהה אתו, או מרגישה יותר בטוחה בו, או אפילו אקראית.

בינתיים...

נראה שיש רק ילדים שלא מזדקנים פה! כל הזמן אני תוהה היכן המרפאות בעיסוק מהתחום הגריאטרי... ואני יכולה להבין את בקשתה של מיכל לגבי אלו שעובדות בשני תחומים: אם מדובר על ילדים ו'עוד משהו' - סמנו את ה'עוד משהו'. אחר כך מצאתי את עצמי לא יודעת איפה לסמן את עצמי - ולא שאני עובדת עם ילדים! פסיכיאטרייה זהו "תחום הבית" שלי - אבל אני עובדת גם בשיקום שנחשב לפיזיקאלי. בכל מקרה מכיוון שבשני התחומים מדובר בשיקום, בחרתי שיקום - למרות שרגלי לא דורכת במרכז שיקום בקהילה אלא בשיקום בבית חולים. מסובך, אבל חלק מהכיף

לא נתתם מקום לאמהות בסקר

אני לא מרפאה בעיסוק ונכנסת לפעמים כדי לקבל רעיונות לפעילויות עם הילדה הפרטית שלי אך רק לעיתים נדירות אני מוצאת פה כאלה, אולי טעיתי במטרת הפורום והיא רק למטפלות? אולי המנהלות החדשות יתנו מידי פעם טיפים לתועלת האמהות שרוצות לעבוד עם הילדים. בהצלחה

למעלה