תודה לנבחרת הבנות

vered73

New member
תודה לנבחרת הבנות

להבא פשוט ספא וזהו. ולמי שרצה לדעת את מי ומה הפסיד, מצורפת תמונה.

מוכנה לקחת את המשקל של בת דמותי...

היה כיף, מאוד נהנינו, אולי באמת כדאי לפתוח קבוצת נשים לבאולינג. הצעות לשמות על גבי הפורום - אולי עשרת הנועזות, או משהו בסגנון...

גאמי

New member
אוי את ענקית ורד.

ואיך שמרתן כולכן על קסם הנעורים. כנראה שכדורת גורם לניסים וכן, ורד יופי של שידרוג מגי'נג'ית לוהטת למולטית חמה. ויונית לעומת זאת... הלכה על שידרוג קצת הפוך, יופי של ג'ינג'ון. וכל הסמויות האלה, האם זה בגלל ביצועים כושלים בנבחרת? הבושה? או הצינעה? אחלה נבחרת.

יופי של נבחרת-שמחה שנהנתן

בפעם הבאה תמונה עם גביע, כל ילד ישמח לראות את הוריו בין האלופים.

אתי 155

New member
הופרדו בלידתן

אחרי שנים של חיפושים מצאתי את אחותי התאומה והכל בזכות ורד. (היא נראית לא רע) היה כיף, הכרתי עוד בנות מקסימות ואני מצטרפת לעצומה בעד הקמת נבחרת נשים ויש לי גם שם לנבחרת - ננ"ס (נבחרת נשים סמויות)

אחותי התאומה, ממש טלנובלה

איזה חתיכות ורזות אנחנו בתמונה, ודווקא אומרים שצילומים משמינים.. דניאלה

המפגש של אתמול

היה מפגש מאוד מהנה. נעים לראות פרצופים מאחורי הכותבים. מה דעתכם לעשות מפגש בפרק עם הילדים או על האש? מתי המפגש הבא ללא ילדים? מאיה.

vered73

New member
תשובות לשאלות

המפגש הבא, תלוי באדם הבא שיארגן. אם זה תלוי בי, על האש בחיים לא יהיהי כי אני צמחונית. ועם ילדים, מתי שאת רוצה יש המון אנשים שמחפשים להפגש, פשוט צריך להרים דגל ולאמר. גם לנו היה כיף לראות מי את!

ורדושה,בשבילך נצלה שניצל טבעול..

אפשר גם מרשמלו על האש, יש גם גבינות שאפשר להתיך.. "בחיים לא יהיה"... אחותי, קצת קיצוני אם כי מובן, רק רוצה להוסיף שאני לא משחקת עם האוכל, דהיינו לא מגדלת מה שאוכלים(תרנגול,שפן) וחתול בעוונותי,אני לא אוכלת.. סתם בצחוק של שעה מאוחרת יחסית בערב. אפשר גם לעשות קומזיץ יותר לקראת הקיץ, אם כי צריך להיזהר ממדורות.. מפגש קריוקי נשמע נחמד- ואני מבטיחה- לשיר אני שרה הרבה יותר טוב מלשחק באולינג. כה אמרה הזוכה במקום האחרון אתמול... ובגאווה גמורה! דניאלה

למעלה