תודה למשה

ndanny11

New member
תודה למשה

משה יצאתי איתך אמנם רק לטיול אחד ומאוד נהנתי, אני רוצה דוקא עכשיו כאשר הרוחות סוערות להביע את תודתי העמוקה על האירגון ההשקעה ועל כל מה שאתה עושה הלוואי והיו עוד אנשים כמוך. צר לי שאנשים קטנים וצרי עין גרמו לך להרתע ממעשיך אני מודיע לך בזאת שלא אני ולא אשתי סיגלית נראה בך אי פעם אשם בכל מה שיקרה לנו במהלך טיול איתך בכלל אני חושב שכל אחד חייב להיות אחראי למשפחתו ולא לחפש אשמים כדי לסחוט כספים בכל אופן אל תשבר ואנו רוצים להמשיך בקשר למרות הדברים באתר תודה

זריחה3

New member
../images/Emo73.gifלהחזיר את משה ומייד!!!!../images/Emo124.gifמשה השמיע

קול... אנחנו רוצים לחזק את ידיך! ולומר לך, כל הכבוד על היוזמה הברוכה להפגיש משפחות וילדהם. תודה רבה על ההשקעה והאכפתיות. מה הלאה? הפחדנים ואלו שמחפשים אחריות וביטוחים יפרשו ויפרנסו את החברה להגנת הטבע ועוד... אלה שלא מחפשים "קבלות וחשבוניות" ואחריות... ימשיכו לטייל. ניתן להדפיס נוסח, להעביר לכל אחת מהמשפחות על כך שכל מטייל מצטרף על אחריותו בלבד..לחתום ולהמשיך לטייל ולהנות. מחכים לך! חבר.

mo123

New member
אני כאן כל הזמן - הרי לא עוזבים ../images/Emo82.gif

קורא כל מילה שאתם רושמים כולל הרעיונות שהצעתם לפתרון הבעיה גם לי יש כמה רעיונות אבל עוד לא החלטתי סופית מה הכי כדאי לעשות את סוף השבוע הזה אני יעביר עים המשפחה אני מאחל לכולנו סוף שבוע מהנה וניפלא משה

למעלה