תודה למנחה

תודה למנחה

שלום לכולם אני חדשה כאן..... השבוע עתידה להדפיס את עבודת התיזה שלי והנה לא כתבתי תודה והערכה למנחה היקרה שלי הבעיה היא שאני מרגישה ריקה מתמיד האם יש למישהו רעיון? תודה ליאור

תודה למנחה

לא ידוע לי מה מקובל אצלכם. אבל בעיקרון הכרת התודה נכתבת או מודפסת רק לאחר השיפוט וקבלת הציון, זה מה שנהוג אצלנו. בדף הכרת התודה אני מצרפת מה שאני רשמתי (את יכולה לכתוב ככול העולה על רוחך... בעיקרון אצלנו ישנו פורמט מסוים אשר גמיש) מצ"ב הכרת תודה שאני כתבתי (אני ללא מעוף בדברים הללו
: ברצוני להביע את תודתי לד"ר XXXX על עזרתו בהכנת עבודת הגמר המחקרית (תיזה). ד"ר XXXX יזם וליווה את עבודתי במקצועיות ומסירות רבה ובזכותו השכלתי רבות. בנוסף לאחר קבלת הציון, כול אחד קיבל ממני מתנה צנועה וברכה אישית (מה לעשות הם מלווים אותי כבר 6 שנים ברגעים הטובים והקשים
)

jeshv

New member
סוף תזה

מה נתת מתנה ? אני גם בשלב הזה ובהתלבטות... חשבתי גם אולי להזמין את שני המנחים לאיזה ארוחה, או לפחות לקפה ועוגה, לחגיגה. נשמע הולם ?

al27tlv

New member
מתנה

אני שלחתי למנחה שלי בדואר כרטיס ברכה ובו תודה ענקית ואת הספר של צביקה טריגר ועמליה רוזנבלום על השפה העברית, חשבתי שהיא תמצא את הספר הזה מעניין כי היא באמת מאד מקפידה על ניסוחים בעברית ברורה ומובנת. היא אכן התלהבה והודתה על המתנה.

../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

מנחה אחת קיבלה ספר כמדומני וכרטיס ברכה אישית - היא פשוט אוהבת לקרוא אז זה די קל מנחה שני אוהב גאדטים - לכן בעלי גיוס לאיתור המתנה - וקנינו לו מאתר רשתות אלחוטי כמחזיק מפתחות. לגבי להזמין אותם לקפה וכו' - אני שמאוד קרוב למנחי לא מרגישה בנוח עם זה .. אבל זה שיקול שלך

shani74

New member
אני הלכתי לספרייה

שלפתי תזות של אנשים אחרים מהתחום שלי באוניברסיטה שלי, ראיתי מה בדרך כלל כותבים, וכך קיבלתי כיוון.

הבעת תודה

רעיון נחמד בית קפה, ארוחה נשמע לי ארוך מדי..... וחוץ מזה ניראה לי שהמנחה שלי צריכה קצת מרווח מחייה ממני
ללא ספק מגיעה לה מתנה ו
גדול בינתיים ממשיכה לשבור את הראש על כמה שורות תודה אורלי

למעלה