תודה למי שהגיבה

תודה למי שהגיבה

רק עכשיו יצא לי לקרוא ובאמת תודה, באמת אני מסכימה שהבאתי ילדים לעולם והם תחת חסותי-אמת אמת אמת,תאמיני לי שלא בניתי על חמותי על אמא שלי הדודה או השכנה שתהיה כמטפלת צמודה....אבל כן לקחתי בחשבון שתהיה להם סבתא אוהבת תומכת דואגת ותאמיני לי שיש לי בנות כאלה מקסימות שגורמות לכל הסבתות על הספסלים לסבוב את הראש ולהתמוגג אבל מה לעשות שלסבתא שלהן לא???עכשיו סיפרתי את סיפור הניתוח ועל עזרה שלא קיבלתי וכמובן שהיא לא חייבת אבל את יודעת... דברים מינמלים ,מה זה משנה כואב לי ויש דברים שאני לא יכולה לעלות על הכתב ומאוד מתסכל אותי המצב...אני מודה גם לבנות עם זווית ראיה שונה שניסו לגרום לי להבין את החמה אבל אני לעולם לא אבין!!!אני כבר לא שונאת אותה כמו שרשמתי (הייתי ממש כעוסה)ובחיים אני לא אוהב אותי והיא לא תאהב את הילדות שלי כמו שאר הנכדים,עצוב לי אבל זה מה יש. שבוע טוב!!!!!

עצוב שאת מרגישה ככה

ובאמת חבל. זה יכול להיות ממש מתסכל להיות נכד לסבתא שנותנת לך להרגיש כמו ה'כבש השחור' שלה. כתבה לך יפה רותהמואביה - הגלגל מסתובב לו........

Keila

New member
תשמעי משהו

אני בונה על כך שחמותי לא תתקרב כשיגיעו הילדים, מתפללת שהיא לא תכפה את עצמה עלי. לא רוצה ממנה את המינימום רק שלא תפריע עם הירידות שלה. כנ"ל אמא שלי ד.א. רק שאותה יותר קל לנפנף.

למעלה