תודה לכם על

פאזלית

New member
תודה לכם על

התגובות להודעתי הקודמת, רק עכשיו ראיתי .... אני ממש רוצה להרכיב את ה 9000 חלקים של הגלגל מזלות הזה. מאחר ואני די חדשה בפורום רציתי לדעת האם יש עוד אנשים שרוצים לקנות את הפאזל הזה??? אולי אם יהיו מספיק אנשים נוכל לרכוש בקניה קבוצתית במחיר נמוך יותר. מה אתם אומרים??? ובנושא הגליל - שמיכת הפליז לאחסון פאזל בזמן ההרכבה, האם החלקים לא נשברים או מתעקמים כשהם מגולגלים בגליל????

mgos0911

New member
אשמח , טיפ ותשובה

היי אשמח , אתר PUZZLEZ.CO.IL מוכר את השני ב 50% -> ירדנו מתחת ל 500 ש"ח... לגבי השטיחון והשמיכה - ראי תמונות שצורפו להסבר. לא נישברים אם : 1) מגלגלים פשוט ולא מנסים להדק סתם צמוד צמוד - לא נידרש... השמיכה/הלבד מונעים החלקה , גם חלק בודד לא יזוז מילימטר מהמקום. 2) לא מנסים את זה עם חלקים גדולים (גמו של פאזל ריצפה של ילדים... 3) לא ללחוץ את השמיכה היכן שיש חלקים בפנים - ניתן ורצוי להדק היטב את הגומיות למעלה ולמטה היכן שאין חלקים אהל באמצע רק להדק קלות את הגומיות (ולכן לגומי הריון שי יתרון , קל לכוון אורך גומיה = לחץ רצוי) בהתאם לגודל הפאזל/ היקף שמיכה המגולגלת... והאם למעלה או למטה ... למרות שכל גומי מקוצר בהתאם להיקף הנידרש יספק... מיכאל

a m i t4

New member
כבר נגמר המבצע של השני ב1/2 מחיר

חבל היה יכול להיות נחמד...

פאזלית

New member
אכן המבצע של השני בחצי מחיר נגמר...

אבל אני בודקת אפשרות לרכישה במחיר מוזל דרך חנות פאזלים בכפר סבא אחזור לעדכן עם תשובות בהקדם, תחזיקו אצבעות

mgos0911

New member
מאמאיוקרו - מוכנים ב 500 ומטה ל 10

היי מאמא יוקרו הסכימו ל 500 ש"ח ויש עוד על מה לדבר ..אם יהיו 10 איש. לדעתי ניתן בפחות ... למישהו יש מושג מי היבואן ?

פאזלית

New member
תודה לכולם, אני ממשיכה

לבדוק, אם יש עוד מעוניינים שרוצים - הרי זה משובח

tamtal

New member
היבואנים הם...

שחק נא צעצועים. 500 זה טוב. כי אתר הפאזלים הסכים ל-560

פאזלית

New member
שחק נא צעצועים..

מי אלה, איך אני משיגה אותם?? בנתיים נראה שמתגבשת כאן קבוצה די נאה של מעוניינים..

mgos0911

New member
דיברתי איתם , הפנו לחנויות אבל...

היי כעקרון קל למצוא טלפונים ב D.CO.IL דיברתי איתם (חזרו אחה"צ) הפנו לחנויות בין השאר ציינו מבצעים ב TOYSRUS ועוד... ב TOYSRUS השני ב 50% .. די ללכת זוגות זוגות ולהזמין יוצא 487.5 לאחד.. אם אין בסניף שהסניף ידבר איתם... עדין ניתן ואני בודק מול סניף בילו ללכת כקבוצה יתכן ויצא עוד פחות... מיכאל

פאזלית

New member
בטויס אר אס

יש מבחר מאוד מצומצם של פאזלים עד 2000 חלקים, בסניף בסגולה - פ"ת הם אמרו שהם לא מחזיקים את הפאזלים הענקיים, "מה שיש זה מה יש" ככה נאמר לי.

פאזלית

New member
../images/Emo20.gifעדכון -

דיברתי עם חנות פאזלים בכפר סבא - מחר אמורים לחזור אלי עם תשובה, המחיר בחנות של הפאזל הוא 640 - ונראה איזו הצעה תהיה להם, בכל מקרה היא אמרה שהתשלום לפאזל יכול להיות בטלפון והיא מוכנה לשלוח בדואר את הפאזלים - לכל קונה על חשבונה (יפה בהתחשב בכמות שאנחנו נלך לקנות, לא?) מחר אני אעדכן כאן, תחזיקו אצבעות

mgos0911

New member
תעשו טובה - הערב עידכון

היי עם כל הצניעות -הערב אפרסם מהיכן לקנות בכמה ועד מתי אפשר.. חבל שתרוצו ויתכן וזו תגובה של סניף סגולה להבנתי המק"ט כלל לא מקוטלג אני לא דיברתי עם הסניף הזה...... בו ניראה שזה אכן TOYSRUS סבלנות.. גם לכמות יש משמעות בייחוד שהמבצע רשמית ניגמר.. מיכאל

פאזלית

New member
נשמע אחלה אבל...

אני בכל זאת רוצה לחכות למחר לחנות פאזלים מכפר סבא - איפה שיהיה יותר זול לשם נלך , לא?? יש לקחת בחשבון שבכפר סבא הם מתחייבים לשלוח בדואר על חשבונם למעוניינים לשלם באשראי ולא להגיע ישירות לחנות. ברגע שאני אקבל תשובה מהם אני אעדכן כאן בפורום...

למעלה