תודה לכל מי שעוזר :)

michelleharel

New member
תודה לכל מי שעוזר :)

שלום לכם! אחותי מתמודדת למעודדות של האלופה! אני אשמח אם תצביע בריבוע הורוד בצד ימין של הדף למספר 20! http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4814,00.html#top תודה רבה מראש, כל הצבעה עוזרת!

דורד

New member
אוי ואבוי

לאיזה רמה הידרדרנו... אנשים משפילים את עצמם בשביל "רגע של תהילה" באלופה... אוי ואבוי!! ואז גם כן מפרסמים בכל הפורומים בתפוז שיצביעו להם... ובאמת כל זה בשביל כמה שניות מסך באלופה?

Taina12

New member
ועוד לדבר על זה בפורום של בני המושבים!?

בושה וחרפה!

דורד

New member
כןן... לבוא ולדבר על השתתפות באלופה בפורום

מי עושה את זה בימינו?

Taina12

New member
זה כל כך עונה שעברה!

רק שלא תעלה את הקטע שהיא מופיעה ליוטיוב ותפיץ את זה לכולם! זה כזה פאתט!איזה כאפות!

דורד

New member
חעע חעע ראיתי את עצמי בערוץ 1

קבלו: מתי שרואים את האנשים ברחוב שואלים: "חמסין מיליון?" רואים אותי ממש באמצע המסך... ואני נראה כמו בתמונה בצד...

דורד

New member
חה חה... קבלו בשניה 12: הבום בפריים!

חחח... כשהסבא שואל "50 מיליון?" והצלם עושה זום אאוט --> רואים את הבום (המיקרופון) בתוך הפריים... איך אני אוהב פאדיחות צילום!! ובום בפריים זה כל כך אופייני לשיר שלנו
ואני מתגעגע לסדרה הזו

spraizler

New member
מי זה המוסתפא הזה?

דור אתה יכול להיות מסתערב.. אם היה לך זקן או משהו כזה..

דורד

New member
זה היה די מבדר לראות את הפרסומת...

כולם ערבים... ופתאום באמצע המסך אשכנזי עם שפם

דורד

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifעוד שעתיים ורבע!!!../images/Emo124.gif

מתוך רצון טוב, אני בא לעזור לשחר ולהזכיר לכולכם שמהשעה 21:00 הערב ועד חצות. יושמע בעמוד הראשי בכניסה לאתרינו האהוב http://www.hatbam.co.il השיר "שורו הביטו וראו" בביצוע הנוסטלגי של הגבעטרון. (שהם קיבוצניקים מקיבוץ גבע במ.א. גלבוע). כל זה יהיה ניסיון כדי שלאחר מכן, יוכלו כולם להביע את דעתם, האם הם אוהבים את הרעיון של שיר בכניסה לאתר, האם הם לא אוהבים או האם לא מפריע להם.. ניתן לעצור את השמעת השיר על ידי לחיצה על המקש Esc שבמקלדת. תודה

spraizler

New member
שמתי לעצמי תזכורת הפעם חח

והם היו בהתחלה מגבע, עכשיו רובם בעיקר מבית השיטה.. קצת מגבע ואפילו מכפר החורש יש. קצת גאווה ונחת לרעי הקטן.

דורד

New member
חחח... הצטלמתי איתם לפרסומת של סלקום

שתעלה בקרוב... אחת הפרסומות הטובות!! קרב רחוב בין "חובבי ציון" ל"גבעטרון" הקטע הכי טוב: הייתי אני ועוד שני רקדני היפ הופ לבושים כמו ראפרים ורקדנו הורה... חחח

fate spinner

New member
קטן אמא שלך

גבע, בית השיטה, כפר החורש אם אני זוכר נכון אפילו עפולה. (נראה לי שעדיין גבע הם הכי הרבה אבל אני לא באמת זוכר)

fate spinner

New member
יש שניים קיבוץ עפולה. יעל (החדשה הכי צעירה)

ועוד מישהו/מישהי

spraizler

New member
כבר לא!

הרבה אנשים שהיו המקוריים פרשו ו/או מתו.. נשארו רק כמה מקוריים הרוב עכשיו מבית השיטה. ההורים דיי מעריצים אותם ככה שאני כל פעם שומע ריכולים על זה.. חח

דורד

New member
יואוו... אני אומר לך שדיברתי איתם בפרסומת

התעניינתי קצת ושאלתי אחד מהם אם יש אולי גם מושבניקים או משהו.. אז הוא אמר לי שהם אך ורק קיבוצניקים ללא יוצא מהכלל ורובם מקיבוץ גבע. ואז אמרתי לו שאני מעולש, אז הוא אמר לי שיש לו קרובים במושב שלי... אבל זה לא כזה מעניין אתכם... קיצור די כבר לעסוק בגבעטרון!

למעלה