תודה לכל המגיבים.

vinbe

New member
תודה לכל המגיבים.

הצעות מענינות כולם, אך לא עים כולם אני מסכים. קודם כל, נתחיל מזה שאני מסכים מאה אחוז עים כרמי שזית צריך להראות כמו זית ולא כמשהוא אחר. לכן ההצעה השניה של משה (קליפורניה) לא ניראת לי (דרך הגב, ציורים ממש יפים – אים אתא מסכים היתי מציע שיופיעו מדי פעם בשער הפורום). ההצעה הראשונה הרבה יותר "זיתית" ואני חושב שאכך אותה בחשבון. אני מבין נכון שאתה מציע להפוך את 2 הענפים התחתונים ל JIN? ההצעה של סן תאי ניראת לי טיפה יותר מדי "TOPIARY". היא גם נשענת הרבה מאוד על הענפון התחתון הימני. לא בטוח שאפשר לפתח אותו כל כך. ברור שזה היה פותר את בעית התחדדות החזקה מדי בבסיס הגזע. AMIHAYE בעצם בונה את העץ יותר בקומות. אני חושב שהוא עולה על אחד החסרונות של העץ שבאמת דורש יותר דילול וחלוקה יותר ברורה לקומות. מה שאני לא כל כך אוהב, שוב, המראה יותר מדי מעוצב בסיגנון "מזרחררחוקי". אותו דבר, לגבי העץ היפיפה שלו ( אילו אתיחס בנפרד). אחרון חביב משה כרמי. נכון מאוד שהשארי הוא אחת מנקודות העינין בעץ (דרך הגב, כך הוא היה כשמצאתי אותו במשתלה, רק הרחבתי קצת כלפי מעלה). השני הוא, לדעתי, משחק הענפים בצמרת למעלה. אני לא כל כך חם לשנות באופן יותר מדי דרסטי את החלק הזה של העץ . לא כל עץ מתחדד (כך אומרים?) באותו אופן. ובעצים מסוימים הצורה הכללית צריכה ליהות עגולה. כך זה בדרך כלל בזית, ומספיק להסתכל מסביב, לא חסרים זיתים במקומותנו. שינוי הזוית אפשרי אבל אז יש צורך להתפטר מכמה מהענפים באמצע הגזע. אני לא שולל זאת לגמרי. לגבי הכד, אני לא שמח ממנו יותר מדי, זה מה שהיה לי באותו רגע שהיתי חייב להעביר את העץ. במציות, הכד פחות לבן, יותר שנהב, והוא נירא קצת יותר מתאים. מה בדיוק לא מוצה חן? הצבע, הצורה, הגודל? מה שאני חשבתי לעשות: לשנות את החזית של העץ לפי הכוון של החצים האדומים, כך שהוא יראה בערך מהכוון של החצים הכחולים. מה דעתכם?

למעלה