ברוואז' - החוויה !!
או קיי, אני לא פריק נלהב לא של רוק מתקדם וגם לא של פורומים, אבל - המפגש - החוויה שלי התחילה כשרק הגעתי לבארבי לבאלנס. הייתי הנציג הראשון מלהקת סוסיתא (סוסיתא מאחרים ?!?), ופשוט ישבתי לי ובהיתי בשבעה אנשים שפשוט נהנים לנגן את המוזיקה שלהם בלי לעשות על עצמם ו/או על מי שהיה במקום פוזות. מחייכים אליי בנעימים, אומרים שלום מעבר לגיטרה או הקלידים, ומנגנים בכיף. המוזיקה - כמה חדווה, כמה ,ועניין, וכמה טוב טעם בכתיבה, וכמה עדינות בביצוע. איזה כיף לשמוע דבר כזה. בתור מי שראה את ההופעה פעם ראשונה, ללהקה הזו יש רק נשפן אחד, והוא היה היום על הבמה (יכול להיות שאשנה את דעתי אם אשמע את הסקסופוניסט). לא אתחיל לזיין ת'שכל על משקלים משתנים, ותפקידי קלידים כאלה ואחרים, זה פשוט חסר טעם. יש רק מדד אחד - רוב ההופעה עשתה לי חשק לרקוד ולחייך, את שאר ההתפלספויות אני משאיר לאחרים. ההופעה - אז כבר הזכרתי את המילה חדווה, ואמרתי שניכר שהם פשוט נהנים מהמוזיקה שלהם (ואיך לא ?!). תמר (כפרות - איזה קול!!) נמצאת שם בדיוק כמה ומתי שצריך, בריקוד בלט, בתנועה של הכתפיים או סתם בחיוך. יחד עם ירון שזז מקדמת הבמה בשביל לעשות קולות ושמייח, לאחורי הבמה לפרוט עלי גיטר, ההופעה קולחת וזורמת. כל תנועות האגן והידיים המונפות א-לה הבי-מטאל, הצליחו להעלות לי המון חיוכים תוך כדי. ומה עוד צריך בן אדם כדי ללכת לישון עם חיוך על הפנים? לסיכום - בפינת המומלצים של הסולן של סוסיתא - הברוואז'ים. להופעה הבאה כבר אגיע עם חברים.