תודה לכולם

תודה לכולם

שלום לכולם, מתוך ענן הג'ט לג, ובדחילו של אדם שמנסה כוחו לראשונה בפורום הזה, רציתי לשלוח מילות תודה לכל משתתפי הסדנה ובמיוחד לכל התגובות החמות והמפורטות על המופע. מאד התרגשתי לפגוש קהילה כלכך חיה ומרתקת של מספרי סיפורים. אני מתנצלת על שהכל היה דחוס ולא היה מספיק זמן לעבור על כל מה שתכננתי. במיוחד אני אסירת תודה על התגובות למופע - למספר אין הרבה דרך לדעת מה הסיפור עושה לשומע - כל אחד לוקח את הספור למקום אישי משלו ורק אם באים ומדברים, מחלקים את החוויה עם המספר - אפשר לדעת יותר. נפלא לקבל תגובות מעמיקות מאנשים שמבינים ומתעניינים בצד המיקצועי. זה חשוב לי ומחמם את הלב. בכלל היתה לי חוויה מרגשת ביותר לספר בעברית, זה סיפור אחר, ספור בהקשר התרבותי שלו וכמספרת זאת המתנה הגדולה ביותר שאפשר לקבל. תודה על הנכונות ללמוד, על העומק והרצינות המקצועית, על הפתיחות והחום! אני כאן, באפור של משכני בארה'ב ובלב כל הצבעים והכיף של ישראל וכל מה שהענקתם לי. הפורום מרתק ואני מקווה להשתתף בו עוד. תודה לגבירה המדהימה מהאגם על היוזמות והאנרגיה להמשך צמיחה והתפתחות של אמנות הספור בארץ. אלפי תודות!!! שלכם, נועה

שלום יקירתי../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה לפורום. שמחה לראות שהגעת בשלום ושהמקלדת עובדת
. אני מניחה שאחרים יגיבו אז אני אשאיר להם את המקום. נשמח אם תחזרי לבקר כשיתאפשר. כאן אנחנו במרחק כמה קליקים של עכבר בסה"כ. אלפי תודות גם לך

NAVVAN1

New member
ברוכה הבאה לפורום, ../images/Emo140.gif

את המופע שלך ראיתי בבית אריאלה, תודה על חוויה שהיתה מדהימה לי. יכולת הופעה, במקביל לרעשי מערכת קול מרעישה.ואחר ללא הגברה לכל פינה באולם. יכולת של ריכוז לכניסה חוזרת ונשנית שלך. לחווית סיפור, לגוף הדמות המספרת במגוון קול, בצורת עמידה ,מחוות ידיים , בתנועה, למרות ההפרעות העצימו לי חווית הערב למופלאה. ההופעה המחישה לי הסבר שנתת בפורום לגבי הבדל בין שחקן/שחקנית במופע למספר/ למספרת סיפורים נפלאה. תודה על חוויה נפלאה .

נמצק

New member
נעה, התודות - לך.

הייתי במופע שלך בבית אריאלה. לצערי - בגלל התחייבות קודמת - לא יכלתי להגיע לסדנא. את לקחת אותי ביד והכנסת אותי לתוך העולם של נעה וג'מיימה. הלכתי אחרייך מוקסם וראיתי את המראות, שמעתי את הקולות והרחתי את הריחות. מידי פעם הייתי מעיר את עצמי ואומר : היייי אתה רוצה להיות מספר ספורים מקצועי? שים לב לטכניקה. שים לב לעמידה. לידים. לטון העולה ויורד. ואז עצמי היה אומר לי :ששששששששששששש שקט. תן עכשיו להנות על זה נדבר אחר כך. במילה אחת - זיכיתיני. זיכית אותי בחוויה נפלאה. ועל כך התודות.

מצטרף לברכות

היי נועה, שהמרחק לא יפריע לך לתקשר איתנו. אני מצטרף לכל הדוברים המעלים ברכות - תודות - והתפעלות. לשמחתי, לא וותרתי והשתתפתי בשני המפגשים שלך - כמובן שבשניהם נהנתי והתעשרתי. רציתי לספר סיפור קטן (בסה"כ פורום מספרי סיפורים לא!?): באחת ההופעות של הברירה הטבעית שנוכחתי בהם בפסטיבל ערד (לפני כך וכך שנים). ההופעה התקיימה באוהל בדואי גדול ויפה בשולי העיר ערד, והנה באמצע ההופעה הפסיק החשמל, ואז נשא שלמה בר קולו במשל ובאומר: "איוואה (זה במרוקאית), תעזבו אתכם מכל החשמלים האלה שמבלבלים אתכם ואותנו, ננגן בלי כל המקרופונים ובלי כל האלקטרוניקה הזו....... יותר טוב ועל זה אמרה לימור יותר עדיף. ושוב תודה.

למעלה