תודה לכולם..

• פותח הנושא moya
  • פורסם בתאריך

moya

New member
תודה לכולם..

לא ציפיתי שהולך להיות קל לקבל אזרחות. עוד שאלה שעולה תוך כדי התשובות שלכם היא האם ברגע שאני מתחילה את התהליך של ההתאזרחות אני מקבלת אישור עבודה? מישהו עבר תהליך כזה או מכיר מישהו שעבר? צריך בשביל הדברים האלו המון סבלנות.. וחברים...

זה תלוי...

קודם כל רציתי להבין אם הגעת למסקנה שהולך להיות קל לקבל אזרחות תוך כדי התשובות שלנו בפורום? יש לציין שהתשובות שלנו לא כל כל מקצועיות, כל אחד נותן מהנסיון האישי שלו ותמיד כדאי להתיעץ עם עו"ד או לשלוח אימל עם שאלות, אני מאמינה שהוא ישמח לענות לכל שאלותייך, והתשובות שלו יהיו יותר מדוייקות. שאלה ששאלתי אותו בזמנו זה כמה זמן צריך לחכות כדי שיהיה אפשר להתחיל לעבוד באופן חוקי - ע"י חתונה - הוא אמר שאומנם אזרחות זה תהליך פרצדורי ארוך, אבל להתחיל לעבוד ניתן תוך 45 יום לאחר הנישואים. אני חושבת שהכל תלוי באיזה סוג ויזה את הולכת לעשות, ואזרחות לוקחת בערך בין שנתיים לחמש שנים עד כמה שאני יודעת.

אגב בנוגע לאזרחות ../images/Emo42.gif

הייתי אצל 4 עורכי דין ומה שהבנתי הוא שאם מתחתנים עם אמריקיאי בארץ וניגשים ביחד לשגרירות להצהיר על החצונה זה לוקח 6 שבועות בלבד
ב6 שבועות הנ"ל אמורים להישאר בארץ לאחר ה-6 שבועות ניגשים לשגרירות פעם נוספת ואחרונה לקחת את הגרין קארד וזה בדוק

DJNYC

New member
רגע רגע רגע ../images/Emo12.gif

אם אני גורר איתי מישהי לארץ, מתחתן איתה בארץ, יהיה לי גרין קארד תוך פחות מחודשיים??? סאנשיינס, האם זוהי הבשורה?

כן כן כן מר דיג´יי ../images/Emo68.gif

זה מה שאמרו לי 3 עורכי דין. הנקודה היא שבארה"ב יש כ"כ הרבה אנשים המצהירים כי התחתנו וממשלת ארה"ב החליטה שמספיק לה שתעשה את כל הפרוצדורה בארץ שלך כך זה חוסך להם זמן וכאב ראש אגב, בשישה שבועות החתן או כלה בעלי האזרחות לא חייבים להישאר בארץ הם מזמנים רק את האזרח הישראלי לקבל את הגרין קארד. העוקץ הוא שאתה חייב להיות בסטטוס חוקי כדי להגיש בקשה כזו כלומר אם אתה בעל ויזת תייר סטודנט עסקים לא משנה העיקר שזה יהיה חוקי אז אתה כשר לעיסקה

DJNYC

New member
מזתומרת חוקי...

אם אני בארץ.. אז איך אני לא אהיה חוקי?

הכוונה היא... ../images/Emo62.gif

שלא נשארת בארה"ב מעבר לשישה חודשים או למשך אשרת הויזה שקיבלת זאת הכוונה, חשוב להם שעשית הכל לפי החוקים של ארה"ב
התהליך מתנהל שני שלבים: 1) מתחתנים
האזרח האמריקאי מגיש בקשה בשגרירות בישראל עקב הצהרה שהוא התחתן עם ישראלית(אוטומטית החוק לגביה הוא כמו של ילד מתחת לגיל 18 זאת הסיבה שזה כ"כ מהר)משלמים 300$ והם מזמנים את האזרח הישראלי לשלב ב´ שמתקיים לאחר 6 שבועות. 2) לאחר 6 שבועות
מגיעים לקחת את הגרין קארד.....

ד.ס.

New member
ובעניין האזרחות...

סליחה על התתפרצות, אבל יש לבעלי ויזה E1 ושאלנו עורך דין מה עלינו לעשות בשביל לקבל גרין כראד והוא אמר שהסיכוי היחיד שלנו זה לזכות בהגרלה! נראה לכם הגיוני???? בבקשה תגידו לי שיש עוד דרך לקבל גרין כראד...

אני מציעה לך לא להסתפק בתשובה

אחת מעורך דין אחד - לדעתי עליכם להתייעץ לפחות עם 4 עורכי דין (כמו סאנשיין) כדי להיות יותר חכמים ולהשיג ולגבש מסקנות - (רוב העורכי דין אינם מחייבים על ייעוץ ראשון) - כבר קרה מצב שלאותה שאלה קיבלתי 2 תשובות שונות משני עורכי דין שונים - התברר בסוף שלאחד מהעורכי דין לא היה כל כך זמן לטפל בכולם והוא ניסה לנפנף אותי אם תשובה מוזרה ולא מספקת - ואמנם עורך דין אחר - רק תראי לו טיפה כסף - והוא יעשה הכל בשבילך - לעורכי דין יש עוצמה לעשות כמעט כל דבר - תלוי בכסף לדעתי. לסיכום ישנם הרבה סוגים של עורכי דין בעלי שיטות עבודה שונות - לדעתי עליכם להתייעץ ולשמוע לא רק מעורך דין אחד, מה כן לדעתי עליכם לשאול קליינטים אחרים עד כמה היו מרוצים מהטיפול ולראות תוצאות - צריך להזהר כי קרו כמה מקרים בהם עורך דין רימה ונתן ויזות מזוייפת והוליך אנשים שולל - מה שקשה להאמין שאיש צדק יוכל לנהוג בצורה זו. ראו לינקים מצורפים בנושא עורכי דין והגירה. * Immigration software * שאל את העו"ד

עצה שקיבלתי מאדם חכם ../images/Emo66.gif

במרווח בין כמה תשובות ועצות מעורכי דין נמצאת התשובה האידיאלית
כמו שמורן אמרה עורכי דין לא גובים כסף עבור יעוץ ראשוני כך שאפשר ללכת וממולץ ללכת לכמה שיותר כדי לגבש צעד חכם.

moya

New member
לא אמרתי שיהיה קל..

אמרתי שהולך להיות קשה.. אם אני מתחילה תהליך לקבלת אזרחות ללא נישואין, אני מקבלת אישור עבודה עם תחילת התהליך? (הרי אי אפשר לצאת מארה"ב במשך כמה שנים..)

יקירה ../images/Emo24.gif

החשוב הוא לזכור שעוד לפני שמתחילים לדאוג לסידור האזרחות יש את השלב של קבלת אישור העבודה והזכויות שמשנות לך את הסטטוס מתיירת לתושב ארה"ב... אם לא תמצאי מעביד אשר יהיה מוכן לחתום לך על ויזת עבודה או שתגיעי על תקן ויזת סטודנט אין בעצם סיכוי לקבל גרין קארד בפחות מ- 5 שנים לפחות וכמובן שלא תוכלי לצאת מארה"ב ולהיכנס שהרי את לא חוקית... שיהיה
אני אישית כבר יודעת שהדרך הקלה ביותר היא להתחתן
שגם זה בעצם לא קל כמו שזה נשמע בקיצור אין שום
בשביל לקבל משהו צריך לוותר על משהו בנתיים קבלי

moya

New member
תודה על העידוד.. ../images/Emo25.gif

את כל-כך צודקת... אני חושבת שאני אתחיל לחפש לי חתן..

oritgz

New member
לא ידעתי שאפשר להגיע מויזת סטודנט

לגרין כארד?

הנקודה היא ../images/Emo27.gif

שכדי להגיש בקשה תקינה של גרין קארד שיתייחסו אליה ברצינות את צריכה להיות חוקית ולנהוג לפי הספר עדיף ככה לפי דעתי. אם את מגיעה על תקן ויזת סטודנט למשל, שהיא אינה מותנית בזמן אלא כל עוד את תלמידה בפול-טיים שזה המון המון כסף לפחות כאן באל-איי במקביל את יכולה לגשת לעורך דין ולהתחיל תהליך של גרין קארד

oritgz

New member
הי. תודה על התגובה אבל היא לא כל

כך מדוייקת. אז קצת לידע כללי - אני חזרתי לפני 4 חודשים לישראל אחרי שחייתי 6 בניו יורק. במהלך השנים הייתי על ויזת סטודנט וביתר על ויזה קונסולרית. בכל מיקרה אין אפשרות להגיש בקשה לגרין כארד כשמגיעם על ויזת סטודנט. ניתן להגיע לגריין כארד רק מסוג של ויזת עבודה מסוימת שאני לא זוכרת כרגע את מיספרה. בכל אופן זה המצב.

ד.ס.

New member
מבטיחה לעדכן ברגע שנקבל

איזה עיצה פרקטית מאחד מהעורכי דינים שנפנה... חוץ מאשר לנסות לזכות בהגרלה מקווה לשמוע מהם לתגובות קצת יותר ענייניות. ומורן, תודה על כל ההשקעה בקישורים!

למעלה