תודה לכולם!!!

ANGELIKIKI

New member
תודה לכולם!!!

אני שמחה להיות פה ולהכיר אתכם, אני מבינה שאף אחד כרגע חוץ מהמנהל שלא נמצא פה כרגע או בשבוע האחרון (אני רק יכולה לנחש שלרגל נסיעת עסקים חשובה, והשאיר את הלפ-טופ בבית).
לכל הפסימיים שביננו זה בסדר, אתם יכולים להמשיך ככה.
לכל האופטימיים, אני רוצה לפתוח בדיון על בלייז ביילי.
מה אתם חושבים על הגרסאות שלו, עליו, והוא מול ברוס ופול. ככה שנחמם את האווירה לקראת החורף

DarkLuPuS

New member
בלייז

לא מתאים בגרוש למיידן. אבל ההרכב שלו לא רע, ראיתי אותו בהופעה ויש להם שירים נחמדים משלהם. מי שמעוניין שיוריד Blaze - Ten Seconds שיר ענק, למרות שקצת קשה למצוא אותו. אם מישהו מעוניין שאני אשלח לו שיפנה לאייסיקיו 145983349.

FireoaK

New member
אדיר בטירוף

אחד הזמרים האהובים עליי לא רק במיידן אלא בכלליות הוא שר מדהים והאלבומים שלו עם מיידן היו מעולים רק בשירים של ברוס הוא לא טוב כי מן הסתם ממש לא קל לשיר אותם במיוחד לא עם קול עמוק ועבה כמו שלו הוא לא התאים למיידן מהסיבה שמיידן לקחו מיינסטרים של רוק פופולארי שבו שרים סולנים עם קול גבוה וצווחני לבלייז יש קול עמוק שמתאים יותר למטאל יותר כבד ויותר מורכב ממיידן מכאן יוצא שהוא אכן לא מתאין למיידן הלהקה שלו כיום, Blaze, מנגנת בצורה שמתאימה לו מאוד ואפשר לשמוע "שיפור" כביכול בשירה שלו ^_^ אבל הוא אחד המיוחדים והטובים לטעמי

Z L O T T I E

New member
מעניין...

מעניין איך ההופעה של מיידן הייתה בארץ איתו... מישהו יודע איזה שירים היו בהופעה הזו???

HelloweeN

New member
גועל נפש של הופעה. הייתה לי אותה

על המחשב. בלייז פשוט גרוע. וגם הראשון שלהם זמר חרא.

DarkLuPuS

New member
פול דיאנו חרא?

אני בטוח שאתה מסוגל לשיר יותר טוב ממנו... הוא אחלה סולן וזה עניין של טעם.

oranje

New member
מעליבה.

ולא רק בגללו. הייתי בהופעה בירושלים שהיתה אם אני לא טועה במועדון הסינג סינג, משהו בגודל של בית ממוצע, ז"א שהיו הבהופעה כ 200-300 איש. תדמיינו, איירון מיידן מופיעים מול 200 איש. מעבר לזה, הם נגנו 6 או 7 שירים מהאלבום הראשון עם בלייז (שאז עדיין לא יצא), והיה פשוט מזעזע. יצאתי משם עם דמעות בעיניים.

The Prisoner

New member
בלייז ביילי

זמר נחמד לא יותר מזה תאמת לא אהבתי אותו כל כך הוא לא ברמה כמו של ברוס דיקנסון שלדעתי הוא הזמר הכי טוב בעולם !

לא ממש אהבתי אותו במיידן

סה"כ הוא לא הצליח בגרוש בלהקה מלבד לדעתי כמה שירים שהיו טובים. אך מחוץ למיידן הוא כיום בלהקה שהוא הקים Blaze להקה שאני ממש נהנה לשמוע.

למעלה