תודה לכולם...

אפשרית

New member
תודה לכולם...

תהליך פירור הנישואין שלי התחיל די מזמן.. היום אני גרושה ממנו נפשית(למרות שזה לרוב ההיפך).עדין חיים תחת קורת גג אחת וזה מה שמקשה על יומי.חיי וחיי ילדיי.מין שקט מתוח באויר שלא ידוע מתי זה יתפוצץ.ואצלנו דברים תמיד התפוצצו..איך גורמים לו לעזוב.אני לא רואה את האפשרות שאני הולכת כרגע עם שלושה ילדים. איך מתנתקים מדברים קטנים? כמו ארוחות חג כמו ליל שישי..כן איתנו לא איתנו?..איך ?.. יש לי שאלות רבות. אני באה ממשפחה שלהתגרש זה אסון,ולהיות גרושה כבר עדיף המוות.אז כרגע אני נגד מנטליות שלמה,ומשפחה לא תומכת בכלל..בנוסף להורים שלו, לו עצמו.הילדים שעדין לא מגיבים ,וודאי זה יגיע.. בכל זה לבד..ולחשוב שעד לפני שנה לא יכולתי לעבור את זה למרות שניסיתי מספר פעמים..כנראה שלא היה לי הכוח מול המלחמות הללו..(עדין לא דברתי על מצבי הכלכלי..). אני כאן(כמו גם בפורומים אחרים) לדבר ולומר.לרוב מקשיבה(בעצם קוראת) גם מגיבה. אם פעמים יראה לכם שזה מונולוג..אנא הבינו.. שנים לא דברתי ואף אחד לא שמע אותי..והיום הרצון העז ביותר שלי זה לדבר,גם דברים לא נעימים מביישים לא יפים לא נחמדים שוודאי לא שופכים אור על חיי או עליי, אך זו אני.זו החבילה בה אני מגיעה...עם רצון עז ללמוד אחרת,ללמוד - ולשנות... אז נפגש כאן...תודה לכם

למעלה