תודה לכולם

תודה לכולם

היום ביקשתי מהנהלת הפורומים להפסיק לנהל את הפורום, עקב חוסר יכולתי להקדיש לפורום החשוב הזה מספיק זמן. הפורום הזה כמו שאני מבין אותו, עוסק גם (ולפעמים בעיקר) בהתמכרות לאינטרנט, בהתמכרות לאינטרנט כמו בכל התמכרות יש שלבים, השלב בו הבנתי שאני מכור היה היום בו כתבתי את הודעתי הראשונה בפורום הזה (הודעה אותה הפך אימג'ין לטאג ליין, תחילה לשמחתי ואח"כ קצת לחרדתי), במהלך הזמן התחלתי לנהל שלושה פורומים (בנוסף לביבי סיטינג על פורום נוסף), שהאחרון שבהם היה הפורום הזה. כנראה שהשלב המרכזי והאחרון (נכון לעכשיו) בהתמכרות שלי, היה ניהול פורום התמכרות באינטרנט, איך שהוא, מרגע שהתחלתי לנהל את הפורום, העולם האמיתי התחיל לתפוס יותר ויותר מקום ודחק אט אט את העולם הוירטואלי לפינה קטנה יותר ויותר. כך הפסקתי לנהל את פורום ערוץ ההיסטוריה והיום אני מפסיק לנהל את הפורום הזה. אז תודה לכולכם, בזכותכם למדתי דברים רבים על עצמי והתחלתי לשנות דברים בחיי, אני לא עוזב את הרשת ולא את הפורום הזה, אני רק משאיר אותו בידיו האמונות של אימג'ין, שרק בזכות הדאגה והיכולות המעולה שלו, קיים הפורום הנפלא והיחודי הזה, אני אמשיך לכתוב פה מידיי פעם, תודה ולהתראות בקרוב.

ועוד משהו

המון המון המון תודה לאימג'ין, גם על הפניה שאצטרף אליו, גם על ההבנה שלו, כשלא יכלתי יותר ובעיקר על האופן בו הוא מנהל את הפורום

e-magine

New member
בהצלחה, הניבלונגים

תודה על מה שנתת כאן, אני מקווה שאכן האינטרנט ישאר בחייך אחד מתוך כלל העיסוקים ולא משהו ששואב אותך פנימה בכח על חשבון דברים חשובים אחרים.

הניבלונגים העצבת אותי עכשיו בהודעתך

כי אתה אדם שתרם המון לפורום הזה במעט זמן שאתה פה אני מבינה את מניעיך אבל חבל לי חבל לי שזה קורה כל פעם מחדש הדינמיקה הזותי וזה גם נותן איזה מבט על מה שקורה בפורום בכלל שהוא מעין תחנת רכבת כזותי על כל פנים תודה על מה שהשקעת פה ובהצלחה בכל עיסוקיך

לא לא עוזב

רק אין לי זמן לנהל זה הכל, אני לא עוזב חברים כל כך מהר, והנושאים של הפורום נשארו חשובים ומענינים כתמיד.

למעלה