תודה לכולם

avielss

New member
תודה לכולם

מתסתבר שיש כמה אנשים שעוד לא התרגלו לרעיון הדמוקרטיה בפורום. תמיד ידעתי איכשהוא שכשאתה חושב כמו השמאל .אתה חכם /צודק ודבריך ראויים להשמע כשאתה לא.דבריך נמחקים. ובגלל זה המפלגה החזקה במדינה הולכת ומצטמקת. אנחנו יודעים הכל הפורום ימשיך להתבוסס במסגרת הצרה שלו ללא שום ראיה אחרת ושונה. כמנהל בתפוז אני יודע שיש 2 סיבות למחיקה: 1-הצפה בלתי נסבלת 2-פחד מדעות שונות זה כנראה מה שמניע פה כמה מנהלים....

avielss

New member
סליחה

לא יודע למה.. חיפשתי מהבוקר את התגובות למה שכתבתי נעלמו מעיני לאחר חיפוש מקיף מצאתי אותם. מתנצל בקשר לדעות הקודמות שלי על המנהלים. ובקשר לשמאל...עדיין.מה שלא תואם את עמדותי לא נחשב.

EverMan

New member
ידידי , אם הינך רוצה

אני אראה לך את ההודעות המחוקות - כפי שאתה יודע הן נשמרות בארכיון המנהל. אין ולו הודעה אחת מחוקה שלך. אם הינך רוצה לראות תמונת מסך - חופשי - פנה אליי. בנתיים לא נמחקה ולו הודעה אחת שלך , אז בבקשה , אל תשמיץ את מנהלי הפורמים.

האצבע שלך מאוד קלה על ההדק

לפי התרשמותי מהודעותיך כאן, אתה מנסה בכח לחרחר מריבות. חבל...

LucidGuess

New member
הלו הלו... אולי תרגיע??

למה סתם להשמיץ? הבן אדם חיפש את ההודעות שלו ולא מצא אותן ולכן בחיפזון טעה וחשב כי הודעותיו נימחקו, אך אחרי שמצא אותן היה לו אומץ לחזור להגיד שטעה ולהתנצל, אז למה אתה אומר שהוא מנסה בכוח לחרחר מריבות כשראית שהוא טעה והתנצל?? משום מה נראה לי שדווקא אתה זה שמנסה לישפוך דלק ולהבעיר כאן מדורה בלי סיבה, הבן אדם טעה הודה והתנצל, עזוב אותו בשקט בבקשה. תודה לך. לילה צלול, לוסיד

בקשת הסליחה היא לדורותייך?

או שאתה מבקש אותה באופן פרסונלי?

למעלה