ערבי משחקים
ערבי המשחקים זו מסורת יחסית חדשה אצלנו. התחלנו את זה לפני חודשיים ביוזמת לקוח יקר בשם ארז מילר, ואנחנו מנסים ליצור מצב שכל חודש יהיה ערב אחד שמוקדש למבוגרים (מתבגרים גם מגיעים ומתקבלים בברכה ובדרך כלל לצערי מנצחים את כולם). אין לי חוש מידה אז אני לא יודעת להגיד כמה אנשים מגיעים- בערך בין 15 ל 25, והם מתפזרים על פני כל מני שולחנות משחק בחנות. הגילאים מגוונים- אך בהגדרה הגיל המינימאלי הוא 16. (יש לנו אירועים אחרים לכל המשפחה שמתפרסמים בנפרד, מי שרוצה מוזמן ליצור קשר במייל או איתי או עם החנות ולקבל פרטים, או להתעדכן בפייסבוק). את המשחקים בעיקרון אנחנו מביאים ומלמדים, אבל כל מי שרוצה להביא משחק מהבית וללמד אותו, מוזמן. אנחנו תמיד שמחים ללמוד על משחקים חדשים. ההשתתפות היא בחינם ופתוחה לכולם. אין צורך להירשם מראש, פשוט תבואו.
מה שכן חשוב לי להדגיש זה שהמשחקים המודגמים בערבים אלה הם משחקים עממיים יחסית (דיקס איט, מצודות, קטאן, טיים ליין ועוד כמאה משחקים לערך של חברות דז'קו, habba, פוקסמיינד, מייבן טויז וכו'). המשחקים המורכבים יותר שנמכרים בחנות אף הם, לא תמיד קיימים אצלינו בגרסה פתוחה- אני מקווה שעם הזמן יתווספו יותר ויותר משחקים מהסוג שאתם דנים בהם פה.