תודה לכולם

תודה לכולם

שלום, אני דגנית מחנות חפציבה, פעם ראשונה שנכנסתי לפורום הזה. מאוד מרגש אותי לראות כמה פעמים החנות שלנו הוזכרה פה. תודה לכולם.

liquidlogic

New member
ברוכה הבאה

החנות אכן הוזכרה לא מעט - ותמיד לטובה.

ycyclop

New member
ברוכה הבאה

שמחים לארח אותך כאן ושמחים שהחנות קיימת.

regex

New member
ברוכה הבאה ושאלה

אם תדפדפי קצת בפורום תראי שהבעיות העיקרית של התחביב בארץ הן עלויות הרכישה וזמינות המוצרים.

הרבה נאמר על כך כאן ואני לא רוצה לפתוח את הסוגיה הטעונה הזו, אבל אשמח לדעת אם יש לך רעיונות כיצד להוזיל עלויות רכישה דרך חנות כמו חפציבה.

למשל - האם רכישה מאורגנת ומרוכזת דרככם תאפשר מחיר אטרקטיבי?

עוד רעיונות?

מאד נהניתי מהקניה אצלכם

זו היתה חוויה ולכן אמליץ

לצערי קשה לי להגיע אליכם.

היתה היענות לערב המשחקים למבוגרים?

ברוכים הנמצאים

דבר ראשון תודה. ערבי המשחקים למבוגרים מאוד מוצלחים ומהנים. המשחקים שאנחנו משחקים כרגע הם יותר עממיים ממה שאני רואה אצלכם בפורום. הלהיטים בערבים עד כה היו dixit ו time line.
אני מודה ומתוודה שהרבה מהמשחקים שאתם מזכירים, אני לא לגמרי מכירה. אני כמובן אשמח לענות פה על שאלות לגבי משחקים וליידע אם יש לנו אותם או לא, ומה מחירם, או אם יש לי אפשרות להשיג אותם, וגם על ערבי משחקים שיש בחנות. (הערב הבא, אגב יהיה ביום ב ה- 11.3.13 החל משבע וחצי עד עשר) לגבי רכישה מרוכזת, אין הרבה מה לעשות עם המחירים, אבל כמובן כל מקרה לגופו. אפשר להתקשר לחנות לשאול

בטטהמן

New member
אפשר לקבל עוד פרטים על ערבי המשחקים שלכם?

כמה אנשים מגיעים? באיזה גילאים?
מי מביא את המשחקים - אנחנו או אתם?
האם ההשתתפות בחינם?

ערבי משחקים

ערבי המשחקים זו מסורת יחסית חדשה אצלנו. התחלנו את זה לפני חודשיים ביוזמת לקוח יקר בשם ארז מילר, ואנחנו מנסים ליצור מצב שכל חודש יהיה ערב אחד שמוקדש למבוגרים (מתבגרים גם מגיעים ומתקבלים בברכה ובדרך כלל לצערי מנצחים את כולם). אין לי חוש מידה אז אני לא יודעת להגיד כמה אנשים מגיעים- בערך בין 15 ל 25, והם מתפזרים על פני כל מני שולחנות משחק בחנות. הגילאים מגוונים- אך בהגדרה הגיל המינימאלי הוא 16. (יש לנו אירועים אחרים לכל המשפחה שמתפרסמים בנפרד, מי שרוצה מוזמן ליצור קשר במייל או איתי או עם החנות ולקבל פרטים, או להתעדכן בפייסבוק). את המשחקים בעיקרון אנחנו מביאים ומלמדים, אבל כל מי שרוצה להביא משחק מהבית וללמד אותו, מוזמן. אנחנו תמיד שמחים ללמוד על משחקים חדשים. ההשתתפות היא בחינם ופתוחה לכולם. אין צורך להירשם מראש, פשוט תבואו.
מה שכן חשוב לי להדגיש זה שהמשחקים המודגמים בערבים אלה הם משחקים עממיים יחסית (דיקס איט, מצודות, קטאן, טיים ליין ועוד כמאה משחקים לערך של חברות דז'קו, habba, פוקסמיינד, מייבן טויז וכו'). המשחקים המורכבים יותר שנמכרים בחנות אף הם, לא תמיד קיימים אצלינו בגרסה פתוחה- אני מקווה שעם הזמן יתווספו יותר ויותר משחקים מהסוג שאתם דנים בהם פה.

y י ר י ת

New member
יש קהל גם למשחקים

עליהם את מדברת
פשוט שחקנים שכאלה [מי אמר אני?] קצת פחות בולטים פה בין הגיקים האמיתיים

תענוג להגיע אלייך וללמוד ממך
אנחנו מגיעים לשבועיים בפסח, לצערי זה כנראה לא יפול על ערב משחקים אצלכם

תודה על משחקים שלמדתי ממך
הלהט שיש לך בעיניים כשאתה מלמדת [ומשחקת] נדיר!

שיהיה לך יופי של סופ"ש ובכלל
מאחת שמתגעגעת באירלנד
ונזכרת בך בכל פעם שצופן דה וינצ'י מגיע לשולחן

SongOfHope

New member
מחפש את המשחק Granny Apples

הפנו אותי פעם בפורום לחנות שלכם כששאלתי לגביו (ובדיוק שאלתי פה בפורום לפני כמה ימים).

interferon

New member
ברוכה הבאה ושאלה

כמה עולה המשחק טיימליין?
כמו כן, איזה הרחבות יש לכם שלו ומה המחיר של כל אחת?
האם תישקל הנחה בקניית המשחק וכל ההרחבות שלו?

תודה!

אירית יקרה!!!! באמת קוראים לך עירית??

שלום לך!!! מקווה שאת נהנית שם!! בפסח אנחנו עושים גם יום משחקים לכל המשפחות ביום ד ה- 20.3.13, אולי ניפגש אז? בכל מקרה את מוזמנת תמיד- דווקא עדיף לא ביום משחקים. לגבי השאלות- טיים ליין יש לנו כרגע ללא הרחבות ועולה 130 שח. לגבי הגראני אפלז (אני יודעת שאני לא מדייקת בשם) אין לי אותו כרגע למכירה- אלא רק דוגמה פתוחה שלו- בקרוב הוא יחזור למלאי. ובפינת המסר הככל הנראה לא רלבנטי: ביום א הקרוב בשמונה בערב תהייה אצלינו הרצאה של חיים שפיר (ממציא התאקי ופחות או יותר הממציא של כל משחקי שפיר) על חשיבותם של משחקים במשפחה. הרצאה ללא תשלום, פתוחה לכולם (מבוגרים במקרה הזה)

y י ר י ת

New member
טוב, רואים שאת חדשה כאן

חיברת שתי הודעות בתשובתך,
על המשחקים לא אני שאלתי

ברור שאני עירית
אנחנו נוחתים יום אחרי ערב המשחקים שלכם
אבל לבקר אני מבטיחה :)

יצאתי נעל?

ניסיתי להיות אקונומית. אני יודעת שלא את שאלת את שאר השאלות- אם אני עונה לשלושה אנשים במקביל- הם לא כולם ייראו את זה?

SongOfHope

New member
אשמח לדעת

מתי בערך גרני אפלז אמור לחזור למלאי וכמה הוא יעלה. אם זו אופציה, אני מוכן לקנות גם את העותק לדוגמא.
אני לא מהאזור, אבל נמצא לפעמים במרכז. מקווה שיצא לי להגיע לחנות אחרי ששמעתי עליה כלכך הרבה דברים טובים.

גרני אפלז

הי , לצערי אין לי את המשחק ולצערי גם אין לי איך להשיג אותו בקרוב. (הדוגמה אינה רלבנטית)

למעלה