תודה לכולם

תודה לכולם

אני מודה לכולם על העידוד והתמיכה!!! קשה לי מאוד,הדברים שאתם אומרים אמיתים ונכונים רק שקשה לי לעכל את הדברים מכיוון שאני שרויה באבל כה גדול על האובדן היקר לי מכל.איך מתמודדים עם פרידה כה כאובה הלא זה לא דרך טבעית שאמא תקבור את הילד שלה.כולם אומרים לי שהוא ישמור עלי ושאני ירגיש אותו.אני לא מרגישה ,יכול להיות כי אני שבורה.אתם מאמינים שאוכל להרגיש אותו?יש לי תחושה שלידור היה איתי גם בגילגולים קודמים כי תמיד היה לי אליו חיבור מיוחד שקשה לי להסביר לכם אותו,אני ביום אחד איבדתי את הבן,הבת והחבר הכי טוב טוב שלי.ומכאן אני צריכה להמשיך הלאה כי יש לי מטרה ותכלית בעולם זה.ממקום של היגיון אני מבינה רק שמבחינת הכאב אני לא מסוגלת להמשיך הלאה.אני מאוד רוצה לדעת אם טוב לו?ואם הוא רואה אותי במצב הזה?ולמה זה קרה?מה הייינו בגילגול קודם?שאלות אלו ועוד המון מציפות אותי.אולי כשאני אדע את התשובות אני ארכיב את הפאזל הקשה שנשאר לי ביד. תודה לכל החברים החדשים שלי.

רותי 11

New member
היי מתוקה ../images/Emo24.gif

אני יענה לך על זה באריכות מאוחר יותר אני מקווה שאני אספיק לעשות את זה היום. וכמובן שיש לי מה לומר לך, נכון שכרגע כל מה שאני אומר לא יקלט במלואו אבל מומלץ לך לקרוא את הדברים מספר פעמים במרווחי זמן.

מחכה לתשובות

רותי שלום!!! אשמח אם תוכלי לענות לי על השאלות מה היינו אני(רחל)ןהבן שלי לידור חיים בגילגול קודם? וכמובן על השאלות שכתבתי בהודעות קודמות.

למעלה