תודה לכולם

תודה לכולם ../images/Emo73.gif

רק רציתי להגיד תודה לכל מי שהגיע (בלי שמות משפחה) אמנון - תודה על המירס, והמודם ל-IPAQ, אכן המצאה מעניינת אך ענקית!!!, הידד על הסטיילוס מבקליט, אמנם לא כמו של שוקי, אבל נכנס לחריץ של ה-III שוקי - בסוף לא סגרנו חשבונות, נחכה לכנס הבא, סחטיין על הסטיילוס, תעזוב את ה-Launchem ובו כבר ל-Silver אבי - תודה על שהיית היבואן היחיד שהגיע, הייתה הרצאה מעוררת, מעניינת, משכילה והזלנו ריר על כל אופציה של HandEra. אסף מרגלית - תודה על הדרך הארוכה שעשית מתל-אביב כדי לתעד את האירוע על דפי מעריב מחשבים. נשמח לראותך בתדירות גבוהה יותר בפורום. קטי - השכלתי ולמדתי, אני כבר כשעה מחפש את תוכנת התמונות שהראת לי ל-505 פטישון - תודה בשם כולם על מגוון העצות הרחב שהענקת לכולנו, במיוחד לי לאייל
אולגה - את רואה, בסוף אצל כולם מופיעים הפסים המעצבנים ב-505 יובל - תודה על הטרמפ חזרה, ההסבר המפורט על שימושי הפאלם בחברת החשמל ויישם כבר את רעיון הפורום - 24 שעות ביממה על המחשב בעבודה. יואב - נחכה ביחד ל-HANDERA צבעונית, התערבנו על משהו לא? פלמוליב - תבדוק מה קורה בפורום בתדירות שאתה בודק אימייל, ויהיה בסדר ואגב הסיבה האחרונה שנתת לי לגבי חוסר הזמן שלך לרשת באמת משכנעת
רואי - תודה על הצעות העזרה, התרגום, וחלוקת העבודה, מאוד נהנתי לדבר אחרי היכרות ממושכת עוד מעל דפי PcMediaPlus אלדד - מצטער שיער דטה לא הגיעו, ל-HandyDandy אארגן גם אנשי VISOR אל"מ - על התמונה עוד נסגור חשבון, לפחות הייתה מביא מצלמה איכותית, אני נראה הרבה יותר רזה וגבוה
ליאת - אשמח לשמוע אחרכך את סודות המקצוע, הצעות המחיר השונות לכל מיני מכשירי כף יד, ניידים וכו´. ד"ש למכרים משותפים בכלנית. חיה - סוררי שהיה לי רק ATOMICA בפאלם, אני עדיין מנסה להנשים את ה-505 לא שזה ממש עוזר. ישראל - הדהמת את כולנו עם ה-HANDERA, הצלילים, התוכנות וכרטיסי הזיכרון, שכנעת את כולנו, HANDERA צבעונית ואנחנו שם אביב - סוררי שלא היה סטיילוס, מכירת ציוד, אבל אני חושב שבגדול נהנת. ליאור - שמחתי להכיר את בעליו הגאה של ה-M100, אשמח אם תבקר הרבה יותר בפורום אייל - פעם הבאה אתה לא נכנס בלי שרון, סחטיין על סיום הלימודים, ולא נורא, יש סיכוי שתחזור למקום הראשון (אם אמנון, שוקי, מנשה, עומר, קוורטיקס, אל"מ ואני נקבל חופשה חלומית לחצי שנה בהוואי) יואב (שבא בלי לדעת אם יש לו טרמפ חזרה) - תודה על המאמץ העילאי שעשית ביום האחרון כדי להגיע. אלי - תשתמש ב-CityTime, הרבה יותר טובה מה-MOBYMATE וקצת יותר נוכחות בפורום פטישון - לא הכרנו אותך לתקופה ארוכה, אבל עשית דרך ארוכה והטיפים הרבים שנתת לנו, הוסיפו לידיעותינו בתחום הפאלם אלירם, אישתו וחברה - משום מה כאן הלך לי רע עם השמות - תכניס טלפון ופרטים למפת תל-אביב, ואם היית לוקח שקל מכל מפה, היית כבר מיליונר ויקטור- אז מישהו בסוף קונה פאלם? ואם שכחתי מישהו אני מתנצל מראש אדם

shlomogarbi

New member
מקבל את ההתנצלות.... ../images/Emo8.gif

גם מנשה מקבל.... אומנם לא היינו בגופיו אך נפשינו היתה... דרך אגב אדם...אחלה תמונה ! מחכים לעוד! שלמה

אדם? התמונה באמת שלך?! כלומר,

ואני רוצה לומר זאת בעדינות, האם במציאות אתה נראה כמו בתמונה? אני מקווה שלא, משום שעל הבוקר לראות את התמונה החדה והברורה היתה טראומה לא קטנה עבורי..... סתאאאאאםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!! אבל באמת לא רואים כלום בתמונה. לא מתאים לאשפי הגאדג´ט של פורומנו המפואר להוציא מידיהם תמונה באיכות כזו, הדבר מהווה כתם בל יכופר על מקצועיות אנשי פורומנו!

מה אתה רוצה מדיגיטלית של 500 שקל ../images/Emo12.gif

הורדתי את האלוף לאל"מ חזרה

palm molive...

New member
יחס אישי ../images/Emo13.gif

אדם, ממש כל הכבוד, על תשומת הלב האישית (חבר´ה, יש לו זיכרון יותר טוב מכל mmc, cdi etc..!) יש לך את כל תורת הניהול בכיס (בעוד 6 שנים, תרים אלי טלפון ואתה מסודר
) קדימה עכשיו לכנס (הדגש הוא על כנס ולא מפגש) ולהקמת עמותת הפאלם הראשונה (
) בעולם.

eliram

New member
רב תודות, נהנינו גם אנחנו

כלומר אני, נירית, ומוניקה שהצטרפה אלינו. כמו כן תמר רצתה לבוא, אך לא יכלה עקב התחיבויות קודמות. לא נורא, אולי בכנס הבא. לגבי המפות, עקב כוויה קודמת, אני לא מפרסם טלפונים על תוכנות שאני מפיץ. פעם פירסמתי טלפון על סטריאוגרמה ושנים קיבלתי אחר-כך טלפוני נאצה. (אם כי היו גם כמה תגובות חיוביות) זה פשוט לא שווה את זה, מי שרוצה יכול להשיג את ה EMAIL שלי מהאתר שמופיע במפה. אל תדאג, אני עובד על המליון מכיוונים אחרים

אדם אתה צודק ... תמונה משופרת ...

אדם צודק הוא באמת הרבה יותר גבוה, שזוף, שרירי בעל מבטא לטיני עיניים חודרות ותנועת אגן זורמת וחלקה (
) אי לכך ובהתאם לזאת, הועדה לאנרגיה האטומית שבה והתכנסה ולאחר דיון מקיף העלתה את התמונה המעודכנת. עם הצופים סליחה.
The Colonel

basin

New member
ענק!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif אני מבין..................

שככה הוא הגיע למפגש ((((((((((((
כל הכבודדדדד!!!!!!!!!

_אלי_

New member
תודה גם לך אדם ולכל המשתתפים

היה שווה כל קילומטר של נסיעה לילית בכביש ב"ש ת"א. תודה לכולם על כל התוכנות והמידע, שרפתי את כל הלילה בנסיון למצוא את כל האתרים עליהם כולם דיברו. אל תשכחו לשלוח את הכתובות ב Email. אני מקווה שהמפגש הבא (שיבוא אלינו בקרוב) יתקיים במרכז.

Pigeon

New member
היה כייף ! ../images/Emo65.gif

היה ממש כייף: נחמד, טעים וגם ...מעניין:D-. תודה לכולם בכלל ולאדם בפרט. אדם, השתכנעתי
. תודה שחסכת לי שעות של נסיעה לת"א וויכוחים עם "הראל"
אולגה

kenderkin

New member
קבל ח"ח ח"ו ח"ע וכולי ../images/Emo45.gif

אחלה מפגש ותודה לאל על התמונה להראות לחברה המרוקאית שלי שהמתינה לי בשילוב זרועות ומבט רושף בעיניים (סתאאאאאם!) בכל אופן, אחי, אם מישהו ידבר דיבור נגוע כלפיך, תגיד לו שיש לך גב (אנחנו, כן?) ושיש ל אפילו מי שיסדר לו תפרים (חברינו ממד"א) רואי.
שפשוף נעים

למעלה