תודה לכולם

שירי281

New member
תודה לכולם../images/Emo51.gif

על איחולי יום ההולדת ועל העזרה בנושא ליקוי הלמידה. אני מודה לכל מי שענה ולכל מי שאיחל לי יום הולדת שמיייחחחח. הייתי בחופשה ולא יכולתי לענות. אתם נהדרים. שלכם,שירי.

qt1

New member
גם את../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

הסתדרת עם העניין של לקויות למידה? איך היתה החופשה?

שירי281

New member
לqt וכולם.

היי, החופשה הייתה חלומית!!!! היינו בצימר בראש פינה לכבוד יום ההולדת שלי - משהו מדהים, ממליצה לכולם; פשוט מקום קסום. נראה לי במיוחד בשבילנו שלוות נפש שכזו, רוגע, אי אפשר להתרגז או להתווכח. רק כיף ויופי של הטבע ואוכל טוב. פשוט נהדר. והצימר יפהפה. הצימר עצמו נקרא "ראש פינת נוי" אני עושה לה כאן פרסומת.. אני לא מכירה את בעלת הצימר בכלל, אבל מרוב שהיה מדהים, מגיע לה. בקשר לעניין של הליקוי למידה לא התקדמתי. אני גם כן כבדה בענינים האלה. ענתה לי בחורה ולא חזרתי אליה, שמוכנה לעזור לי. מורה בתחום הזה. אני צריכה לבדוק את זה. אבא של אפי אמר לי לעשות שוב אבחון, מעמיק יותר. אבל זה המון כסף 1500 ש"ח. אין לי כרגע. למרות שצריך. העניין של החשבון לא מפריע לי ביום יום כ"כ. אבל זה הרבה יותר עמוק מזה. אני צריכה לפתור את זה. יש בי גם כעס כלפי המורים שלא ראו את זה או שראו והתעלמו מן הסתם ונתנו לי לעבור את היסודי והלאה ככה. לא נורא, לא אלאה עכשיו בסיפורים מפעם. אני אטפל בזה ואדווח.. תודה רבה על ההתעניינות. אגב, מחר אני אצל פרופ' נויפלד לביקורת. מקווה לבשורות טובות (אולי הריון..) אעדכן. תודה שוב. שלכם, שירי.

qt1

New member
נכנסתי לאתר,מקום חלומי../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

ממש יפה שם בכלל ראש פינה מאוד רגועה יופי של בחירה
... בקשר לעניין של לקוי למידה, את מתכננת לצאת ללימודים?,אני מניחה לפי השאלות שלך שאולי כן,מעניין אם בגיל 28 יש הקלות ללקויי למידה
מחר אצל פרופסור נויפלד והלוואי שיהיה הריון
, את יכולה להזמין אותה לקרוא ולכתוב כאן, היא מאוד פופולארית כאן...

moribat

New member
הקלות ללקויות למידה יש בכ לגיל

ובכל מוסד לימודים שמכבד את עצמו.

למעלה