תודה לכולם../images/Emo39.gif
תודה לעשרות אלפי האנשים שהגיעו. אני אישית דיברתי עם אנשים ממישיגן, אינדיאנה, לוס אנג´לס, סט. לואיס, דאלאס, ניו יורק, בוסטון, פלורידה, דרום קרוליינה, פילדלפיה, וכמובן גם ממרילנד, וירג´יניה ו-DC, אני בטוח שמעוד מקומות (לא דיברתי עם כולם
) היה פשוט מדהים, נוצרים למען ישראל, ישראלים ואמריקאים. הכל נצבע כחול ולבן, פוסטרים מהממים של לוח שנה שכולו ספטמבר אילבן, עראפת עם אף פינוקיו, דגלי ישראל וארה"ב, Unite we dance במקום unite we stand, ועוד ועוד ועוד... כמובן, שבניגוד לאמריקאים, הישראלים - כמו בישראל. איך שראו מקרופון של ערוץ 1 - כמו דבורים לדבש נמשכו אלי כולם. "אני רוצה להגיד שלום לאחותי, אפשר?" "הנה, הבן שלי רוצה לדבר, זה בסדר?" "אני הבת של בועז שרעבי, אתה צריך לראיין אותי" "למה אתה מראיין רק אמריקאים, אתה הטלוויזיה הישראלית, לא?" וכמובן, ממש כמו שרואים בחדשות, אני מראיין מישהו, וכבמטה קסם מאחוריו פתאום אלפי אנשים עושים שלום למצלמה ומלחששים "יואו, באנה, באנה, יש פה ערוץ 1" כמובן שהמרואיינת האולטימטיבית הייתה יהודייה מבוגרת מניו יורק (מצרך לא נדיר בכלל כאן היום), ונתתי לילדים להגיד משהו למצלמה (זה בטח יפול בעריכה, אבל שאני אגיד לילד לא?) אחרי זה, כשההמון האדיר הזה החל להתפזר, הם שטפו את קניון היוניון סטיישן, עם החולצות והדגלים, ואח"כ במטרו, בפיזור שנמשך שעתיים, רק אז מקבלים מידה של כמה הרבה אנשים היו. ומה אני אגיד לכם, זה עשה טוב על הלב... בנות הדסה שאמרו "אנחנו מגיעות אליכם לארץ בחודש הבא לטייל, להראות לכולם שאסור לפחד להגיע. לראות את היהודים לא מפחדים להפגין את יהדותם ברחובות, הולכים עם חולצות ישראליות, חולצות צה"ל, מדי צופים ונוע"ל. אירופה, יש לך מה ללמוד... תודה לכל מי שבא ועזר בכך לארוע להראות כפי שהוא נראה!
תודה לעשרות אלפי האנשים שהגיעו. אני אישית דיברתי עם אנשים ממישיגן, אינדיאנה, לוס אנג´לס, סט. לואיס, דאלאס, ניו יורק, בוסטון, פלורידה, דרום קרוליינה, פילדלפיה, וכמובן גם ממרילנד, וירג´יניה ו-DC, אני בטוח שמעוד מקומות (לא דיברתי עם כולם