תודה לכולם על העזרה

רותה25

New member
תודה לכולם על העזרה

לני היקר, החלטתי ללכת על ההצעה שלך ולהדביק עם מסקנטייפ. אבל השאלה אם יש אפשרות אח"כ את הפאזל המודבק עם מסקנטייפ להדביק על קרטון? פשוט, הייתי במסגריה של תמונות ושם אמרו לי להביא את הפאזל מודבק על קרטון. בכל אופן לגבי השרשור הקודם שלי, אני יודעת שהיו לך (לני) כוונות טובות, וכמובן גם לכם אדרים, ולא הייתי שואלת את השאלות שלי בפורום אם הייתי יודעת שתשובות עליהן אני לא אקבל. כי לפי מה שאני רואה אתם מאוד אוהבים לעזור, אז כל הכבוד באמת, ותמשיכו כך.
הבעיה שכשמתכתבים באינטרנט לא תמיד מצליחים להעביר את מה שבאמת מתכוונים, אבל צריך לקחת הכל ברוח טובה, אז חברים יקרים לא לריב
שיהיה לכם יום (ערב) טוב

nawa

New member
לגבי המסגור

אני הייתי לוקח את הפאזלים שלי על קרטוני ביצוע (עד 4000 בינתיים) מבלי להדביק אותם, המסגר היה עושה את עבודת ההדבקה והכל ואפילו היה מחזיר לי אותו עם הקרטוני ביצוע שלי לשימוש חוזר.

רותה25

New member
איפה אני יכולה למצוא את המסגר הזה?

אתמול הייתי בחנות מסגור והוא ביקש שאביא לו את הפאזל מודבק על קרטון

ssyוM

New member
זה מאוד תלוי במסגר

מסתבר . אני ממסגרת עכשיו אצל מישהו שלא מוכן לקבל פאזל שאינו מודבק. לעומתו מסגר קודם, היה מבצע את כל תהליך המיסגור החל מהדבקת הפאזל . לומר לך את האמת ...אני יותר רגועה כשאני מדביקה את הפאזל בעצמי . אבל שווה לך להרים טלפונים למסגרים בסביבת מגוריך ולשאול .

רותה25

New member
אני אבדוק את זה

האמת שאני כבר מתה למסגר אותו ומחר יש לי יום חופש אז חשבתי לעשות את זה מחר. אם אפשר לשאול, איך את מדביקה את הפאזלים שלך?

ssyוM

New member
אני מדביקה אותם על קרטון ביצוע

הופכת את הפאזל, מורחת דבק פלסטי על קרטון ביצוע , מצמידה את הקרטון עם הדבק לפאזל והופכת אותם ביחד . לאחר מכן שמה על גבי התמונה כמה קלסרים כבדים ( מה שלא חסר לי ...)

Lanni

New member
חחח גם אצלך הכי כבד יצא איכשהו

אלגברה לינארית דווקא?

ssyוM

New member
פחחח...נראה לך ....

אנטנות וקווי תמסורת הרבה יותר כבדים ( תרתי משמע
)

Lanni

New member
קווי תמסורת דווקא? דווקא לא רציני

חצי קלסר שמן בערך אלגברה לינארית מקום ראשון, ונראה לי שמקום 2 זה אותות אקראיים ורעש, או שדות אלמ"ג

mgos0911

New member
מה קרה לכם - התנהגות אירגונית בענק

כולל המאמרים ! ותאמינו לי אני בוגר טכניון מדמ"ח - מערכות מידע תואר 1 וב"ש תעו"ן - הנדסת מערכות תואר 2

jocie1

New member
מסגור ש../images/Emo73.gifטו מוכן תוך 48 שעות

במחירים סבירים הממסגר שעליו אני ממליצה בחום, מגיע עד הבית לוקח את הפאזל (לא מודבק) ממסגר ומחזיר אחרי 48 שעות ממוסגר על קרטון ביצוע. מרוצה מאוד מהעבודה שלו. מגיע מאזור 09 למעונינים.

רותה25

New member
טוב, 09 זה לא בכיוון שלי

אבל בשביל לדעת פחות או יותר, כמה הוא לוקח על המסגור? הגיוני שמסגור פאזל של 1000 חלקים יעלה בסביבות 150 שקל?

jocie1

New member
לפאזל של...

500 חלקים שילמתי עבור המסגור באזור של 90 ש"ח. התמונה לפני מסגור מצא בעמודים ראשונים של הפורום. לצערי לא יצא לי לצלם אותו ממוסגר.

Lanni

New member
רותה

שמחתי לעזור שמח שאת לקחת את זה יותר בקלילות
תמצאי לך ממסגר אחר. זה שאחותי הביאה לו לקח את הפאזל שהוא מודבק רק עם מסקינטייפ, ואפילו לא אמר כלום.

למעלה