תודה לכולם!!! המשך...

ליהיא 19

New member
תודה לכולם!!! המשך...

תודה לכולם על התגובות ועל האהדה. כנראה שבין המילים שכתבתי הבנתם דברים שלי היה קשה לראות . החלטתי לנצור בליבי את שקרה והחלטתי בנוסף להתגרש מבעלי שללא שום קשר לגורם שלילי הנישואים שלי עלו על שרטון , הבעיה היא שכאשר ניסתי לדבר עם בעלי על כך הוא השתולל וכעס ואמר שאם אני רוצה להתגרש אני יכולה לקחת את הבגדים שלי ולעוף מהבית. וכשהוא הבין שאני רצינית לגבי פרידה הוא החליט שלא יתן לי גט ושאני יכולה לתפוס ב"למפה" כי בכל פעם שהוא יגיע לרבנות הוא יודיע להם חגיגית שהוא רוצה שלום בית, אבל לי הוא יעשה את ה"מוות" . בנוסף כל החשבונות הם על שמו בלבד, גם דביליות שלי שלא יחסתי לזה חשיבות כי אהבתי אותו והאמנתי בו. והוא כהענשה לקח לי את כרטיס האשראי והצקים והפך אותי להיות תלויה בו .אני עובדת איתו בעסק משפחתי שבנינו יחד , אבל אני לא מקבלת משכורת הוא הפך אותי להיות אישה תלויה בו לחלוטין מבחינה כספית.הוא מאיים כל הזמן שאם אני אנסה להלחם בו בבתי משפט, הוא ימכור הכל יסגור את העסק יחזיר חובות ולא יהיה לו ממה לשלם ואז הילדים יסבלו. אני פוחדת להתעמת איתו!!! יש לו פיוז קצר מאוד והוא מסוגל להיות אלים, אני יודעת שיש לי זכויות ואם אני אלך איתו לבית משפט יוכלו אולי לאלץ אותו לשלם לי מזונות אבל זו תהיה מלחמת התשה מאוד קשה. חשבתי לוותר על הכל להשאיר לו את הילדים וללכת , כך לפחות הם ישארו בפינה שלהם בבית אבל גם פה יש לי המון לבטים, את כל התיסכול שלו הוא יוציא על הילדים, הם לבטח יהיו מאוד ממורמרים כי אני זו שנמצאת איתם במהלך כל היום הוא יוצא בבוקר וחוזר בחצות, גם להם קשה מאוד איתו גם איתם הוא מאוד בקורתי וכעוס ויורד להם לחייהם, אני מרגישה בתוך מלכוד !!!הוא לא מוכן לעזוב את הבית ולהשאיר אותי עם הילדים שם . " על גופתי המתה את תשארי בבית הזה, אני לא יוצא מהבית, לא טוב לך תעופי מפה!!" כך כל הזמן הוא אומר ואני לא יודעת מה לעשות!!!!!

s h o o s h a

New member
אם החלטת לצעוד לכיוון הרבנות ...

זכויותיך עומדות לך, בין אם הוא אומר כך או אחרת. מציעה לך לפנות לויצו או לנעמת לשם קבלת הסבר ראשוני לגביי זכויותייך ולגבי הצעדים הבאים בהם עליך לנקוט. מאחר ומדובר בגבר אלים, הייתי מציעה לך לערב גורמים קרובים (בראש וראשונה) לגבי ההתרחשויות (במידה ולא עשית כך קודם) ו'לתכנן' לעצמך מקום מוגן ובטוח אליו תוכלי לפנות במידה והענינים יחריפו. מבקשת לציין ולהדגיש כי גם אם את תעזבי את הבית מחשש לאלימות מצד בן זוגך, הרי שאין בכך כדי לגרוע כזית מכל זכות שיש לך. יכולה להבין שכרגע את שרויה בסערת רגשות (הפלירטוט שהיה, הרצון לשים קץ לנישואים, התנהגותו הפרועה של בן זוגך) ואני מציעה לך לקחת פסק זמן כדי לעשות סדר בדברים. לא לפעול באימפולסיביות אלא לתכנן כל צעד ומהלך. מאחלת לך הרבה בהצלחה שושה

למעלה