תודה לך שימון גרשון

z dead

New member
תודה לך שימון גרשון ../images/Emo6.gif

הבוגד המסריח עם גול עצמי שלישי בשלושה משחקים,ובשני המפגשים מול בוקרשט וביט"ר עפה!
,בלם של 400 אלף לעונה
. קורנפיין ממשיך לבזות את עצמו... יצחקי שחקן שחקן. תודה לך דינמו בוקרשט.

TheOrion

New member
איך בדיוק...

קורנפיין ביזה את עצמו? עם כל השאר אתה צודק

הגול שהוא קיבל היה טפשי

זה כדור שכל שוער סביר היה צריך להתמודד איתו בקלות ולשלוט טיפה ברחבה של ההגנה שלו,ולא להגיע למצב שבלם שמן וכושל מבקיע עצמי
. קורנפיין היה שוער גדול,היום הוא מקבל גולים טיפשיים.

אף אחד לא שווה ת'כסף שמקבל

שקלאר בכלל דפוק. קורנפיין לא יכול לשחק יותר בחיים בקבוצה שרוצה אליפות. גם אם עשרת שחקני ההרכב חוץ מקורנפיין, ישתדרגו לרמה הרבה יותר גבוהה מזו של עכשיו, לא ניקח אליפות כי קורפיין לא בשביל זה! דוגרי שיפרוש, או שיתן לאיבגי לפתוח. יותר מתאים לפחות. מה שכן, הוא באמת היה שוער גדול פעם אבל היום.. קורנפיין = קוטה. שחקנים גדולים פעם והיום רק עושים שטויות. אגב, אתה קורא עדיין בצ'ה מדי פעם? כי אם כן, שמת לב לעצומה המצחיקה להחזרת פפי? מה שמפריע להם..

Sheed Vicious

New member
כן טוב.. נו.

פפי בן ה38 שעובד בבית קפה וכבר מזמן לא מנהל חיים ספורטיבים זה מה שמשנה. זה שיש 5 זרים? למי אכפת. זה שייבשו ישראלים בעונה שעברה? למי אכפת. זה שהמועדון מתוקצב ע"י מאפיונר שעשה את כספו על חשבון חיים של אחרים? למי אכפת,הם היו כושים אלה שמתו. רק פפי,בשבל זה ליזום עצומה.

אוהדי בית"ר היקרים!!!

אנא תמנעו מלהגיב לשירשור, כנראה שאיתנשקה מחפש לעצמו פתח וסיבה להיכנס לפורום ולהציף תסכול וכעס על אלה שהבריחו אותו מפה..... אל תנני לו הפעם. לתשומת לבכם!!!

יקרים? משו.. :)

זה פורום הפועל ירושלים,לא ביט"ר. וזכותו של כל אוהד הפועל ירושלים כדורגל או כדורסל באשר הוא לצחוק על היריבה,או פשוט לכל שונא ביט"ר באשר הם. תסכול ממה? לא הסברת עדיין דביליקו... הבריחו? מי? אתה והדפקט השני? שני דפ"רים שלא יודעים לכתוב אבל מתעקשים לבצע אנליזה פסיכולוגית :)

נראה לי

שאם יש כאן בפורום מישהו שצריך לשבת יום שלם על מנת לפענח את ההודעות המעורפלות שלו - זה איתנושקה. אבל, שיהיה כך. דמגוג היית ותישאר. מעניין שהפסקת עם בבון, ועברת לכינויים מוזרים עם ראשי תיבות?

על מה אתה מדבר אדון בבון עילג?

לכתוב מילים כמו שאתה צריך אתה לא יודע,להבדיל בין זכר לנקבה אתה לא יודע. ואתה עוד טוען שצריך יום שלם ע"מ לפנעח את ההודעות שלי? רעיון...קח מילון. :) כינויים מוזרים עם ראשי תיבות? אתה באמת אידיוט... ביט"ר? לזה אתה מתכוון? אידיוט כבר אמרתי?

אגב..

דמגוג... עוד לא הפרכת את הטענות הדפקטיביות שלך לגבי קוז'יקרו עם סטט' מהתחת. עוד לא הגדרת מה זה סמל.. כמו אפס ברחת,והתחלת לזיין את השכל עם אנליזות טיפשיות למרות שאתה דפ"ר,ולמרות שהוכח שאתה דמגוג ודפ"ר התעקשת להמשיך ולהיות זה שאומר את המילה האחרונה,ולהשפיל את עצמך יותר. שלא לדבר על זה שטענת שאני משתמש בשם זה או אחר ע"מ להתנגח בך,כמובן ללא כל ביסוס,בדיוק כמו הטענות על קוז'יקרו. דברת על דמגוגים? אפס. אתה יכול עכשיו לומר את המילה האחרונה שוב אפס,כמובן בהודעה מלאה שגיאות כתיב.

תמיד

הוא עבד עם הראשי התיבות. והסימני שאלות הרבות. אני בטוח שתגובתו הבאה. תהיה כך: סימני שאלות ???? ראשי תיבות??? בובון אמרנו??? ואגב. אבא.. זה מה שאיתנשקה רצה וקיבל. שתציפו שיהיה לו עם מי להתקסח!

להתקסח :)

"סימני שאלות"?!! מה זה "סימני שאלות"?! סימני שאלה?ראשי תיבות? בובון?! אכלת בננה מקולקלת?

הנה אבא.....

ראית?! הוא שיפץ פה ושם. אבל אותם דברים. ככה זה אצלו! זה דווקא די משעשע...

עוד משו...

שמת לב לזה שהלה מנסה בכל ליבו למצוא אזישהו שגיאות. מקפיא אותם לעת צורך כמו עכשיו כשמרגיש חסר אונים בתגובות!

מנסה למצוא?

מנסה למצוא?! כל הודעה שלך ושלו מלא בשגיאות כתיב או טעיות תחביריות של ילדים בני 12... למשל... "אזישהו שגיאות"?! חסר אונים חסר אונים,אבל אתם מתחמקים מלענות ומסיתים את זה לויכוח אישי,עם כל מיני אנליזות מהתחת...ומנסים להרגיש גדולים וחכמים לא יודע למה,כי אתם פשוט דפ"רים שניכם...אתם מקבלים בחזרה את מה שאתם נותנים,עם ריבית.

אנחנו לא

מקבלים כלום. מה הקשר שגיאות כתיב? אתה אמור לחנך את האנושות? ומדוע כשהייתי איתך ביחסים סבירים, מעולם לא מצאת צורך לתקן אותי על שגיאות כתיב? התשובה היא דמגוג. כשמישהו כותב אחרת ממך האיזון הנפשי שלך מתערער. לפני כשנה וחצי יצא לי לראשונה להתכתב איתך ישירות ולהתרשם מהחולי שלך. (בשרשור שהגיע ל 90 תגובות). כבר אז הסטת את נושא הויכוח לשגיאת כתיב שמצאת כביכול בהודעותי. אז עדיין הייתי תמים, ולא הכרתי לעומק את נפשך החולנית, והחלטתי לבדוק את הודעותיו של אביר העברית התקנית. התוצאה: רק בהודעה האחרונה שלך מצאתי 3 טעיות כתיב של ילד בכיתה גן. ורשמתי לך את הטעויות שלך בהודעה הבאה. לקח לי עוד חצי שנה להבין, שאתה דמגוג, תמיד תנהל ויכוחים מכוערים ואישיים עם רוב רובם של חברי הפורום, ותמיד גם תמצא את הסיבות לכך. ולכן, אין לי שום עניין להגיב עניינית לטיעונים שלך. כל מי שעשה זאת אי פעם, הגיע לפסים אישיים, ולויכוחים דמגוגיים מחד, ומכוערים מאידך. אני מאוד מקווה שתעמוד בהתחייבות שלך ולא תגיב להודעתי. את הסיבות לכך, הבהרתי היטב, אני מקווה.

אגב

הוא מבלבל בראש. לא מוצא שום שגיאה בכתיבה שלך. להיפך, אני מתפעל מאד מכושר הכתיבה והבעה. מי שיקרא את תגובותך לא יבין על מה איתנקשה מקשקש, לדעתי הוא מכניס את כל הויכוח על שגיאות, מהסיבהשהוא בעצמו מתפעל מכתיבתך היפה, רק מביע זאת באי פירגון..

z dead

New member
בדיוק..

"גיבובים מעורטלים"
..אי היכולת להבדיל בין זכר לנקבה,שגיאות כתיב ברמה הכי בסיסית,אי היכולת להבדיל בין הזמנים השונים,וכו' וכו'. כושר הבעה נפלא..,ביחס לילד בכיתה ג',וגם לא ממש. לפני שהתחלתם לכתוב כאן חשבתי שהסטיגמה לגבי אוהדי ביט"ר מוגזמת,אני מבין עכשיו שלא. כשאתם תפסיקו עם האנליזות שלכם שמבוססות על אפס ידע,אני אפסיק לצחוק עליכם..עם משו שדווקא כן מבוסס - שפה תקינה שכל ילד וילדה שעולים לחטיבה מסוגלים להנפיק,לא דורש שתכתבו כמו אבשלום קור,תכתבו כמו בני אדם ולא כמו ילדים בכיתה ג'. אם אתם כל כך מתוחכמים כדי לתת אנליזות,אתם צריכים לדעת לכתוב ברמה הכי בסיסית,עד אז? אתם רק מביכים את עצמכם. איך זה ייראה אם מרצה לפסיכולוגיה ידבר כמו אדם בעל פיגור שכלי בפני כיתה שלמה של סטודנטים? זה מה שקורה עכשיו אתכם בפועל,אולי מצד שני אני צריך לרחם עליכם,בכל זאת.... יעאללא באי,יהעלה באית"ר.

z dead

New member
תלמד לשרשר.

דמגוג? אתה שמוכיח בכל פעם ופעם שאתה דפ"ר,מנסה לעמוד על אישיותי ועל המאפיינים הפסיכולגיים שלי,למרות שאין לך שום הכשרה.. ואתה מתרעם על כך שמנגד אני צוחק על שגיאות הכתיב שלך לאחר שאתה הופך אתה הויכוח לאישי,וממציא כל מיני תאוריות הזויות? איפה רשמת את שגיאות הכתיב שלי? לא ראיתי. מה גם ששגיאות קורות פה ושם,לכולם. אצלם זה כרוני,ברמות של ילדים. אני מסית את הנושא מאמוש? מה לגבי הסטט' של קוז'יקרו? מהו סמל? נו אידיוט? אני מנסה לקבל ממך תשובה כבר 20 הודעות,אתה טוען שאתה לא מעוניין לענות לי,אבל הנה אתה עונה לי,על הכל...חוץ מאשר על הנושאים הלא אישיים,אתה אידיוט. עם יואב לא רבתי,עם נועם לא רבתי,עם שוש רבתי פעם אחת..וגם לא על משו שקשור בהכרח לפן האישי,אלא הפירוש שלי ושלה להומור,מה גם שהויכוח הזה הסתיים,עם משה מנהל הפורום לא זכור לי שרבתי.. מי עוד גולש פה? אני,הם,ושניכם..הבבונים,שחייבים להגיב לכל הודעה שלי,בצורה עילגית כמובן...ובפן האישי בלבד,ולא בעובדות.

Sheed Vicious

New member
הבטחה למר וגברת בבון.

אם אתה ממשיך להתחמק מלענות לשתי השאלות שלי ושוב מתחיל עם האנליזות מהתחת שלך שמבוססות על חוסר השכלה וכושר הבעה של ילד ביסודי,אני לא עונה..זה כבר משעמם וזה רק נותן לך תירוץ לברוח למה שכביכול נראה לך נוח יותר,למרות שאתה מוכיח שאתה עילג בכל פעם.. מה לגבי הסטט' של קוז'יקרו וההערכות המלומדות והמבוססות שלך,מהו ומיהו סמל בהפועל י-ם? היו עוד כמה דברים שהתחמקת מהם..אבל לאט לאט,אם תענה לי אני מוכן לשכוח מדברים פחות מהותיים. ואת הכלבה שלך אני כבר לא סופר..אז מר "כדורים בסל" אתה יכול להמשיך עם ה"גיבובים המעורטלים" שלך בלי כל מענה.

למעלה