תודה לך, ליסטה!

קרייטון

New member
עונה 3

טאקטו: ספרות-75 היסטוריה-70 לשון-60(לפחות לפי הדיבוב העיברי...) מתמטיקה-55(טאקטו תפסיק לצייר!) חנ"ג-89 ג"ג-100(הוא מכיר את הפארק העל פה) מדעים-70 טכנולוגיה-70 אלקטרוניקה-0(למי יש כוח לאלקטרוניקה?!?!) סיכום- טאקטו הוא 0 במה שקשור לבי"ס

Digi Lista

New member
אני אשים תמונות מחר...

אני מבטיחה שאני אעזור(גם אתם יכולים,זה מוסף הביה"ס של הכוכבים למי שלא שם לב...),אני גם אכניס הכול לגלריות ולמאמרים(תפוז הודיעו שהבעיות נפתרו לפחות זמנית
)הבטחתי ואני אקיים,אני פשוט עם כאבי ראש אדירים

יאנה י

New member
ללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

התמונות לא מראות את עצמן..........

יאנה י

New member
קארי עונה שניה

חשבון 90 אנגלית 85 ספרות 100 חנ"ג 80 מחול 100 ג"ג 70 טכנולוגיה- (הבושה של קארי) 70 אפשר להוסיף את של אפיקצ'ו?

יאנה י

New member
רק לאומללים שקראו את המאמר שלי.

התעודה האחרונה של אפיקצ'ו (היא מזמן לא תלמידה) אומנות 100 חשבון 85 טכנולוגיה 80 שפת מאדים עתיקה 89 גאוגרפיה 80 מחול 80 חנ"ג 100 שאר המיקצועות לא יובנו על ידכם

....

אלה הם תמונות של מה שהדיג'יגורלים עשו בבית הספר במשך השנה הזאת וגם תגובות של המורים שלהם (והמורים שלהם לא אוהבים כשמתמזמזים)

עוד תמונות

טאי וסורה "קארי צילמה את זה ונתנה לי. מה אמרתי על להתנשק בבית ספר? טאי אתה מסולק וסורה את מקבלת מכתב"

איזי ויולי

"איזי,יולי,מה אתם עושים?" איזי:"לומדים" "טוב,בסדר,רק אל תתמזמזו" איזי:"בסדר,אנחנו ילדים טובים" יולי:"אנחנו לא מתמזמזים" המורה הולכת. איזי(בלחש):"אז יולי,איפה היינו?" יולי(בלחש):"כשהתנשקנו" איזי(בלחש):"אז בואי נמשיך" המורה חוזרת. "שמעתי אתכם ושניכם מקבלים מכתב"

למעלה