תודה לך, ליסטה!

תודה לך, ליסטה!

גם הכוכבים עדיין בבית-ספר, לא? חשבתם שיש להם הנחות בגלל שהם כוכבים! טעות! התעודה של... טאי: ספרות-77 היסטוריה-80 לשון-90 אנגלית-100 מתימטיקה-56 (טאי לא מוצלח בזה) חנ"ג-100 גיאוגרפיה-71 (הוא שכח איפה זה הר פוג'י) מדעים-50 (הוא לא טוב גם בזה) טכנולוגיה-55 (גם בזה לא) אלקטרוניקה-40 (ובזה בכלל לא) סיכום: 2 נכשלים, 2 מאיות, ממוצע מאט: ספרות-80 היסטוריה-83 לשון-90 אנגלית-100 מתימטיקה-70 חנ"ג-96 גיאוגרפיה-78 מדעים-60 טכנולוגיה-67 אלקטרוניקה-67 סיכום: אין נכשלים (!), חזק בשפות (לשון ואנגלית), ממוצע סורה: ספרות-89 היסטוריה-90 לשון-90 אנגלית-97 מתימטיקה-80 חנ"ג-99 (הציון הכי מבאס בעולם) גיאוגרפיה-86 מדעים-80 טכנולוגיה-90 אלקטרוניקה-85 סיכום: אין נכשלים (!), אין 70, מעל הממוצע איזי: ספרות-98 היסטוריה-90 לשון-90 אנגלית-100 מתימטיקה-100 חנ"ג-70 גיאוגרפיה-100 מדעים-100 טכנולוגיה-100 אלקטרוניקה-100 סיכום: אין נכשלים, הציון הכי נמוך הוא: ספורט, הרבה מעל הממוצע (אני חושב שזה היה צפוי, לא?) מימי: ספרות-80 היסטוריה-87 לשון-90 אנגלית-100 (בשביל לנסוע לאמריקה היא עבדה קשה) מתימטיקה-78 חנ"ג-40 (כל שיעור היא "שכחה" להביא נעליים. "המניקור שלי!") גיאוגרפיה-83 מדעים-80 טכנולוגיה-79 אלקטרוניקה-77 סיכום: נכשל אחד, ממוצעת ג'ו: ספרות-90 היסטוריה-100 לשון-100 אנגלית-100 מתימטיקה-97 חנ"ג-70 ("המורה, הריצה הזאת מעייפת מדי! אני רוצה להיות רופא, לא אצן!") גיאוגרפיה-89 מדעים-90 טכנולוגיה-70 אלקטרוניקה-71 סיכום: אין נכשלים (!), 3 מאיות (!), מעל הממוצע טיקיי (עונה 1): ספרות-90 היסטוריה-89 לשון-92 (למה אתם מצפים? הוא יהיה סופר) אנגלית-96 מתימטיקה-88 חנ"ג-99 (טיקיי שלנו הוא אצן מצטיין!) גיאוגרפיה-70 מדעים-65 סיכום: אין נכשלים (!), מצטיין בספורט (!), מעט מעל הממוצע קארי (עונה 1): ספרות-90 היסטוריה-71 לשון-70 אנגלית-100 מתימטיקה-90 חנ"ג-88 גיאוגרפיה-93 מדעים-95 סיכום: אין נכשלים (!), ממוצע יחסית אתם מוזמנים להוסיף את דיוויס, יולי, קודי, טיקיי (עונה 2), קארי (עונה 2), טאקאטו, הנרי, ריקה וכל מי שתרצו...

Digi Lista

New member
והינה גיליון הציונים של עוד |כוכב|

אני לא אוותר לכותרת הפעם
... דיוויס: טוב,דיוויס לא ממש נוכח בשיעורים ולכן יש בעיה לתת לו ציונים,השיעורים היחידים מהם הוא לא מבריז הם ספורט,שעות חברה ושיעורים חופשיים. זה לא שהוא לא לומד בכוונה,תיראו יש לו דברים יותר מעניינים לעשות כשיש שיעורים בנוסף להיפראקטיביות ול"קוצים בישבן",הוא קלט שהוא נרדם והחליט לפעול ולכן בזמן שהאחרים סובלים בכיתה דיוויס יקירנו נכנס לעולם הדיגיטלי ומשחק עם וימון ואלה האדומים הקטנים מהעונה השנייה ששכחנו כרגע איך קוראים להם(יכול להיות פאבומונים?),פעם אחת גם קן הצטרף והיה שמח. כששאלנו את דיוויס למוסף הלימודים שלנו מה דעתו זכינו לתשובה הבאה "מסגרות לא מתאימות לי,אני חולה חופש! איך אנשים יכולים לשבת על התחת וללמוד? אם קארי תפסיק לחרוש ותצטרף אליי יכול להיות מאוד נחמד בזמן השיעורים...אני בא לביה"ס בעיקר בשביל ההפסקות" אין ספק שזה מה שאנחנו אוהבים בך דיוויס-אתה אומר ופועל במקום כמו רובינו רק לדבר,ואגב רוב שחקני הכדורגל(לפחות בישראל) לא למדנים בעצמם ככה שבקלות תשתלב בנבחרת אם תירצה,במחשבה שנייה אתה כבר כוכב מצליח והוכחת שהשכלה אינה הדבר החשוב בחיים כדי להצליח ולהיות מאושר,לימודים זה אכן לא הכול בחיים
בקרוב נביא עוד מידע על הכוכבים בביה"ס-וגם תמונות ביה"ס של הכוכבים יהיו נחמדות...

star_female

New member
שכחת את קן ../images/Emo3.gif

התעודה של קן: ספרות-90 היסטוריה-85 לשון-90 אנגלית-95 מתימטיקה-90 (היה 100 כשהוא היה קייזר, אבל...) חנ"ג-98 (גם בלי הנבג הוא ספורטאי מצטיין) גיאוגרפיה-80 (הוא מכיר את העולם הדיגיטלי יותר טוב מהעולם האמיתי...) מדעים-100 טכנולוגיה-100 אלקטרוניקה-100 סיכום: אין נכשלים, ציון הכי נמוך בג"ג (מי צריך את זה בכלל..), מעל הממוצע (אבל לא כמו שהוא היה קייזר, אז היה לו ממוצע 100 (מפחיד..)). וליסטה, לילדים של העונה השנייה חוץ מקן (ויולי בסרט הרביעי) אין מדי בי"ס. ^^;

Digi Lista

New member
....

התכוונתי לתמונות פנארט(כמו שעשינו פעם אבל עכשיו זה לכבוד סיום הלימודים ולא התחלתם
) או תמונות מביה"ס עונות 2 ו3...

star_female

New member
אוקיי, אז... תמונות ^^

הרוב יהיו של קן כי... זה מה שיש לי הכי הרבה. ^^;

star_female

New member
מאט, טאי, קוג'י וקואיצ'י...

כרגע שמתי לב שקוג'י וקואיצ'י לובשים מדי בי"ס מהיקארו נו גו. מוזר. ^^;

למעלה