תודה לך טאקי

optimi10

New member
תודה לך טאקי

על האירוח בפורום ,,, תודה לכותבים שהנעמתם לי בכתיבתכם הענקתם לי שעות נהדרות בחברתכם,, תודה מיוחדת לך אלמרה ידיד אמת על כתף כשהייתי צריך אותה תודה לך על שנתיים נפלאות הן נצורות עמוק בלבי ........

אלמרה

New member
רגע אחד חביבי!! לאן אתה חושב שאתה

הולך? לא רוצה לשמוע בכלל! אתה כאן ומקומך איתנו בכל מצב ואל תתן לחלאות ולמנוולים ולבני הבליעל לקלקל לך חברויות וידידויות עומוקת כמו שקשרת איתנו כאן בחן כה רב.

טאKילה

New member
אופטימי...../images/Emo13.gif

לכבוד מה התודה? הרי אין על מה.. רגע שאבין,
אתה עוזב את הארץ, או נוטש את הנט? מותק חג שמח

jud1001

New member
אופטימי..בעצם עזיבתך אתה ../images/Emo41.gif

מחזק את החלשים... ובעצם השארותך תחזק את החזקים את החברות.. ואת כוחה של אהבה וירטואלית בין אנשים..

אלמרה

New member
וכבר אמרה חכמה סינית ידעה ש...

אתה מעניש את עצמך על טיפשותם ורישעותן של אחרים/ות.

אלמרה

New member
שום עוזב ולא בטיח...

חלאות צרי עין וחסרי שכל העלילו עליו כנראה בפורום אחר וחסמו אותו והוא הרי האיש הכי רגיש וחביב שיש בעולם שמעולם לא הזיק ולא פגע באיש, כנראה ואני מנסה לדובב אותו במסר אישי במקביל, מנסה לומר לנו שהוא הולך... לא ניתן לו! בשום אופן לא נאפשר לאופטימי לנתק מגע, כאן ביתו, אנחנו חבריו האמיתיים - יד נושיט לו חיבוק נשלח לו ואני מבטיח לנשק לו במצח אפילו.

טאKילה

New member
רגע רגע....אנשים נחמדים...../images/Emo178.gif

יש לי תחושה שדבר לא שייך מתכבס בפורום. בבקשה תתנהלו בלי התלהמות, קסם הוירטואליה לא מכבסה של פורומים אחרים. אני מבקשת....לכבד את במקום שלנו. חג שמח אנשימים

אלמרה

New member
יש איש נחמד אחד בכל תפוז!

וזה אוםטימי 10. אף אחד לא ישווה ולא ידמה לאיש המקסים הזה. ואם הוא נזרק לכלבים בשל עוורון וטיפשות של תפוז ו/או הנהלתה וזו תופעה גורפת ואינה שייכת רק לפורום ההוא אלא זה עלול לקרות ברחבי הפרדס כולו באותה מידה של חוסר רגישות - אז לדעתי הצנועה, מותר ואף חשוב לתת רשות לחברים להתבטא בעד חבר יקר.

אלמרה

New member
אני בעד אופטימי 10 - הפגנה!

לא ינתן לאופטימי 10 לעזוב! לא יתאפשר לתפוז לחסום בשרירות לב אדם כה יקר! עד היכן מוכנים הם להקריב תמורת נזיד עדשים מקולקלים ובאושים? כמה צריך עוד אדם להיות נאיבי כדי להמשיך לחיות תחת מרות שרירותית של אידיוטים בלי שתקום זעקה? אני קובע ואני יודע שאני מבטא מילה במילה דעה של חברים מעריכים ומוקירים את אופטימי10: עם לכתו של אופטימי10 תיעלם פיסת תמימות ויופי, תאבד חתיכה מבשרנו יקרה וחשובה. אסור לתת לזה לקרות! כולם מוזמנים להפגין ולכתוב בפורום משוב את דעתם על העוול הנורא הניגרם לחבר הכי ישר טוב ונחמד שרק ניתן לדמות ברשת העמוסה בטרולים חלאות ואוכלי נבלות וטריפות לרוב.

jozefin3

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifאופטימי, מדוע הינך עוזב

את הקסם הזה?!.
אני כבר לא מבינה כלום, מאין זה התחיל, ולאן זה הגיע ?!
ולמה ללכת מ - PO

טאKילה

New member
ג'וזפין אין לזה קשר עם קסם.../images/Emo70.gif

לא ברור לי למה כל זה קורה דווקא כאן. בעיות שנוצרו במקום אחר אמורות להיסתדר שם. אני לא מחקת, עדין מתלבטת עם עצמי, מה שבטוח מקומו של שירשור מתלהם לא אמור להתנהל כאן אצלנו בקסם.

jozefin3

New member
../images/Emo9.gifמובן לי, אך אולי אופטימי זקוק

לתמיכה של הפורום
, כדי לא לעזוב
ולמההה לעזוב למה
אם לא טוב במקום אחר....
כאן טוב נעים כיף וחמים

optimi

תגיד על מה אתה מדבר בכלל , שאתה תלך מכאן מה פיתום? יש מי מהמקום ההוא שראוי בכלל שתכתוב שם ולו מילה אחת ויחידה חסום או לא מהכפ'ת לך בכלל תראה מה יהיה אם תלך לא חבל עלי? הפרויקט של עידן רייכל - אם תלך אם תלך מי יחבק אותי ככה מי ישמע אותי בסוף היום מי ינחם וירגיע רק אתה יודע ואם תלך למי אחכה בחלון בשמלה של חג שיגיע, יחבק אותי ככה, כמו שאתה מגיע כשתלך לשמש אצא, בשדה המוזהב, בוקר וערב ירח יאיר את פני שחולמות כל היום רק עליך וכשתבוא תישא אותי בשתי ידיך, משדה לנהר תרחוץ את פני ותגיד לי מילים כמו שרק אתה יודע

למעלה