תודה לך ז'ילינה

על האש

New member
תודה לך ז'ילינה

ומי יתן ותשלימי את משימתך בשבוע הבא. וגם אם לא,צ'לסי הרי תעשה זאת במקומך :). אבל אני רוצה שהסלובקים יעמדו במשימה,ושיהיה להם בהצלחה.

מי לא עבר את הסלובנים חחחחחחחחחחח

הצהובים השחצנים האלה. ואני בדעה שהם צריכים חייבים מה זה להפסיד שבוע הבא. מה אתם חושבים צהובים שחצנים שאתם הפועל?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

יצחקA

New member
האמת ,לא מגיע לקבוצה ששלטה רוב דקות

המשחק לספוג כך בדקה ה 86( זוכרים את המשחק באנגליה נגד לידס? ...) אני רוצה שמכבי ינצחו וישחקו נגד צ'לסי. תסכימו איתי שיותר מעניין לראות את מכבי ת"א משחקת נגד צ'לסי מאשר את ז'ילינה נגד צ'לסי. אז שיהיה להם בהצלחה! בהצלחה להפועל ת"א באירופה מול בנאנט ירבאן! איציק

יצחקA

New member
אתה צודק במה שאתה אומר. פשוט

הגול שאתמול מכבי ספגה מאד הזכיר לי את הגול שהפועל חטפה מרגלו של קיואל בהפסד 1-0 הכואב נגד לידס בתחילת העונה. איציק

שטורם גראץ זוכרים?

מה הפועל עשתה מולם אז תשתקו יא חרות...הפועל זה הפועל חיפה עוד שנה תראו אותנו מאחורה שחצנים

XSuperKi11erX

New member
../images/Emo47.gif

שטרום גראץ הגיעה לרבע גמר ליגת האלופות באותה עונה. אתם אפילו לא שמעתם על ז'ילינה

אלמוגית

New member
חח אני במקומך כמו יען בתוך האדמה..

שמה את הראש שלי....אפילו משחק ראשון לא עברו בושה עלייך! בכל אופן...צהוב? תמשיך להנות מהפסדים שלך זה חוויה לעיניים! ו...אין פלא אחרי שהפועל רמת גן ניצחו אתכם איזו בושה! חחחחח זהו סוף!

Holly Cookie

New member
אני לא מבינה דבר אחד...

*כבי באמת חושבים שאם הם יעברו את ז'ילינה, אז הם יעברו גם את צ'לסי?? חחחחחחחחחחח.... הרי זה טימטום לחשוב ככה כי הם לא האדומים מת"א...

Holly Cookie

New member
נכון, זה יהיה פצצה, אבל

למה ש*כבי יעברו את ז'ילינה? זה יהיה כ"כ כיף אם הם יפסידו גם היום, יותר כיף מזה שצ'לסי תקרע אותם, כבר במשחק הראשון הם מפסידים...

למעלה