בוא
בקשר למארברי, תסתכל על זה ככה - אחד התפקידים המרכזיים של רכז בכדורסל הוא לדאוג לתת את הכדור לשחקן הנכון במקום הנכון, אני צודק עד כאן? אז מארברי הוא שחקן ההתקפה הכי מוכשר בפיניקס, ובתור מקבל ההחלטות על המגרש, הוא צריך לדאוג שהכדור יישאר בידיים שלו כמה שיותר. ג´ון סטוקטון הוא לעולם לא יהיה, הוא פשוט סוג שונה של שחקן. מארברי לא אשם שהוא שחקן התקפה כל כך טוב, השאלה היא עד כמה יודע המאמן שלו להשתמש בכישורים שלו. תראה את אייברסון, לדוגמא. פילדלפיה מצליחה מהרגע שלארי בראון למד לנצל את היכולת של אייברסון בתור סקורר, ושם לידו מוביל כדור נוסף. בקשר לגאריטי, הוא באמת פאוור פורוורד שמשחק כמו גארד, אבל זה היתרון שלו, לא חיסרון. נכון שהוא לא שחקן הגנה טוב, והוא גם ריבאונדר איום ונורא, אבל שוב, הכל תלוי ביכולת של מאמן לנצל את הכישורים שיש לשחקנים שלו. כשהוא חם, כמה שחקנים בליגה יכולים לשמור עליו? חוץ מזה, אם אתה אומר שחוץ משלשות גאריטי לא עושה כלום, כנראה שלא יצא לך לראות אותו הרבה, כי מדובר בשחקן התקפה סופר-מוכשר, שזורק שלשות פשוט כי כאן היתרון שלו על שחקני הגנה גבוהים. כשצריך, הוא הולך פנימה (הוא יותר מהיר מ90% מהשומרים שלו), הוא יודע למסור, ובאופן כללי, הוא שחקן מאד חכם ומאד יעיל, אחד שכל מאמן היה רוצה. חזרנו לווקר - ואני אחזור על מה שאמרתי קודם - כל שחקן צריך לדעת לנצל את היתרונות שלו, וזה שווקר הוא מפציץ ולא שחקן פנים, זה י-ת-ר-ו-ן. ויותר מזה - הוא אחד המאץ´-אפים הכי קשים בליגה, הוא מוביל כדור מעולה, הוא המוסר ומקבל ההחלטות הכי טוב בקבוצה שלו, ובאחד-על-אחד, הוא פשוט אדיר!!! בנוסף, הוא גם אחד הריבאונדרים הטובים בליגה. אז הוא זורק יותר מדי שלשות, אוקיי, אבל יש לו כל כך הרבה לתת מעבר לזה. להגיד את האמת, אני לא כל כך אוהב את השחקן הזה, וגם אני חושב שבוסטון יעופו בסיבוב הראשון, אבל אם זה יקרה, זה יקרה כי הסלטיקס הם קבוצת ריבאונד גרועה, ואין לה אף חוסם אמיתי מתחת לסל. ווקר הוא הסיבה שבוסטון עשו עונה כל כך טובה, בלעדיו הם לא היו אפילו חולמים על פלייאוף. ריק פוקס משחק איום ונורא? את זה יכול להגיד רק מישהו שמסתכל על תרומה דרך מספר הנקודות ששחקן קולע. פוקס הוא אחד השחקנים הכי חשובים בקבוצה שלו, גם העונה, ומעבר לזה חבל על הוויכוח. ומייסון, לא מתאים לבאקס? מה זאת אומרת? כל קבוצה צריכה הגנה וכל קבוצה צריכה ריבאונד. את זה מייסון נותן, אז מה עוד אפשר לבקש? בקבוצה כמו מילווקי מייסון הוא בדיוק האיש המתאים, והוא האחרון שאפשר להאשים אותו בכישלון של הקבוצה. קח את הקבוצה של השנה, מקום תשיעי והכל, ותוריד את ההגנה של מייסון ואת הריבאונדים של מייסון, ואת כל הדברים האחרים שהוא מביא לקבוצה, ומצחיק לחשוב איפה הם היו היום.