תודה לך בלאט

קיר קמט

New member
תודה לך בלאט

(ולפניי שכל המקטרגים יקומו , אני לא מצטער על מילה רעה אחת שאמרתי לו השנה.) תודה לך שהואלת לקלוט ברב טובך שהאפמן רק מחבל במשחק של מכבי נייט האפמן = ג´ו סמית האירופאי. (אז מה אם גם נייט אמריקאי) עיצבן אותי שמכבי יכלו להשפיל את האנטישמים עד הסוף ולתקוע אותם עם פחות משישים נק´ בביתם. חבל שבסוף הם וויתרו קצת. ומסר לנדב - בבקשה , תפרוש אחריי השנה. כבר רואים רפיון יותר מדי , וחבל להזכר לא כמו שאתה. (וכל הכבוד לחוסיין בשוק שהעמיד את הבני זונות הספרדים/ארגנטינים שלהם במקומם.)

עירו

New member
מה הקשר?

לא הבנתי - מה הקשר בין נייט האפמן לג´ו סמית´???

קיר קמט

New member
סיפור ישן בפורום הזה

בקיצור , הוכח מעל לכל ספק שג´ו סמית מחבל במינסוטה שלי , ונייט האפמן במכבי.

עדו מסד

New member
כל קבוצה והג´ו סמית´ שלה

פיניקס - מרבורי. אורלנדו - גאריטי. טורונטו - טרייסי מוריי. ניו יורק - כולם... אטלנה - נאזר "הקונוס" מוחמד. בוסטון - אנטואן "3 מ15 מה3" ווקר. (תסמכו עליי, בוסטון יקבלו בראש מכל השטויות של ווקר) דאלאס - ניק "איירבול" ואן-אקסל. (200% שהוא יסדר לדאלאס טיול קצר בפלייאוף) לייקרס - ריק פוקס. (כל משחק השנה הוא פשוט היה זוועתי, איכס) מילווקי - מייסון. והרשימה עוד נמשכת ונמשכת...

עידו17

New member
תסלח לי...

סליחה על הבוטות, אבל ההודעה הזו כל כך מגוחכת ויש בה כל כך הרבה חוסר הבנה בכדורסל, שלא עמדתי בדחף להתעלם ממנה לחלוטין. קודם כל, שיהיה ברור, ג´ו סמית´ הוא אחלה שחקן!!! נכון שזה שהוא נבחר ראשון בדראפט תמיד יגרום לציפיות מוגזמות ממנו, אבל זה לא באשמתו. הוא שחקן מגוון מאד, שמשחק בשלוש עמדות ומשלים את גארנט בשני צידי המגרש, בעיקר בהגנה, שם הוא אחד השומרים הכי טובים בליגה. גארנט מת עליו, ולא סתם החתימו אותו במינסוטה 3 פעמים. סטפון מארברי - נכון שהוא לא ג´ייסון קיד, אבל עדיין, כמה פוינט גארדים יותר טובים ממנו יש בליגה? לא יותר משלושה-ארבעה. שימו לידו מוביל כדור נוסף שיוריד ממנו את הלחץ לשתף את האחרים (למשל פני הארדאוויי בריא), ופיניקס תקפוץ מדרגה לפלייאוף. פט גאריטי - הוא מחבל בקבוצה? תגידו אתה נורמלי? עוד שחקן מצויין, ואחד הקלעים הכי טובים בליגה. יש לו חולשות, בהגנה ובריבאונד, אבל אז מה??? טרייסי מאריי - שחקן בינוני, זה נכון, אבל כמה הוא כבר משחק שאתה אומר שהוא מחבל במשחק של הקבוצה שלו? איזו השפעה כבר יש לו? נאצר מוחמד - לא שחקן גדול, זה נכון, אבל סנטר פותח בNBA לא הולך ברגל. לפני חמש שנים הייתי מסכים ששחקן כזה בחמישייה זו בדיחה, אבל עם מצב הסנטרים כיום, הוא פיתרון לא רע בכלל, שלא מעט קבוצות היו לוקחות בשתי ידיים. אנטואן ווקר - כאן לכלכת, ואני אפילו לא אכנס לזה. אחד השחקנים הכי טובים בליגה, והגורם העיקרי לזה שהסלטיקס סיימו כל כך גבוה העונה. ניק ואן-אקסל - אוקיי, כאן אני לא ממש מתווכח איתך, גם אני לא כל כך אוהב את השחקן הזה. עדיין, לא הייתי משתמש במילה ´מחבל´, כי דון נלסון מבין כדורסל יותר טוב משנינו. ריק פוקס - כאן השתכנעתי סופית שאין לך שום מושג על מה אתה מדבר. אחד משחקני ההגנה הכי טובים בליגה, נקודה, שבקבוצה אחרת יכול היה להיות אול-סטאר. שינה לחלוטין את המשחק שלו מאז שפיל ג´קסון הגיע ללייקרס, וכאן הגדולה שלו. יכול היה לקלוע 15-18 נק´ בממוצע, אבל אין לו בעיה להתרכז בעבודה המלוכלכת על המגרש בכדי שהקבוצה תצליח. בלעדיו הלייקרס לא היו מגיעים לאן שהגיעו בשנים האחרונות, ובלעדיו אין להם סיכוי השנה. אנתוני מייסון - השומר הכי טוב בקבוצה, והשחקן הכי חשוב בקבוצה חוץ מריי אלן. אם רק היו נותנים לו להיות יותר מעורב בהתקפה, אולי הקבוצה לא היתה יושבת בבית עכשיו.

קיר קמט

New member
מה אני אגיד לך

אין שום מחלוקת על זה שסטאפן מרבורי או ג´ו סמית שחקנים מוכשרים (לדעתי , את כל הגארדים בליגה מארבורי יכול לנצח במשחק אחד על אחד) יש רק עניין שהם לא עוזרים לקבוצה שלהם. ואת זה ג´ו סמית בהחלט עושה. מבטיח לך שאיתו מינסוטה הפסידו יותר משחקים מאשר במשחקים שהוא לא היה עימם עקב פציעות וכו´

ואגב,אני עקבתי

ואכן התוצאות של הוולבס היו טובות יותר כאשר הנ"ל לא שיחק או שיחק מעט. *הערה: המשפט מתייחס ל-25 המשחקים האחרונים של הליגה, פחות או יותר

עדו מסד

New member
בוא נראה:

מארבורי הוא שחקן שעדיין לא התגבר מבחינה מנטלית, כישרון יש, אבל זה אף פעם לא מספיק. כשהוא יבין שתפקיד של פוינט-גארד זה למסור, אז אולי הוא יצליח אי פעם להצעיד קבוצה. עוד שחקן שהסטטיסטיקה משקרת לגביו. פט גאריטי הוא פאוור-פורוורד שמשחק כמו שוטינג-גארד. אין הגנה, אין משחק ליד הסל, אין ריבאונדים. פשוט עומד מאחורי קשת ה3 וזורק. לא תורם כלום ולא עושה כלום. הסלטיק יקבלו בראש בפלייאוף בעיקר כי מר ווקר חברך הטוב ימשיך לשחק כאילו הוא סטיב קר וימשיך להחטיא 60% מהזריקות שלו. והסלטיק יגידו שלום לפלייאוף כבר אחרי 4 משחקים. כשווקר יבין שהוא פאוור-פורוורד אז הוא באמת יתרום לקבוצה שלו. ריק פוקס השנה משחק איום ונורא, וזאת עובדה. מייסון אולי שחקן טוב, אבל הוא לא מתאים לבאקס, ובזה הוא פוגע בקבוצה. העובדות מדברות בעד עצמן: שנה שעברה גמר המזרח, השנה מקום 9 והביתה כבר באפריל.

עידו17

New member
בוא

בקשר למארברי, תסתכל על זה ככה - אחד התפקידים המרכזיים של רכז בכדורסל הוא לדאוג לתת את הכדור לשחקן הנכון במקום הנכון, אני צודק עד כאן? אז מארברי הוא שחקן ההתקפה הכי מוכשר בפיניקס, ובתור מקבל ההחלטות על המגרש, הוא צריך לדאוג שהכדור יישאר בידיים שלו כמה שיותר. ג´ון סטוקטון הוא לעולם לא יהיה, הוא פשוט סוג שונה של שחקן. מארברי לא אשם שהוא שחקן התקפה כל כך טוב, השאלה היא עד כמה יודע המאמן שלו להשתמש בכישורים שלו. תראה את אייברסון, לדוגמא. פילדלפיה מצליחה מהרגע שלארי בראון למד לנצל את היכולת של אייברסון בתור סקורר, ושם לידו מוביל כדור נוסף. בקשר לגאריטי, הוא באמת פאוור פורוורד שמשחק כמו גארד, אבל זה היתרון שלו, לא חיסרון. נכון שהוא לא שחקן הגנה טוב, והוא גם ריבאונדר איום ונורא, אבל שוב, הכל תלוי ביכולת של מאמן לנצל את הכישורים שיש לשחקנים שלו. כשהוא חם, כמה שחקנים בליגה יכולים לשמור עליו? חוץ מזה, אם אתה אומר שחוץ משלשות גאריטי לא עושה כלום, כנראה שלא יצא לך לראות אותו הרבה, כי מדובר בשחקן התקפה סופר-מוכשר, שזורק שלשות פשוט כי כאן היתרון שלו על שחקני הגנה גבוהים. כשצריך, הוא הולך פנימה (הוא יותר מהיר מ90% מהשומרים שלו), הוא יודע למסור, ובאופן כללי, הוא שחקן מאד חכם ומאד יעיל, אחד שכל מאמן היה רוצה. חזרנו לווקר - ואני אחזור על מה שאמרתי קודם - כל שחקן צריך לדעת לנצל את היתרונות שלו, וזה שווקר הוא מפציץ ולא שחקן פנים, זה י-ת-ר-ו-ן. ויותר מזה - הוא אחד המאץ´-אפים הכי קשים בליגה, הוא מוביל כדור מעולה, הוא המוסר ומקבל ההחלטות הכי טוב בקבוצה שלו, ובאחד-על-אחד, הוא פשוט אדיר!!! בנוסף, הוא גם אחד הריבאונדרים הטובים בליגה. אז הוא זורק יותר מדי שלשות, אוקיי, אבל יש לו כל כך הרבה לתת מעבר לזה. להגיד את האמת, אני לא כל כך אוהב את השחקן הזה, וגם אני חושב שבוסטון יעופו בסיבוב הראשון, אבל אם זה יקרה, זה יקרה כי הסלטיקס הם קבוצת ריבאונד גרועה, ואין לה אף חוסם אמיתי מתחת לסל. ווקר הוא הסיבה שבוסטון עשו עונה כל כך טובה, בלעדיו הם לא היו אפילו חולמים על פלייאוף. ריק פוקס משחק איום ונורא? את זה יכול להגיד רק מישהו שמסתכל על תרומה דרך מספר הנקודות ששחקן קולע. פוקס הוא אחד השחקנים הכי חשובים בקבוצה שלו, גם העונה, ומעבר לזה חבל על הוויכוח. ומייסון, לא מתאים לבאקס? מה זאת אומרת? כל קבוצה צריכה הגנה וכל קבוצה צריכה ריבאונד. את זה מייסון נותן, אז מה עוד אפשר לבקש? בקבוצה כמו מילווקי מייסון הוא בדיוק האיש המתאים, והוא האחרון שאפשר להאשים אותו בכישלון של הקבוצה. קח את הקבוצה של השנה, מקום תשיעי והכל, ותוריד את ההגנה של מייסון ואת הריבאונדים של מייסון, ואת כל הדברים האחרים שהוא מביא לקבוצה, ומצחיק לחשוב איפה הם היו היום.

bigi1

New member
מאצר מוחמד שוס!!!

הוא השתפר המון מאז שעזב את פילי...אני סימנתי אותי כבר אז... גם את מקאולוך ואת ג´ומיין ג´ונס...אני צריך להיות סקאוט...

למעלה