תודה לך איל!

תודה לך איל!

בן עמי שלי אגדה וסיפור בן עמי שלי ללא אות ועיטור על אתמול שעבר מול תקוות יום מחר השבות ועולות למולי בן עמי בן עמי שלי! בן עעעעעעעמי שלי! בן עמי בן עמי שלי,בן עעעעעעעמי שלי! בן עמי בן עמי שלי! בן עעעעעעעמי שלי! בן עמי בן עמי שלי,בן עעעעעעעמי שלי! איל בן עמי עולה עולה עולה עולה עולה עולה עולה עולה עולה איל בן עמי עולה עולה עולה עולה עולה עולה עולה עולה עולה איל בן עמי נשמה איל בן עמי נשמה איל בן עמי נשמה איל בן עמי נ-ש-מה איל בן עמי נשמה איל בן עמי נשמה איל בן עמי נשמה איל בן עמי נ-ש-מה

Pin Gershon

New member
Kosta

As I told u, Ilan Bachar is Urdun, and he is a very good player, give in chace up there in gate number 5

אור-עולה מן המזרח

יום חדש הגיע! שנינו נתגבר על האימהההה בכר! עולה עולה! בכר! עולה עולה! אילן אילן בכר! יאללה אילן בכר מלחמה,אווווו בכר!עולה עולה! בכר!עולה עולה! אילן אילן בכר! יאללה אילן בכר מלחמהההההההההההה הוווו מה קרה?! אני במצב רוח טוב אז כל ההודעות שלי עד כה היו מורכבות משירים,למישהו יש בעיה עם זה?

יהיה להפועל תל-אביב מאוד קשה ביום ה ../images/Emo10.gif

כולם מדברים על גלטאסראיי ופנרבחצ´ה כמועמדות לאליפות... אני מצרף גם את גזיאנטפספור. בימים אלו גזיאנטפספור זו הקבוצה בכושר הכי טוב בתורכיה והיא רצה עם סגל פחות או יותר זהה כבר כמה שנים; החסרון העיקרי של הקבוצה זה שאין לה ניסיון ומסורת באירופה. בכל מקרה אני מאחל להפועל "כתר פלסטיק" תל-אביב הרבה
מול גזיאנטפספור.

שחר. ו

New member
לילך סונין אמרה שהסקאוטר שלהם רשם

את אילן בכר
כשחקן שצריך להזהר ממנו...

תודה רבה

אגב,מתי המשחק שלכם במכתש נגד עירוני שאן? אנחנו מתכננים להוציא את המשלחת המסורתית לסייע בעידוד נגד פושעי המלחמה

צסק"א סופיה ניצחה היום 3:2 ../images/Emo13.gif

לבסקי סופיה סיימה רק בתיקו 1:1 מול נפטוכימיק בורגס

יום יום אותה שעה רואה אותם ממול

יושבים סביב תשעה לומדים בסלסול המורי הזקן השוט על כתפו ובמבט בוחן עומד על משמרתו הגיע הזמן אומרת אימי!!!!! הכל כבר מוכן לזיין את לבסקי!!! איבו טרנצ´ב בוגד,איבנוב גרמני! הכל כבר מוכן לזיין את לבסקי!! איבו איבו איבו איבו איבו איבו איבו איבו אי-בו טרנצ´ב בן זונה איבו איבו איבו איבו איבו איבו איבו איבו אי-בו טרנצ´ב בן זונה נה נה נה-איבו טרנצ´ב בן זונה איבו טרנצ´ב בן זונה איבו טרנצ´ב בן זונההההה איבו טרנצ´ב בן זונה!

למעלה