תודה לחזי

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
תודה לחזי../images/Emo13.gif

לפני מספר שבועות חזי ברסי החליט לסיים את תפקידו במעו"ז גבעת שרת, מהלך שעליו הוא הודיע בתום צעדת תל חי. במהלך חצי השנה האחרונה חזי הפעיל בהצלחה רבה שכבה צעירה במתנ"ס מאירוף שבגבעת שרת, שכונה המרוחקת מבית שמש הישנה ששם ממוקם מעו"ז בית שמש.. זכורים לי ימי שלישי שבהם היו לו 40-50 חניכים.. כמות לא רעה בכלל בשביל מעו"ז חדש. למרות הקשיים שבאיזור חדש חזי התאקלם בצורה טובה מאוד, המדריכים והרכזים במעו"ז חיבבו אותו ונקשרו אליו והוא הצטרף בהצלחה יתרה למשפחה, דבר שאישית הופתעתי שהצליח כ"כ מהר. אני רוצה להודות לחזי בשם מעו"ז בית שמש על ההשקעה ולאחל לו בהצלחה בהמשך דרכו. חזי הוא דמות חיובית בתנועה, חביב על כולם וגם מנהל פורום לא רע בכלל.. למרות שהוא יושן רוב שעות היממה

חזי אל תלך ../images/Emo7.gif

טוב כבר אמרתי לך כל מה שאני חושבת על העניין אז אממ.. שיהיה לך בהצלחה בהמשך
ואל תשכח את ה24 לחודש

מצוין למעשה ,

הדבר האחרון שרציתי לעשות , זה להפרד ממך.. והאמת ?! שאין לי על מה להתלונן כי אתה אחד האנשים היותר טובים שנכנסו לי לחיים.. וסליחה על התגובה [המגעילה ] בתל חי , אבל מהכירות בנינו אני בטוחה שאתה יודע שזה מאהבה ...!!! כנראה שבאמת לא יודעים להעריך מישהו עד שמאבדים אותו, אבל אני סולחת לך רק בגלל שאמרת שאתה עוזב את המעו"ז ולא אותי
וגם כי עכשיו אין לעומר חברים והוא יהיה לבד בטיולים ויהיה לי יותר סיכויים איתו
--- הודעת לנטע שאין פעולה יום שלישי ???... חח סתם
חזי בתור הילדה הלא הכי רצינית במעו"ז ....... השינוי ? אני יכולה להבטיח ששמונים אחוז בזכותך, . אני באמת מעריכה את כל התקופה הכיפיתתת עם העליות והירידות .... ובכל זאת נשארת ותמכת בנו , [ עד שנמאס לך כמו עכשיו
] וזאת שנה ראשונה שלי בהדרכה.. ואני מקווה שאני אסתדר על הנפילה האישית שלי עכשיו ואמשיך עוד הרבה שנים... ואני באמת באמת באמת באמת מודה לך שהאמנת ותמכת גם בתקופות הרדודות
ומתי שאני אהיה מפקדת מעו"ז בית שמש
אני אעשה את הכל כמוך .... !!!
[ משה אני מרשה לך לצחוק עכשיו .. ] ... אוהבת אותך

הרבה בהצלחה בהמשך...

שכוייח גדול על תרומתך בתנועה ובמעו"ז אי שם בבית שמש.... ואגב עד הרגע לא ידעתי מזה.

בישי89

New member
חזי

אכן תרמת המון לנוער, לתנועה ולמדינה בכלל ועל כך תודה לך!
בזכות אנשים כמוך, המדינה שלנו נעשית יותר טובה.... כן ירבו אני עוד מאמינה שתחזור לתנועה בעתיד, ואם לא לתנועה אז תתרום לחברה בצורות אחרות רק תזכור לא לתת לזה לבוא יותר מידי על חשבונך ועל חשבון לימודייך.... ובהצלחה שיהיה לך! בלימודים ובחיים בכלל! באמת באמת מגיע לך הטוב ביותר
אפילו שאני לא מכירה אותך הרבה זמן, ממה שזכיתי להכיר, אתה בנאדם מדהים

למעלה