תודה לחברי הפורום

תודה לחברי הפורום

ברצוננו להודות לחברי הפורום שתמכו בעצומה הקוראת לרשות הצלילה להעביר אלינו את דוח ממצאי חקירת התאונה של בננו דורי. זאת באמצעות דוא"ל והודעות בפורום. אנא ראו הודעתנו זאת כתודה אישית לכל אחד מכם. לדעתנו פרטי החקירה היו צריכים להגיע לידנו מיד עם סיום החקירה, אולם הדבר הבסיסי הזה לא נעשה ע"י הרשות. המידע הזה חשוב למשפחה וגם לציבור הצוללים על מנת להפיק לקחים. מי שמעוניין להוסיף את תמיכתו יכול עדיין לשלוח אלינו דוא"ל. אהובה ועמי – ההורים של דורי אברבנאל ז"ל

שלום רב לך עמי.

לצערי כנראה החסרתי משהו שהתרחש בענין הטרגי שניחת עליכם, אני מבין שאורגנה עצומה כלשהי בדבר הצורך המובן מאליו לסיים את החקירה ולהעביר את תוצאותיה ומסקנותיה אליכם. אם אכן כך הדבר ובכך מדובר, הרי שאני מצרף את קולי מיד ובדיעבד וכמובן אשלח גם דוא"ל בענין ישירות אליך. אני מקווה שאכן תוכלו לקבל את כל המידע החסר לכם באופן מלא ומקיף, על מנת שיניח את דעתכם ויאפשר לכם להפנות את מירצכם בכיוונים קונסטרוקטיבים ויעילים באמת, הכל לפי המסקנות שתופענה בדו"ח. למרות שקלוש הסיכוי לקבל מזור לאסונכם בגין קבלת הדין וחשבון המלא, נוכח עצימות וגודל האסון, לפחות תוכלו באמת לפעול בכיוון מוגדר וברור, שגם יועיל וגם יוכל, כך אני מקווה, להנציח את שמו ודמותו של בנכם היקר, דורי. בברכה - נפתלי בלאו.

למעלה