תודה לדני הלסטוך

amosmor

New member
תודה לדני הלסטוך

תודה לדני על העזרה והעידוד היום בבוקר בנשר עם כל התנאים הקשים היה אח´לה.

Lance_Armstrong

New member
היה לי חםםםםםםםםם...

הייתה מאמין? הזעתי בגשם!!! כן!!! יו.. איזה מרגיז... וגם המשקפיים (המשקפיים שנראות כמו משקפת) התמלאו אדים בגלל זה, וזה היה מסוכן מאוד... וכבר כמה פעמים כמעט פגעו בי כשירקו... אוי, וגם היה מלא בוץ! נמ... לא טעים... היה קטע שאני ונתי ירדנו ממכם כי לא היה לנו כבר כוח ברגליים ואז המשכנו קצת לאט לנוח ואז נתי ממש ממש לא הצליח לזוז והוא עלה לאוטו, אני הגברתי קצת את הקצב ומאחרי העלייה הקשה הייתי על 40 קמ"ש + (לא מינוס, אלא פלוס
) והגעתי אליכם לבסוף עם ספרינט קורע רגליים של 30 קמ"ש
חחח... לא היה לי כוח בסוף... טוף. חזרתי הביתה לה לה לה איזה כיף והופ!!! האופניים מלוכלכות!!! יאבללה!!! בעההההההההה... ניקיתי אותם לפני יומיים! איזה מרגיז
אתה יודע, באמצע הרכיבה שלחתי יד לאופניים שלך בשביל לקחת אותם
אבל הייתה רחוק ואמרתי וואי, לא יהיה נעים אם תיפול
מוכר, מוכר?
בכמה? כמה הם שוקלות?

amosmor

New member
רכיבה הבוקר

אני לא יודע אם אתה מזהה אותי (טרק לבן כחול) אבל בסה"כ הגעתי היום לאימון שיחרור קל עד בנוני (שלום...) ונפלתי בטעות על חבורת חולי נפש מליגת העל. חוץ מהמאמץ הפיזי שלרכב 37 קמ"ש בפלטה קטנה 3 שעות, כשהאופניים שלפניך משפריצות לך מים עם בוץ ישר לפה (מה עושים עם זה????) ואתה בודק ביד כל רבע שעה שיש לך בכלל כפות רגליים כי אתה לא מרגיש אותם... להשתדל לא להפריע עם התרגילים ובכל זאת להישאר צמוד...היה אח´לה.

Lance_Armstrong

New member
אני יודע מי אתה ../images/Emo13.gif

גם אמרתי לך שלום כשנסעת עם האוטו... הצדעת לי
חחח... בהחלט היה קטע מזוכיסטי כל הקטע עם הפלטה קטנה... בגלל זה הרגליים שלי בערו כ"כ... אבל ברגע שעזבתי את הקבוצה, אז שמתי על פלטה (אל תגלה לאף אחד).
מה שעוד הפריע זה הרגליים הרטובות... היה הרגשה של זרם חשמלי וזה ממש הציק... והיה חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
איתי רוזנבלום - דוושנים חולון / Velo club Holon

למעלה