תודה לדן פורת (sdanpo).

AmitShuali

New member
תודה לדן פורת (sdanpo).

הי. תודה לדן פורת על אירגון הניווט בשבת. היה מעניין ומאתגר. ויותר מהכל - היה שונה ממה שהורגלתי עד היום. סחתיין. עמית.

אוף... ../images/Emo10.gif השגת אותי... ../images/Emo163.gif

אני רציתי להיות הראשון שפותח שרשור
לדן...
אז, על-באמת היה על-הכיפאק!
זו חוויה מסוג אחר. מעין מצא את המטמון, רק על אופניים. האיזור של רמות מנשה איזור מקסים לרכיבה (חוץ מהקוצים המעצבנים
), והאתגר בלחפש את השבילים ולמצוא את הנקודות היה כיפי לאללה... אז, תודה רבה דן
והנה מס' תמונות...

ותיקון פאנצ'ר...

והיו הרבה: שני פאנ'צרים בפנימיות ללא סליים (דרוש החלפה) ועוד שלושה בפנימיות עם סליים - ואז רק ניפחנו... אכן יער קטלני...

UDYM44

New member
תודה לדן

דן כל הכבוד לקחת על עצמך משימה התנדבותית טהורה ויצרת משהו שרבים ינסו לחקות אכן יש עתיד ורוד לענף שלנו בזכותך

Natz Natz

New member
תודה לדן על יום שבת מהנה ביותר

תודה רבה על זה: - שהלכנו לאיבוד. - על העליות (חובב עליות אני, מהזוית השנייה שלהן) - על החום. - פעם ראשונה שאני מנווט, חוץ מההרגל של לקרוא מפה של 1:50,000 ופתאום להתקצר ליותר קטנה.... לא היו הרבה טעויות... צריך להתרגל ובקיצור - - תודה, תודה, תודה... ואולי הגיע גם לתחרויות... (רק אם נק' 9 תהיה על אותה גבעה)

תודה

הגעתי לניווט עם שני ילדי ונהננו מאד. הגענו לשלוש נקודות מתוך 11. תיקנו תקר אחד בשטח ועוד שלושה בבית. רכבנו, הלכנו, הזענו ונחנו. אכלנו. הסביבה יפה ומתאימה לארוע. האירגון - ללא דופי. אוירה נהדרת. היה נפלא.

amichay mazor

New member
קצת פרטים../images/Emo178.gif , והרבה תודה

ראשית שאפו ענק לדן על אירגון הניווט , מיקום התחנות ללא פיספוסים , נק שתייה באמצע הניווט ( נק 7 שהיא גם ההתחלה והסיום ) ובעיקר אוירה טובה . פרטים למי שלא היה: מדובר במסלול הארוך של אליפות ישראל ביער הזורע . עקב החם הצפוי , התכנסנו ב 7:00 והוזנקנו עד 08:00 !!! לפחות מנוסים או לחדשים , דן נתן הסבר על ניווט רכוב לפני היציאה . כצפוי היו קצת ( קצת ??) עליות , מזג אוויר לא נוראי , וכל האזוא ריק יחסית ממטיילים - אולי עקב תחזית לשרב . בסיום אכלנו צהריים בצוותא תוך החלפת חוויות בין הרוכבים .
דן , זוהי מסורת נהדרת שמתחילה : ליגת הקיץ של דן פורת . עמיחי

eizen16

New member
תודה לדן !!! היה נפלא וגם קשה../images/Emo45.gif

בתור רוכב שזו לו הפעם הראשונה שנטלתי חלק בניווט רכוב היה פשוט נפלא !! למרות הקושי הרב (עליות, מישור משופע וקצת פיסטונים) היה מהנה ביותר. האירגון היה מצויין והפריסה בסוף היתה במקום !!! ותודה גדולה לחומוס פרג'.....

bisley1

New member
תודה תודה ושוב תודה לדן-->

בתור ניווט רכוב ראשון שלי היה פשוט משכנע ועעענננקקק ! כל הכבוד על האירגון ! BISLEY1

bisley1

New member
ואחרי התודות והשבחים-->

קצת שאלות : 1. מה אמור להיות הזמן הממוצע לביצוע הניווט (כל 11 הנקודות)? 2. אני מעריך שאת אותו מסלול עשו בעבר (באחת מתחרויות הניווט של הליגה), היכן אני יכול למצוא לוח תוצאות של אותו ניווט? 3. האם בדר"כ הניווטים בתחרויות במרחק כזה ? או שיש ניווטים קצרים\ארוכים יותר? תודה מראש BISLEY1

sdanpo

New member
תשובות../images/Emo22.gif

מכיון שהלוח תוצאות שאלעזר מסר עונה על שאלות 1+2 אז אני אענה על השלישית. בדר"כ יש מספר מסלולי ניווט - שאחד מהם הוא תמיד קצר יותר . בדר"כ הם גם קלים יותר פיזית. המסלול שאותו ביצעתם היה יחסית קשה מבחינת הטופוגרפיה. ארוכים יותר - בתחרות הזו לא היה , אך ייתכן שבתחרויות אחרות יהיה. לגבי אורך המסלול - כפי שראיתם האורך הנמדד הוא אווירי ולכן בפועל המסלול ארוך בערך פי 2 (במידה ואין לך טעויות ניווט). בנוסף , אורך המסלול לא בהכרח מעיד על קושיו , הווה אומר שייתכן בתוואי אחר מסלול ארוך יותר אך הוא יהיה קל יותר מבחינה פיזית מהמסלול שביצעתם אתמול וזאת פשוט משום שהטופוגרפיה תהיה נוחה יותר. בברכת עלה ורכב דן פורת

AmitShuali

New member
אחרי שהתאוששתי ...

נו, מה אומר ומה אגיד. היה קריעת XXX. היה חם, והיה טוב. היה קשה, והיה טוב. נקודה 9: תהיו לי בריאים, אבל אני ויתרתי. אני מניח ש-9 ו-10 הן הנקודות שמטרתן - בזמן התחרות - להבדיל בין הטובים, לטובים יותר. אם כך, יש לי הכבוד להשתייך רק לטובים. דרך אגב, היות שלא היה תחקיר ארוע בשטח, האם מישהו יכול להעלות את המפה שלו ונדסקס אותה קצת. המפה שלי קרועה לחלוטין. תודה לעומר ולדניאל, שותפי למסע גם בירידות ובעיקר בעליות, ותודה גדולה לדן על האירגון. מי מוכן להעלות את המפה ? עמית.

IlanShacham

New member
הנה דיון קצר על הניווט

שנערך אחרי סיום אליפות הארץ במקום.

למעלה