תודה לגדי ואשר

ישככר

New member
תודה לגדי ואשר

ביום חמישי האחרון התקיים באוניברסיטה ערב הרקדה מדהים אותו ארגן בכשרון נדיר גדי ביטון כשעוזר לו אשר אושרי מרקיד גדול בזכות עצמו מי שלא היה פשוט הפסיד לך גדי ולך אשר פשוט תודה על ערב שהשאיר טעם של עוד
 
אני מרגישה גאות יחידה לגבי אשר אושר

והמבין יבין, ותודה גם לגדי כמובן.. ולאשר המקסים אני מאחלת הצלחה, זו התמורה לאגרה !!!
 

ss123

New member
לליאורה

ספרי לכולם על גאותך שנוכל גם אנו להתגאות ולהבין
 
ל123 גאותי שהוצאתי מדריך טוב

שהיה בין הטובים באולפן, נעים הליכות,מקסים,צנוע ושעושה רבות למען התנועה לריקודי עם. נראה לי שזה מספיק(למרות ישי לי עוד דברים נהדרים להגיד עליו), ואני מקווה שמירי לא תיכעס שכתבתי עליו כל כך הרבה, אבל אני פשוט אוהבת את הבחור ואני גאה בו, סימן שעשיתי את עבודתי וזאת התמורה שלי..
 
מורה טוב - מורה לחיים

הגדרה זו מקבלת משמעות בכל תחומי החיים. הן מביה"ס, עבור להדרכה, וכו´. כל בעל מקצוע טוב, מורה, רופא, מוסיקאי ועוד, תלויים כמובן בכשרונם הטיבעי אך כמובן באיכות ההדרכה שקיבלו. ולכן ליאורה - אם הוצאת תוצר טוב מבין ידייך אין לך על מה להצטנע אלא להתגאות. ואנחנו כמובן נהנים מהפירות שלך גם כן.
 
לאורית תודה, את מאירה לי את הלילה

אני באמת גאה, ומקווה שגם הרוקדים יהנו מפירות הצלחתו של אשר ושל כל תלמידי.
 
יששכר יקירי...

הרי כבר פעם האירו (ה"א" בכוונה) על כך שנסיונותיך ל"קדם" את אשר עלולים להזיק לו ואתה ממשיך... אם זכרוני אינו מטעני גם אשר ביקש שלא תמשיך. הרי היו עוד מחברי הפורום במקום וראו שאשר סייע בעמדת ההשמעה לאלה שרצו לזהות ריקודים. יפה שהוא עזר כמו שהיו עוד לא מעטים שעזרו בתפעול הערב היפה כולו, אך מה הקשר להרקדה עצמה? ובהזדמנות זו אומר גם ל"גרופיס" האחרים המופיעים מדי פעם בפורום כ"כוכבי שביט" עם שמות בלתי מזוהים: חברי הפורום אינם טפשים. מניעיכם ברורים ובסופו של דבר חוזרים כבומרנג אל מושא הערצתכם. אנא חידלו!
 

עמי כהן

New member
לירון

אני לא חושב שיששכר הגזים בפירגון לאשר, מה שמגיע לאשר זה בזכות. להזכירך - קראנו מספר פעמים את הפירגון שלך למאיר שם-טוב, וגם זו לא היתה הגזמה.
 
למרות שמדובר בגדי ואשר חושבתני

כי הפעם ירון צודק... זה מריח לי משהו אחר הפעם... כך אומרת לי ההרגשה הפנימית ואולי אני טועה?
 
ישככר יקר וחביב !

אתה גורם נזק !!! בעבר כתבתי לך את זה בפורום (פעמיים), ואתה הבטחת לי שתחדל לעשות את זה. ולמה אני טורחת לכתוב לך שוב ? כי לפני רגע סיימתי לשוחח ארוכות עם אשר אושרי נשוא הערצתך, שביקש ממני להקריא לו את הנכתב עליו בפורום. הקראתי לו את כל השרשור מתחילתו עד לתגובתה של עדה. אשר כידוע לך בחור נעים וחביב, ולראות או לשמוע את אשר כועס זה כמו לראות שלג בחודש יולי. ואשר אמר לי בכעסו מילה במילה : "תכתבי לאיש הזו משהו חריף שיירד כבר ממני הנודניק הזה, יא אללה, איזה קרציה, עוד יחשבו שאני כותב את השטויות האלו, או שזה בא ביוזמתי, הוא ממש מבזה אותי" ואני אומרת לו : "אשר תרגע, לא מתאים לך, וואו אתה נשמע לי כועס" אשר : "די, נמאס לי, הרי כבר כתבת לו פעם, אני ממש מתבייש מכל שמכיר אותי, לא נעים לי מגדי.., תעשי משהו תורידי אותו ממני" הנה לך ישככר מילה מילה. לתשומת לבך. מירי.
 
ניל - הצעתי לו בעבר.

בשלב זה אשר לו מוצא זמן לשבת ולכתוב עקב עיסוקיו הרבים. מכל מקום, אשר טורח להתקשר מפעם לפעם, ולשמוע ממני עידכון על עניין הקשור בו, או על דיון פורומי היכול להביא לו תועלת. מירי.
 
למעלה