תודה לאורן וקוב

שרי 43

New member
תודה לאורן וקוב

אורן ילדון מקסים שכמוך - מילון נישוקים וחיבוקים (אני רואה אותך צורח לאמא איכססססססססססססס חחחחחחחחחחח) על הרצון והזמן שהקדשת לתיקון המחשב שלי עם המון סבלנות ורוגע ולקוב ידידי היקר - על העזרה והגיבוי הטלפונים תודה תודה תודה תודה אוהבת אתכם

קוב

New member
אני? למה??? מה חטאתי????? ../images/Emo13.gif

רק בשביל להבהיר, לא מבין בדברים האלה דבר וחצי דבר, מכסימום יכול להיות משענת רוחנית לאורן. אין מה לעשות, ילד פלא אני כבר לא אהיה....... העיקר - נהדר לראות אותך פה! ותזכרי המספרים האלה ליד השם שלך זה אפילו לא צל של תרוץ... קוב

oren15

New member
קוב...

דבר אחד שכחתי לציין שקוב הרוויח בסופו של דבר מכל העניין הייתה לו שיחה מהנה עם אורן החמוד! והמתוק כמובן... בסופו של דבר המחשב שלה הסתדר צוות לעניין :) להתראות...אורן.

שרי 43

New member
קוב קוב....

אני חושבת שזה האופי הקיבוצי הזה שלך שעושה אותך כל כך צנוע חחחחחחחחחח טוב, עכשיו אני צריכה את חבילת האופיס..... ואני ומספרים.....מממממממממממממממ...בחיי שאני לא מבינה בזה שום דבר (פולניה או לא? )

oren15

New member
בבקשה בבקשה-שרה!

שרוש יקרה,חחחח אין בעד מה! שמחתי לעזור לך לתקן את המחשב הרי אם לא תיהי כאן-איך אמא שלי תיהיה מאושרת?! חחחח אני מקווה(רואה) שהכל הסתדר כבר! ושאת רואה יפה ונורמלי... אמרתי לך! חי חי חי טוב יאללה ביי ביי אזהרה!!!! אל תקבלו אימיילים ככה סתם! עם וירוסים...כי אחרת אמא שלי תשלח אותי אליכם לתקן לכם את המחשב....לא כדאי לכם! חחחח סתם! טוב שרה...תהני מהמחשב שלך! ואל תהרסי אותו שוב :) צ´או-ושוב בבקשה אורן.

קוב

New member
ועל זה נאמר..... ../images/Emo13.gif

ויקום המלפפון ויכה את הגנן.........

אפרת.א

New member
חחחחחח אני מתגלגלת מצחוקקקקקק

המלפפון טוען שהוא לא מבין מה רוצים ממנו...

שרי 43

New member
גם אני לא מבינה...... ../images/Emo4.gif

אורן מתוקי...אני איתך במאבקך הצודק...טוב תביא נשיקה
(אמאאאאאאאאאאאאאאא איכססססססססססססססססס שרה הל.... מתחילה איתייייייי) חחחחחחחחחחחח עכשיו גם אני מתגלגלת מצחוק

אפרת.א

New member
אמאאאאאאאא איכסססססססס......

תגידי מה אני, ערוץ תקשורת חדש ??? לא, כי אם כן לפחות שיהיו הכנסות מהעניין חחחחחחחחח שרההההההה - - - - את מוכנה לתת לי להמשיך לקרוא ולהגיב על יתר ההודעות בפורום??????. - אוף - עוד פעם התקרר לי הקפה . לא שואלת - הולכת להכין! שאת תוותרי חחחחחחחח אין סיכוי!

שרי 43

New member
מה הכלל הראשון של כל פולניה מתחילה?

נכון יקירתי.....לעולם, אבל לעולם אל תוותרי חחחחחחחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
גם לא כש.....???????. ../images/Emo4.gif

למה לא מספרים לי שום דבר בבית הזה ?????.. כל אותן שנים בהן הייתי עם פולני ואת עם בולגרי איך זה שאת למדת להיות פולניה ואני לא??

oren15

New member
שרה קוב ואפרת....מה יהיה הסוף?!

שרה שרה שרה! איך את לא מבינה משפט פשוט של קוב כמו יקום החמור ויכה בסוס!? אם תסכלי מאוחריי המשפט...אולי תביני מה לעזאזל קוב רוצה להגיד... חי חי חי ואני דווקא לא אמרתי אמממממא איכס! פשוט התעלמתי
טוב צ´או צ´או תעני לי-למלפפון?? לחמור?! אנערף...חי חי אפרת והקוב האלה...שני מתוסבכים...לא יודעים עיברית! אז הם מדברים שטויות על המלפפון והעגבניה! מה יהיה הסוך איתכם?! איך אפשר לחיות ככה עם משפטים כאלה?! הא?????? טוב ביי ביי

שרי 43

New member
מתוק שלי.....

מי יכול להבין איש שנוסע ברכב 4X4 במהירות של 50 קמ"ש בכביש פתוח ? אז אתה רוצה שאני אבין את המשפט על החמור והסוס??????????????

למעלה