תודה ושימו לב

kodman

New member
אולי הוא יווני?

בשנה הזאת היו המוקדמות הטברנאיות ביוון לאולימפידה המקומית של 1974 בה חגגו 78 שנים לאולימפידה והרימו כוסיות יין משובח
דרך אגב האולימפידה הבאה ביוון (אתונה) - רועי האם אתה מצטרף אליי בשנת 2004 לטיול טברנאות ליוון? (זה יהיה ביקור מולדת בשבילי כי אני בין היתר יווני
) kodman

חחחחחח, כמובבבבןןןןן

טיול טברנות ביוון + אולימפיאדה? נשמע לי טוב... אולי ניסע בטיולים המאורגנים עם שמעון פרנס שאפשר לקרוא עליהם באתר הרשמי http://parnasshimon.co.il (זה רציני לגמרי - כנסו ותראו) בכל מקרה - רעיון מצויין לטיול שלפני הגיוס אבל מה לעשות? רוב הסיכויים שאני אטוס לברזיל בכלל...
(שגם זה יהיה בשבילי מעין טיון שורשים כי אני רבע ברזילאי...)

זונווווווווות!!!

את כללללללל התשובות אני ידעתי!! אבל מה לעשות? אני לא הכי מהיר בעולם... נו מילא, מדבקה אחת זה גם משו... (מי מכיר את השם המלא שלו הא????) מסיבה פ33ה!! שמחתי להכיר את כולם... אבל וואי, זה כאב לי ללכת עד האוטובוס בחזרה... אבל לא נורא... היה שווה את זה... כבוד ע-נ-ק לקרח על המסיבה!!! וכבוד לזה שהוא ידע (בעתיד, יום שני בערך) לסדר עניינים (וה2 אנשים שהבינו את זה, שיבינו)

ק ר ח

New member
מרשל ברוס מטרס ה-3

מה יש לדעת? אני חושב שאלה היו המלים הראשונות שלי בעולם...

tomoshe

New member
תרשו להיות מהיחידים שמתייחסים לכתבה

ולא למסיבה (מעניין לי את האפרו של קוואמי מי היה הכי כוסון). אז ככה ניר - קראתי - את כל החמשת אלפים מילה - מההתחלה ועד הסוף - ואז עוד פעם. למרות שכל מה ששמעתי של פרינס הוא לא גדול בהרבה ממה שהאדם הממוצע נחשף אליו, למרות שאני רחוק מלהיות מעריץ שרוף, עכשיו הבנתי. הבנתי את המהות האמיתית של לאהוב פרינס ולרגעים מסוימים בקריאה הרגשתי כאילו אני ממש שם, עם פיז´מה, משוטט ברחובות מיניאפוליס בדרך לסרט של שפילברג. כל מי שלא מבין מה זה פרינס ומה מיוחד בו, כל מי שמתבאס שאין לו כסף ליסוע לחו"ל להופעות מוזמן לצלול לתוך 5000 מילה ולהרגיש בסופם כאילו עכשיו חזר מההופעה.

DJ$upreme

New member
תודה רבה תומאס; מי שנהנה מהכתבה

מוזמן להגיב על כך גם ב - YNET. מי שלא, עדיף שישמור על זה לעצמו. הבלבלבלבלבלבלבלבבלבל

Bruce L

New member
היה נחמד בג´י

קודם כל ראם אל תשים יותר את המסרק הזה בשיער שלך כי זה לא היה כל כך יפה. DD היה מצחיק איתך בשיר של באסטה כי חשבתי שאתה הולך ליפול לרצפה...זה היה טוב. ואני הייתי עם השיער הכחול. =]

Bruce L

New member
חחח אבל לפחות זה משהו טוב!

חחח הייתי בא עם כובע אבל שכחתי...

Bruce L

New member
חחח הייתי בא עם הכובע שלך הליצני!

זה היה קורע!...היה מתאים לשיער.

למעלה