תודה וסליחה

תודה וסליחה

תודה לכל מי שהתיחס לעבודות שלי.הידים שלי מתמרדות נגד העכבר והמקלדת(כאבים בעקבות הגלישה במחשב.אולי מישהו יכול להמליץ על משהו שמרגיז פחות את הידים ומקל על שלומיאלים כמוני על הגלישה) אני מודה לכולם ביחד כדי לחסוך במאמץ.

חייםלוי

Member
מנהל
תודה על הציורים. כאבים בידיים

כתוצאה משימוש בעכבר ומקלדת יש גם לי ואני לא שלומיאל בתחום המחשבים. צריכים למצוא את התנוחה המתאימה לידיים ועכבר בגודל שמתאים ליד. אם יש למישהו עוד רעיונות אשמח לשמוע.

אני ממליצה על משענת סיליקון לעכבר

קניתי אחת כזו באופיס דיפו, נדמה לי שעלתה לי 49 ש"ח וגמרתי עם הכאבים בשורש כף היד. יש כם משענת כזו למקלדת, זה נוח מאוד...ממש כדאי נדמה לי שהשם ע"ג האריזה היה REST וזו באמת מנוחה תרתי משמע...מגע הכרית נעים והגלישה בכיף...

נֵנָה

New member
שלום לכל החביבים ../images/Emo24.gif

קבצתי לביקור קצר בין לבין ריצות וסידורים. ממחר אני לרשות הילדים בתקווה שאצליח לבקר קצת גם בפורום. הערב אני הולכת שוב לבקר את נכדתי החדשה ששמה בישראל: עומר איני יודעת עדיין אם זה עם ו' או עמר בלי ו' העיקר שהשם קליט וקליל ומתחרז לי בכיף עם הנכד תומר המתוק ... ואגב, בקשר לכרית לעכבר, גם לי יש משטח אליפטי רך וחלק כשבצדו הצד כרית קטנה רכה ונעימה למגע כמשען לשורש כף היד (קניתי אותו בזמנו ב- E KE A כסט ביחד עם פס מרופד להנחה בחזית המקלדת. הכרית בתוספת העכבר האופטי ארגונומי של לוג'יטק שמתאים לי בדיוק בגודלו ובצורתו נותנים לי חווית גלישה בכיף וללא כאבים בידיים כלל וכלל
מומלץ ביותר. מקווה להצליח היום קצת יותר בצילום עומר הקטנה שלנו
יש לי רעיון לצלם אותה מקרוב בפונקציה מיוחדת שיש לי במצלמה לצילום מקרוב של פרחים ועצמים קטנים ... והרי היא באמת כמו פרח קטן שהנץ ופרח אל תוך חיינו

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק כמה טוב לראותך פה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

שוב
לך ולמשפחתך לייצ'יק,
מי יתן וכל חייך תרווי נחת ממשפחתך וחברייך בבריאות מלאה

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif לך יעלי היקרה מקרב ../images/Emo23.gif

ו
לכל החברים והחברות היקרות על הברכות החמות שמעלות חיוך של אושר על פני
עוד מעט יוצא לביה"ח לבקר את עומר הקטנה ולקחת אלי את הנכדה הבכורה והכד השני עד שאביהם יחזור מביה"ח ויקח אותם לביתם. מחר אבלה איתם את כל אחה"צ ובערב כנ"ל ... ומחרתיים אצל הבת כמובן
מי אמר שאין מה לעשות בפנסיה...
שרק יהיו בריאים ושאמשיך להינות מהם ולרוות מהם נחת כמו עד היום
והעיקר שיש לי חברים נפלאים כמותכם, שמפרגנים, תומכים ומרוממים את רוחי
מאחלת לכולכם הרבה בריאות , אושר ונחת מילדיכם ונכדיכם ושתמשיכו להיות חברים טובים כפי שהנכם
להתראות לכם חביבים שלי
מביאה לכם תמונה של משפחה מאושרת עם 7 ילדים מקסימים שמצאתי פעם בעת שיטוטי ברשת. איזה יופי

הי ננה../images/Emo24.gifשם מקסים ע ו מ ר. שם

מקסים לקטנטונת מקסימונת. נשיקות גם לעומר וגם לתומר.

emmy5

New member
מחרוזת פנינים,את חייבת לבדוק..

לא מאמינה שהכאבים של הידיים ,הם שייכים לעכבר או מקלדת ..את חייבת ללכת לרופא שיבדקו מה הבעיה ..האם את מדפיסה הרבה חומר?

emmy5

New member
ננהל'ה , מצחיק אותי שאולך לך קל

עם השמות עומר תומר ...את חייבת לשמוע אותי שאני צריכה לקרוא לאחד מהם ...עידן ערן ......את כל השמות של הנכדים עד שאני מגיע לאחד הנכון אבל זה נחמד
,הרבה נחת

../images/Emo140.gifערב טוב סבאאורי. כל מי שרואה

את היצירה שלך שנתת לי מתלהב ממנה. שוב תודה

pazi66

New member
36 של מוסיקה מחבקת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

חברה ערב טוב יש לי עבורכם 35 דקות ו-55 שניות של מוסיקה נפלאה....חיבוקים אין סופיים של רומנטיקה ונוסטלגיה העושה נפלא בלב כיוון שאין לכם זמו להגיע אלי לקומונה אני מביא לכם מעט מוסיקה לפה.

pazi66

New member
שכחתי לציין שבפעם הראשונה ../images/Emo10.gif

הטעינה של השיר עלולה לקחת זמן...אך זה שווה

maxima

New member
פזי...המון תודות......./images/Emo140.gif

אני מאזינה לשירים עם אזניות סטראופוניות ומתמוגגת ממש מתמוגגת כל השירים אחד אחד

pazi66

New member
שמחתי מקסימה לשמוע שאת../images/Emo24.gif

אוהבת...באמת שירים נפלאים

emmy5

New member
פזי תודה ,זה היה כדאי לחכות ..

מקסים ,תודה , איך שומרים את זה?

pazi66

New member
אממי את יודעת שלא צריך לחכות../images/Emo6.gif

לגבי שמירה: תעמדי עם הסמן של העכבר על הכותרת שמתחת לכתובות אינטרנט נילוות לחיצה על הצד הימיני של העכבר לחיצה על Add to Favorites ואז שמירה ב-Favorites איפה שאת רוצה

למעלה