תודה ומתנה

yonitbrk

New member
תודה ומתנה

אם היו שואלים אותי ,מה אני רוצה ליום ההולדת, לא הייתי יכולה לבקש מתנה גדולה יותר,מאתמול עומר. לראות אותך עומד שם, שמח, מאושר, מלא בטחון עצמי, מול קהל של כ-80 איש, מדקלם את תפקידך, משתתף,כשווה בין שווים. ילד, שלא הוריד את ידיו מהאזניים, קבר את ראשו בין ברכי, בכה מכל דבר והרבה להעלב, התמלאת פתאום והתחלת לפרוח. ההפתעה הכי גדולה שהיתה, זו בקשתך שאעזוב אותך לבד ואצא מהכיתה, כי אתה יכול לבד (פעילות בקבוצות,שמיועדת היתה להיות משותפת להורים ולילדים). בחזרות לקטע הקצר שהעליתם השתתפת והתחלקת,וכמובן במופע, וזה היה נהדר. ולך בעלי היקר, עמוד השידרה שלי, תומך,עוזר,מלטף,מחבק ,ותמיד יודע מה לומר , המון תודה על ההפתעה הקטנה ,יום לפני. מכל הלב ועם המון אהבה , ולכם ילדי החמודים רז וטל, שותפים להפתעה ולמעשה המארגנים, המון תודה. אוהבת,אמא.

rot301

New member
איזו נחת !!!

כל הכבוד לעומר וגם לאבא ולאחים.ריגשת אותי מאוד .הודעות מסוג זה מעודדות,אופטימיות ופשוט נותנות כוחות לכולנו.המשיכו לעדכן ולהפתיע.

doroniz

New member
שייייאווווו

כמה מרגש......אין מילים...... כל הכבוד לכולם על ההשקעה - בטוח שהיה כדאי להשקיע. דורון.

mayarel

New member
מקסים

איזה כיף לשמוע. פשוט גאווה. אתם נשמעים משפחה מקסימה.

גאמי

New member
יוניתי יום הולדת שמח בטוח

כל כך מרגש לקרוא על עומר, איזה יופי, איזה ניסים לחנוכה, מי צריך יותר מזה וממשפחה חמה כשלך. תמשיכו לשגשג כך ושיהיה לכם המון טוב, שמחת אותי על הבוקר.

קרן ט

New member
איזה התרגשות......

"חבל על הזמן..." כל הכבוד לנסיך ולכם- ההורים.... יונית- מזל טוב ליום ההולדת ועוד המון שנים של אושר כזה... קרן

yonitbrk

New member
תודה לכל המפרגנים

אכן אלה דברים שנותנים כוח . אין ספק. אם רק הייתם יודעים, עד כמה אני גאה בכולם, על כל המאמצים שהם משקיעים בכל התקדמות קטנה שבקטנות . כל פרי כזה שקוטפים, אחרי שנים של מאבקים ומאמצים זה המון. ויאמר לזכות ילדיי שאת כל הקרדיט אני נותנת להם, הם שהתקדמו בקצב האישי שלהם, מבלי שדרבנתי ולחצתי. כל אחד מהם בקצב שלו, מי מהר יותר ומי לאט, אבל תמיד קדימה. שניהם בחנ"מ, ללא כל העשרה נוספת או טיפולים, פשוט עם המון סבלנות ואמון בהם ובמסגרות בהם נמצאים. גם עומר, את הכובע נוריד בפניו, אותו ילד שכיום מרגיש ואני מצטטת מדבריו : "אמא, אני כבר לא מרגיש שייך לכיתה הקטנה". אבל עדיין ארוכה הדרך, ואם תמשיך כך, אתה עוד תגיע לשם. כיום משולב חצי יום בכיתה רגילה, וגם זאת התחלנו רק כשראינו שהוא מוכן לכך ולא רגע לפני, בהדרגה ,ללא סייעת מההתחלה . שוב תודה לכולכם והמון כוח והצלחה גם לכם.

n o g a h

New member
יונית

איזו הפתעה מקסימה! מאוד מאוד מרגש! כל הכבוד לעומר וכמובן גם לרז ולטל המקסימים. שתמשיכי להנות מהם, ושיהיו לך ימים מלאי אושר ויום הולדת שמח

למעלה