תודה וחג שמח

cara13

New member
תודה וחג שמח../images/Emo15.gif

בוקר טוב לכווולם, אני רוצה להודות לכל אלה שטרחו וכתבו לי. אין לי מושג מה כתבתם (אני מקווה שדק דברים טובים)כי המערכת לא מאפשרת לי לפתוח את הדואר למרות שאני מכניסה את הסיסמה הנכונה, אולי אין שם מי שעובד עכשיו. אם יש למישהו איזה רעיון אנא כיתבו אותו בפורום. למרות שאין לי מושג מי אתם,אני מאחלת לכם חג שמח.

dani 123

New member
לא ברור מה את עושה

מתוך הפורום אין צורך בסיסמא לשם כניסה לתא הדואר. צריך ללחוץ על השם שלך בראש העמוד ליד המעטפה הכתומה ואת ניכנסת ישירות לרשימת המסרים שלך. לחצי על המסר (לא שם השולח) והמסר יפתח. בהצלחה

cara13

New member
../images/Emo63.gifדני 123,מהבוקר אני מזיעה

כדי לפתור את התעלומה. ובכן:אני לוחצת על שמי בראש העמוד ליד המעטפה הכתומה -יוצא מסך"מסרים" כשמצידו הימני מופיע משהו כללי ולא רלוונטי ומהצד השמאלי מופיע "כניסה למשתמש רשום"עם שמי בשורה הראשונה) מתחת יש שורה בה הוא מבקש סיסמה. כשאני מכניסה את הסיסמה הוא מוחק ומתעלם ומבקש שוב סיסמה וכך חוזר חלילה. מתחת לשורת הסיסמה יש שורה:"בדיקת הודעות" אבל אני לא יכולה להגיע לזה כי הוא זורק לי את הסיסמה. שיחקתי וניסיתי להכנס בכל מיני צורות ובאחד הניסיונות יצאה לי הודעה "בדף שאליו פנית חלה טעות והדף נמצא בטיפול-אנא נסה מאוחר יותר" כנראה שהבעיה לא אצלי,מחר אבדוק שוב. זהו,סיפור ארוך ומשעמם והעיקר-בלי תוצאות.

cara13

New member
emmi5../images/Emo51.gifעל הנסיון לעזור

בגלל הבעיה שיש לי עם פתיחת המסרים אינני יודעת מה כתבת קראתי רק את הכותרת כפי שהופיעה באימייל שלי. אני מרימה ידיים-אבל רק עד מחר,ודרך אגב אני מתחילה ל"חוש"את הפורום,וזה הדבר החיובי שהצמיחה לי הבעיה. ורק בעיות כאלה שיהיו לי.

אנימו

New member
חיים. שאתה תגיד "נעלם"???../images/Emo9.gifהרי הוא

נמצא בשרשור "המפגש"! אבל עכשיו ברור שהגיע ליעדו.

חייםלוי

Member
מנהל
אני יודע שלא נעלם באמת אלא שהוא

נבלע שם בתוך השרשור הגדול. לכן עניתי שוב. בכלל כדאי היה, לדעתי, לפתוח שרשור חדש על נושא חדש כמו עזרה ולא לשאול בתוך שרשור על נושא אחר.

אנימו

New member
חיים. אכן צדקת אלא שאצלנו בפורום

שרשורים נפתחים בדחילו ורחימו.....

p a l o m a

New member
שאאללווםם.. חוה אלברשטיין../images/Emo140.gif

בערוץ 2 למעונינים.. בלוי נעים...

חיניה

New member
אנימו help!!!!!!

אני חושבת שלא הבנתי אותך נכון ועשיתי מה שלא צריך

cara13

New member
emmi5../images/Emo39.gifאני נושמת לרווחה

האם נוח לך שאתקשר בסביבות 6-7 בערב? עכשיו אני הולכת להתקלח ולשטוף את הזעה שהזעתי היום מול המחשב.

emmy5

New member
אני בבית ,את יכולה להתקשר מתי שאת

יכולה ,בהצלחה

למעלה